|
|
 |
« : 24 Ocak 2010, 15:40:53 » |
|

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://img20.imageshack.us/img20/9020/resim7l.jpg BAKINKİ İÇLERİNDE GÖĞSÜNÜ GERE GERE BEN ERZURUMLUYUM DİYEN ERKALDAN BAŞKASI VAR MI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2010, 16:33:33 » |
|
valla yok ellerine sağlık güzel olmuş resim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2010, 17:49:43 » |
|
foto güzel <<<<<<<<<<<<<<<-------->>>>>>>>>>zaten kimin ne olduğu belli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2010, 18:57:42 » |
|
ewet iyi olmuş
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
can_gardasim

|
 |
« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2010, 08:53:32 » |
|
evet ama ibrahim abimizde artık gelsin erzuruma.Erzurumspor düşürdüler. evet beld başkanı cins adam ama yinede ben onu çok seviyorum eminim bir çok erzurumlu aynı kanaaatte gelsin be gelsin şöyle yumruğunu vursun.bir dadaş gibi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 11 Şubat 2010, 10:05:17 » |
|
BAKINKİ İÇLERİNDE GÖĞSÜNÜ GERE GERE BEN ERZURUMLUYUM DİYEN ERKALDAN BAŞKASI VAR MI
Erkal'i de severim hepisi göğsünü gere gere ben Erzurumluyum demişlerdir Çünki onlar Erzurumlu DADAŞ
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
can_gardasim

|
 |
« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2010, 22:44:17 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | |