|
|
|
ihtiyar Nickli Üyemize Teşekkür Eden 3 Kullanıcı:
|
antiparazit
( 15 Haziran 2010, 15:50:33), )(Elfid@)(
( 13 Eylül 2009, 15:19:07), enver25
( 21 Temmuz 2009, 13:01:52) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2008, 10:58:49 » |
|
PayLaşIM İÇin TEşKkÜrLeR.....
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİki şeker versem kandırabilirmiyim içimdeki Çocuğu Daha mutlu mavi yarınlara uyanmaya ikna edebilir miyim O'nu
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2009, 12:49:19 » |
|
ben de erzurumda nezaman 35 görsem plaka anaaaaaaaaa mememleketimin plakası diyorum çok seviniyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2009, 12:51:39 » |
|
güzeldi saol
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Mart 2009, 20:10:19 » |
|
Paylaşım için çok teşekkürler [/b][/u][/color][/font][/size]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2009, 17:12:56 » |
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 13 Eylül 2009, 15:18:52 » |
|
paylaşım için teşekkürler hoştu
|
|
|
|
|
|
Sus gönlüm. Bir elif miktari sus. Az kaldı bahara. Dayan gönlüm. Denizin icinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğini biliyorum. Beklemekten baska care olsaydi, seni durdurmazdim... inan bana... Ama yok. Baska care yok. Unutma ki ilac bile beklemeden tesir etmez, cicek bile vakti gelmeden önce acmaz... (MEVLANA'dan ŞEMS'e).........
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #7 : 13 Eylül 2009, 15:28:17 » |
|
 cok guzel.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
yesil Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı:
|
goo_khan
[-]( 13 Eylül 2009, 15:34:22) |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 13 Eylül 2009, 15:33:42 » |
|
harika çok güzel ve komik olmuş
|
|
|
|
|
|
BuZ TUtmUş su AKaRMı? bU GÖz seNİ SEvDİ bAŞkasINA BakARMı?
|
|
|
|
santiyago

Kral Üye

Üye No : 14932
Konu  : 16
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam 3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 3 
Karma Sayısı: 3

|
 |
« Yanıtla #9 : 13 Eylül 2009, 17:03:39 » |
|
ben de erzurumda nezaman 35 görsem plaka anaaaaaaaaa mememleketimin plakası diyorum çok seviniyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 25 dicektın herhal  paylasım için ty
|
|
|
|
|
|
kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer düzeltmek ise gece doğan güneşe sen o suya yazı yazdın şimdi güneşin doğmasını bekle
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #10 : 13 Eylül 2009, 17:05:32 » |
|
harika ya 25 bu plaka yerli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 13 Eylül 2009, 20:24:04 » |
|
ben de erzurumda nezaman 35 görsem plaka anaaaaaaaaa mememleketimin plakası diyorum çok seviniyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 25 dicektın herhal  paylasım için ty hayr erzurumda 35 i gördüğümde diyorum anaaaaaaaaaaaaa benim meleketim diye haa izmirde de gördümmü erzurum diyorum 
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 20 Ekim 2009, 14:50:29 » |
|
ewet arkadaşlar 25 plaka ben araç kullanırken,karşı aracın önce plakasına bakarım sonra aracın kendisine olur ya 25' tir diye,genelde görürüm ANKARA'da çok olur.. hele kendi aracımla Horasan'a gelirem geçen sene yolda ERZURUM otobüsü görünce anlatamam bele etlerim tikan tikan olirdi ne biliyim o otobüs bile heyecan lanmama yetirdi bende arabamın arkasına DADAŞ yazmıştım yanından geçerken korna çalirdim onlarda korna çalirdi sellektör yapirdi süper bi duygu muhteşem iyi ki ERZURUM'luyum , işyerinde Serkan da derler ama çoğusu DADAŞ diye çağırır konuşur fabrika müdürüne kadar öyle seslenirler .... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Selam Olsun ErZuRuM'a...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2009, 15:08:59 Gönderen: esaslan »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 10 Aralık 2009, 23:20:53 » |
|
Elinize sağLık çok güzeLmişş amaa ne zaman erzurumspor şampiyon olursa iste bende o gün unuturam. buraya güLesim geLdi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
ALLAH'ım GönLümün istediğini hakkımda hayırLı eyLe, hakkımda hayırLı oLanı gönLüme razı eyLe...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 08 Mart 2010, 20:58:41 » |
|
çok güzeldi . Erzurumlu olmak gerçekden bir Ayrıcalık.
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | |