Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı sizce akp kapatilir mi?
Cevaplar 41
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 486
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: sizce akp kapatilir mi?  (Okunma Sayısı 486 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
esaslan

'' SerKaN ''

Süper Uye

*

Üye No : 7330

Konu  : 52

11 Mesajına Toplam
12 Kere Teşekkür Edildi

2 Mesajına Toplam
2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2

Karma Sayısı: 2
« Yanıtla #15 : 31 Ocak 2010, 19:48:56 »

haklısın ama iyi araştırma her zaman iyi olur...
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
yesil

Süper Uye

*

Üye No : 13175

Konu  : 136

18 Mesajına Toplam
19 Kere Teşekkür Edildi

10 Mesajına Toplam
10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9

« Yanıtla #16 : 31 Ocak 2010, 19:57:04 »

haklısın ama iyi araştırma her zaman iyi olur...

haklisin.. mesela haberler dinliyorum. Basbakan SIKLIKLA halka aciklama yapiyor ve O'nun dediklerini takip ediyorum. Daha sonra ha demekki bu haberler dogru bu haber yanlismis diyebiliyorum.
ama haberleri nasil arastirmamiz gerektigi konusunda hic bir bilgim yok.
tv izlemekten, radyo dinlemekten, internete bakmaktan ve gazate okumaktan baska bir altarnatifim yok...

daha once dedigim gibi izliyorum, dinliyorum ve okuyorum ama hepsine inanmiyorum dogal olarak... yapacak birseyimiz yok.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Kaktüs

eski nick: tsereve

Süper Uye

*

Üye No : 15099

Konu  : 3939

55 Mesajına Toplam
56 Kere Teşekkür Edildi

18 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #17 : 31 Ocak 2010, 21:25:02 »

Açıklamalar yeterli sizi anlıyor , açıklamalar içinde ayrıca teşekkür ediyor ve cevap hakkımı kullanıyorum. Öncelikle bir konuya vurgu yapmak istiyorum, siyasi açıdan her hangi bir ülkenin C. Başkanı, Başbakanı veya bakanlardan her hangi birisinin açıklama yapması doğru söylüyor anlamına gelmemeli, çünkü adı üzerinde siyaset yapılıyor.
Örnek istersen Başbakanımız ve maliye bakanımız ülkemizde ekonominin çok iyi düzeyde olduklarını söylüyorlar, veya sağlık bakanımız randevu alınarak beklemeden muayene olabileceğimizi söylüyor. Ama durumların söylenilenlerden çok daha vahim olduğunu biliyoruz.
Daha geçen gün Sarkozy Abdullah Gül’ü ağzında sakızla karşılayıp, “Türkler Balık Hafızalıdır, her şeyi yaptırırız” diye Fransa basınına demeçler verirken biz dik durduğumuzu iddia edemeyiz.Kuzey Irakta Kürt devleti kurulması savaş nedenidir deyip, kuranları devlet başkanı gibi karşılamakla dik durduğumuzu iddia edemeyiz.
  Iraktan çekilmek üzere olan  ABD’nin bölgede kurduğu Kürt Devletini yaşatmak için Hükümete sipariş ettiği açılım bunlara hizmet etmemektedir, bu ülkeye bir faydası olmayacaktır. Eskiden bu ülkede PKK sorunu vardı şu anda kürt sorunu var. Emperyalizm'in temel politikası "Böl ve Yönet'tir" ve AKP sayesinde bu gün bu noktadayız.
Gümrük duvarlarımız kalkmış Batı neredeyse sıfır gümrükle ülkemizi mamul malları ile istila etmiştir. Gümrük duvarlarının korumasından mahrum kalan küçük ve orta ölçekli işletmeler çökerken, birçok büyük işletme de küçülmüştür. Gümrük birliğinin ülkeye zararı yüz milyarlarca dolar olarak ifade edilmektedir. hangi ülkeye hangi malı ihraç edeceğimize, antlaşma çerçevesinde, Ab karar vermektedir. Sence bu iyi mi? Bence Kapitülasyonlardan farkı yoktur.
Batının büyük çok uluslu şirketlerine Özelleştirme adı altında ülkenin fabrikaları, iletişimi..vs. bir yıllık karına satılmaktadır. Bu süreç Akp’den önce başlamış ve AKP devrinde artan bir ivme ile devam etmiştir. Satışlardan elde edilen gelir Türkiye’nin dış borcunun bir yıllık faizini ödemeye bile yetmemiştir. AKP döneminde ise son 70 yılda alınana yakın dış borç alınmış Türkiye’nin dış borcu 200′den 500 milyar dolarlar seviyesine çıkmıştır. Borsanın %72’si yabancı sermayenin eline geçmiştir. Borsadaki sıcak paralarını çekerlerse ülkede devalüasyon olacağınıda bilmeliyiz.
Son zamanlarda yabancıya toprak satışının serbest bırakıldığını ve Gap bölgesinde İsrailin büyük ölçüde toprak aldığını, vakti zamanında israilin 1948′e kadar Araplardan satın alınan topraklarla kurulduğunu ve de Yahudilerin kutsal kitaplarında biri olan Talmut’da Nil ile Fırat arasının vaat edilmiş topraklar olarak geçtiğini ve de Ortasında Davud yıldızı bulunan İsrail bayrağının üst tarafındaki Mavi şeridin Fıratı, alttaki mavi şeridin ise Nil’i temsil ettiğini biliyoruz, Yunanlıların batı Anadolu’da büyük ölçüde toprak aldığını, İngilizlerin Didim’de kolonileştiğini ve İngiliz mahallesinin girişine “Türkler Giremez” diye tabelalar astıklarını. Alanya’nın küçük Almanya haline geldiğini… Genel manada toprak satışlarının 89 yıl öncesindeki Sevr Antlaşmasında elimizden alınan topraklarla uyum gösterdiğini de biliyoruz.
Başbakanın 2004 Eylülünde katıldığı teke-tek programında “Bop’un eşbaşkanıyım” dediğini, Diyarbakır’ın Bop’un yıldızı olacağını söylediğini, bir iki ay sonra NATO brifinglerinde gösterilen Bop haritasında Türkiye’nin üçte birinin ABD’ye güdümlü Free Kürdistan olduğunu da biliyoruz. o Free Kürdistan’ın başkentinin haritada yıldız biçiminde gösterildiğini ve de Diyarbakır olduğunu da biliyoruz. Son tahlilde Açılımın Bop’un, aşamalarından biri olduğunu da görüyoruz.
Kavga petrol kavgası ve ABD bölgede tek ve güçlü bir devlet yerine Bop çerçevesinde Böl ve yönet fikrine uygun olarak parçalanmış devletçikler istiyor. Tipik Tavaif-i Müluk yani. İşte bütün bunlardan dolayı ve daha hatırlatırsan söyleyebileceğim bir sürü olaydan dolayı AKP'nin bu ülkeyi batırmak üzere olduğunu görebiliyorum.

Ben sendende fazla yazdım değilmi, ben gazeteden dergiden yazmıyorum Yesil, yaşadıklarımı ve gördüklerimi, yıllardan beri siyasetin göbeğinde olan üst düzey bir yönetici sıfatıyla yazıyorum. Araştırıp analizini yapmak sana kalmış.

Bu Sayfayı Paylaş

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
yesil

Süper Uye

*

18 Mesajına Toplam
19 Kere Teşekkür Edildi

10 Mesajına Toplam
10 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #18 : 31 Ocak 2010, 21:44:24 »

ancak konulari takip ettiklerime cevap yazabilirim, yani bilmedigim konular hakkinda cevap yazamiyacagim..

Alıntı
Açıklamalar yeterli sizi anlıyor , açıklamalar içinde ayrıca teşekkür ediyor ve cevap hakkımı kullanıyorum. Öncelikle bir konuya vurgu yapmak istiyorum, siyasi açıdan her hangi bir ülkenin C. Başkanı, Başbakanı veya bakanlardan her hangi birisinin açıklama yapması doğru söylüyor anlamına gelmemeli, çünkü adı üzerinde siyaset yapılıyor.
[/B]

dogru diyorsun abi...

Alıntı
Örnek istersen Başbakanımız ve maliye bakanımız ülkemizde ekonominin çok iyi düzeyde olduklarını söylüyorlar, veya sağlık bakanımız randevu alınarak beklemeden muayene olabileceğimizi söylüyor. Ama durumların söylenilenlerden çok daha vahim olduğunu biliyoruz.
[/B]

Benim gordugum, akp doneminden onceki donemlere gore ekonomi daha iyi...
bende, izine gittigimde gorduklerimden yaziyorum yaniliyorda olabilirim. Herkez yok yok diyor 2-3 kat evleri dikmisler.
Hastanelere gelince, tr de hic gitmedim diyebilirim, beklemek butun ulkelerde var randavu ile gitsen bile...
kanunlar ciksada uygulayan olmayinca nasil bir fayda gormeyi bekliyoruz ki?
Hollanda'da var, biz randavu aliyoruz mesela saat 10.00 gibi bize sira geliyor ancak 12.00 - 12.30 gibi...

Alıntı
Daha geçen gün Sarkozy Abdullah Gül’ü ağzında sakızla karşılayıp, “Türkler Balık Hafızalıdır, her şeyi yaptırırız” diye Fransa basınına demeçler verirken biz dik durduğumuzu iddia edemeyiz.Kuzey Irakta Kürt devleti kurulması savaş nedenidir deyip, kuranları devlet başkanı gibi karşılamakla dik durduğumuzu iddia edemeyiz.
  Iraktan çekilmek üzere olan  ABD’nin bölgede kurduğu Kürt Devletini yaşatmak için Hükümete sipariş ettiği açılım bunlara hizmet etmemektedir, bu ülkeye bir faydası olmayacaktır. Eskiden bu ülkede PKK sorunu vardı şu anda kürt sorunu var. Emperyalizm'in temel politikası "Böl ve Yönet'tir" ve AKP sayesinde bu gün bu noktadayız.
Gümrük duvarlarımız kalkmış Batı neredeyse sıfır gümrükle ülkemizi mamul malları ile istila etmiştir. Gümrük duvarlarının korumasından mahrum kalan küçük ve orta ölçekli işletmeler çökerken, birçok büyük işletme de küçülmüştür. Gümrük birliğinin ülkeye zararı yüz milyarlarca dolar olarak ifade edilmektedir. hangi ülkeye hangi malı ihraç edeceğimize, antlaşma çerçevesinde, Ab karar vermektedir. Sence bu iyi mi? Bence Kapitülasyonlardan farkı yoktur.
[/B]
bu konu hakkinda inan birsey bilmiyorum... hic gormedim, izlemedim...

Alıntı
Batının büyük çok uluslu şirketlerine Özelleştirme adı altında ülkenin fabrikaları, iletişimi..vs. bir yıllık karına satılmaktadır.

Ozellestirme kendi dusuncemde karsi degilim. Bu uygulama avrupanin heryerinde var, belki inamazsiniz ama hollandada nerdeyse devlete ait hic birsey kalmadi.. hepsi ozellestirilmis.. tabiki bizi avrupa ve gidisatlari baglamaz, biz kendimize bakmaliyiz... kendi fikrimce ozellestirmeye karsi degilim.
o yuzden birsey diyemicem.

Alıntı
Satışlardan elde edilen gelir Türkiye’nin dış borcunun bir yıllık faizini ödemeye bile yetmemiştir. AKP döneminde ise son 70 yılda alınana yakın dış borç alınmış Türkiye’nin dış borcu 200′den 500 milyar dolarlar seviyesine çıkmıştır. Borsanın %72’si yabancı sermayenin eline geçmiştir. Borsadaki sıcak paralarını çekerlerse ülkede devalüasyon olacağınıda bilmeliyiz.
[/B]

takip ettigim kadari ile, dis borclar cogalmadi baya bir orantiyla azaldi... oyle dinledim...

Alıntı
Son zamanlarda yabancıya toprak satışının serbest bırakıldığını ve Gap bölgesinde İsrailin büyük ölçüde toprak aldığını, vakti zamanında israilin 1948′e kadar Araplardan satın alınan topraklarla kurulduğunu ve de Yahudilerin kutsal kitaplarında biri olan Talmut’da Nil ile Fırat arasının vaat edilmiş topraklar olarak geçtiğini ve de Ortasında Davud yıldızı bulunan İsrail bayrağının üst tarafındaki Mavi şeridin Fıratı, alttaki mavi şeridin ise Nil’i temsil ettiğini biliyoruz, Yunanlıların batı Anadolu’da büyük ölçüde toprak aldığını, İngilizlerin Didim’de kolonileştiğini ve İngiliz mahallesinin girişine “Türkler Giremez” diye tabelalar astıklarını. Alanya’nın küçük Almanya haline geldiğini… Genel manada toprak satışlarının 89 yıl öncesindeki Sevr Antlaşmasında elimizden alınan topraklarla uyum gösterdiğini de biliyoruz.
[/B]

daha once dedigim gibi, butun herseyi dogru yaptigini iddia etmiyorum, toprak satimina bende siddetle karsiyim.. bu konuda birsey diyemem...
kolay kazanilmadi bu topraklar.

Alıntı
Başbakanın 2004 Eylülünde katıldığı teke-tek programında “Bop’un eşbaşkanıyım” dediğini, Diyarbakır’ın Bop’un yıldızı olacağını söylediğini, bir iki ay sonra NATO brifinglerinde gösterilen Bop haritasında Türkiye’nin üçte birinin ABD’ye güdümlü Free Kürdistan olduğunu da biliyoruz. o Free Kürdistan’ın başkentinin haritada yıldız biçiminde gösterildiğini ve de Diyarbakır olduğunu da biliyoruz. Son tahlilde Açılımın Bop’un, aşamalarından biri olduğunu da görüyoruz.
Kavga petrol kavgası ve ABD bölgede tek ve güçlü bir devlet yerine Bop çerçevesinde Böl ve yönet fikrine uygun olarak parçalanmış devletçikler istiyor. Tipik Tavaif-i Müluk yani. İşte bütün bunlardan dolayı ve daha hatırlatırsan söyleyebileceğim bir sürü olaydan dolayı AKP'nin bu ülkeyi batırmak üzere olduğunu görebiliyorum.
[/B]

bu konu hakkinda inan hic bir bilgim yok, dinlemedim ve okumadimda o yuzden hic birsey diyemicem.

Alıntı
Ben sendende fazla yazdım değilmi, ben gazeteden dergiden yazmıyorum Yesil, yaşadıklarımı ve gördüklerimi, yıllardan beri siyasetin göbeğinde olan üst düzey bir yönetici sıfatıyla yazıyorum. Araştırıp analizini yapmak sana kalmış.
[/B]

yaz, abicim okuruz insaAllah... gonuller hos olsun yeterki!!!
aciklamalarin icin tesekkur ederim...

son olarak, gercektende ulkemiz icin kim hayirli ise o gelsin basimiza... ulke sevdalilari gelsin.

[/quote]
Bu Sayfayı Paylaş

momentum

« Yanıtla #19 : 01 Şubat 2010, 21:19:56 »

çarşı karışmış burda yaw ..komserim yine döktürmüşsün tebrikler....   Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Bu Sayfayı Paylaş
bezirgan

sadece susayan suyu değil suda susayanı arar

Süper Uye

*

Üye No : 14037

Konu  : 168

24 Mesajına Toplam
26 Kere Teşekkür Edildi

8 Mesajına Toplam
8 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 8

Karma Sayısı: 8
« Yanıtla #20 : 01 Şubat 2010, 21:24:41 »

bu ülkede iyide kötüde bir olmuş
kim iner kim cıkar
bildigim bişey varsa türkiyenin hep daim kalcagı
temennimizde bu yönde
Bu Sayfayı Paylaş

ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
Kaktüs

Süper Uye

*

55 Mesajına Toplam
56 Kere Teşekkür Edildi

18 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #21 : 02 Şubat 2010, 20:29:57 »

Hepinizin yüreğine sağlık arkadaşlar. Bu ülke hepimizin ve sorunlarını sorunlarımızmışcasına ciddiyetle ele almalıyız. Karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı mükemmel bir ortamdayız,Siyasi tercihimiz önemli değil önemli olan doğruyu ve yanlışı kavrayarak birbirimizi tamamlamamız.
Bu Sayfayı Paylaş

yesil

Süper Uye

*

18 Mesajına Toplam
19 Kere Teşekkür Edildi

10 Mesajına Toplam
10 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #22 : 03 Şubat 2010, 00:34:09 »

haklisin abi, seninle hem fikir olmadigimiz konularda bile yazismasini cok seviyorum saygi cercevesi icinde oluyor kirmadan olmasi gerektigi gibi
Bu Sayfayı Paylaş

Kaktüs

Süper Uye

*

55 Mesajına Toplam
56 Kere Teşekkür Edildi

18 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #23 : 05 Şubat 2010, 21:16:27 »

Teşekkür ederim kardeşim, olay budur. Doğruyu bilmek elbette önemli, ama her kişinin kendince doğruları olduğuda malum,  burada ise kendi doğrularımızı empoze etmeye kalkmadan karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesi içinde hepimiz için gerekli olan doğruyu bulmak önemli.
Bu Sayfayı Paylaş

sefadastan

@@@@sefa@@@@

Aktif Üye

*

Üye No : 15569

Konu  : 31

12 Mesajına Toplam
15 Kere Teşekkür Edildi

16 Mesajına Toplam
21 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 22

Karma Sayısı: 22
« Yanıtla #24 : 11 Şubat 2010, 09:57:27 »

bence kapatıl sın

tayipide assınlar ben sevinirim
Bu Sayfayı Paylaş

Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana.. Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin
yesil

Süper Uye

*

18 Mesajına Toplam
19 Kere Teşekkür Edildi

10 Mesajına Toplam
10 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #25 : 11 Şubat 2010, 20:09:08 »

insaALlah akp kapatilir, insaAllah basa baskasi gecer, ozaman tr nin halini merak ediyorum... ozaman kendiniz istettiniz, kendiniz hakkettiniz derim iste ozaman. beni ilgilendiren bir durum yok nasilsa tr de yasamiyorum... Smiley
keske baskasi secilse yeni secimlerde gercektende artik bunu istiyorum.. onceden hep akp akp diyordum ama madem  halk baskasini istiyor, insaAllah baskasi secilir ozaman tr nin akibetini merak ediyorum.
Bu Sayfayı Paylaş

KATRE_

Hüzne mübtelâ

Kral Üye

*

Üye No : 15914

Konu  : 91

15 Mesajına Toplam
16 Kere Teşekkür Edildi

15 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 18

« Yanıtla #26 : 12 Şubat 2010, 00:55:26 »

bence kapatıl sın

tayipide assınlar ben sevinirim

Bencede senin gibi zihniyetlerle tartışılmaz bile ama bilki Recep Tayyip Erdoğan'a o şekilde birşey yapmaya kimsenin cesareti olmaz olamaz,az buçuk tahmin edebiliyorum hangi partiyi desteklediğini,bak ben kimsenin asılmasını istemiyorum istememde,çok şükür Rabbim İmam hatipli diye beğenmedikleri Recep Tayyip Erdoğan'ın eline düşürdü,bizim bir çok insanımız iyilikten anlamaz zaten,şöyle geçmişe dönüp bir bakınsanlar halbuki görecekler daha önce gelenler neler yaşatmış şu güzel ülkeme,yapılanları görmek istemeyenlere ALLAH kalblerine biraz vicdan versin,en basitinden kardeşim okullarda şuanda ücretsiz kitap dağıtılıyor ki ben bunu yaşadım kitabım bir çok dönem eksikti ve bu yüzden başrılı bir öğrenci olmama rağmen kitap olmadığı için çalışamadığım ders yüzünden öğretmenden azar işitmişimdir,bu örnekleri çoğaltabilirim,ve ben sizin gibi parti adına oy vermiyorum,kişinin yaptığı icraatlara göre oyumu değerlendiririm,Tayyip olmasa destekleceğim kişi Mustafa Sarıgül'dür.Tayyip Erdoğan'ın ardında 16 milyon seçmen var dikkat edinde tükürüğünde boğulmayın..
Bu Sayfayı Paylaş

Duâ olsam dökülsem dilinden sen "AMİN" desen "O" an kabul olsam
Kaktüs

Süper Uye

*

55 Mesajına Toplam
56 Kere Teşekkür Edildi

18 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #27 : 12 Şubat 2010, 02:13:25 »

Arkadaşlar lütfen birbirimizin tercihlerine saygılı olalım. Elbette asmak kesmek olmamalı, hükümet halkımızın tercihiyle demokratik yollardan gelmiştir, gidecekse yine aynı yolla gitmelidir. Katre kardeşim vicdandan bahsediyorsunuz ama yukarıda yazdıklarımı bir zahmet okuyup araştırmanızı rica ediyorum. Eğer yanlış diyip doğrusunu anlatırsanız vicdansızlığı kabul ederim. Ama doğru derseniz vicdansızlık bunun neresinde ülkenin battığını görüp isyan etmek vicdansızlıkmıdır? Daha önce gelenlerden bahsediyorsunuz, bu ülke hiç bir zaman bu kadar hakir görülmemiştir. BOP nedir mutlaka biliyorsunuz, BOP hedefli haritadaki başkentin Diyarbakır olduğunu ve Başbakanımızın BOP eş başkanı olmaktan gurur duyduğunuda biliyorsunuzdur. Başkalarını bilmem, kimseyi yargılamakta bana düşmez, ALLAH herkese akıl fikir vermiştir, ama ben bu ve bunun gibi nice durumlara isyan ederken haklı olduğumu düşünüyorum ve vicdanen rahatım.
Bu Sayfayı Paylaş

KATRE_

Hüzne mübtelâ

Kral Üye

*

Üye No : 15914

Konu  : 91

15 Mesajına Toplam
16 Kere Teşekkür Edildi

15 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #28 : 12 Şubat 2010, 12:46:48 »

abicim ben her zaman herkesin görüşüne saygılı oldum ve oluyorumda,sadece asmak kesmekle zihinlerini kirletenlere kızıyorum, haklı olduğumu düşünüyorum,ve ben Akp  iktidadırının 100/100 haklı ve olumlu şeyler yaşattıklrını iddia etmiyorum ve savunmadım da,ama şuda bir gerçek ki,geçmişde yaşadıklarımız şuan yaşanılanlardan katmer katmer fazla çektirdi biz insanlara..buda benim düşüncem,saygılar.
Bu Sayfayı Paylaş

Duâ olsam dökülsem dilinden sen "AMİN" desen "O" an kabul olsam
Kaktüs

Süper Uye

*

55 Mesajına Toplam
56 Kere Teşekkür Edildi

18 Mesajına Toplam
18 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #29 : 12 Şubat 2010, 23:50:23 »

Saygı benden kardeşim, çok teşekkürler. Asmak kesmek olayı arkadaşların tepkilerini espri şeklinde belirtmeleridir. Bence durum vahim kardeşim, geçmiş hükümetleride biliyorum, inanırmızsınız hiç bir dönem ülkemin akibeti hakkında bu kadar endişeli olmamıştım.
Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: