|
|
 |
« : 20 Ağustos 2007, 03:53:35 » |
|

Mmmm...Şeyy bnde yeni üye oLdum gerçi tecrübeli üye oLdum ama...Siteyi sevdim.. Bnde ErzurumLuyum ama İstanbuL'da oturuyorum... 16 yaşındayım ve Ar-eL Kolejinde eğitim görmekteyim.. Siteyi de saLLadım tuttu..Google'a girdim Erzurum forum yazdım ikinci sayfada burası çıktı...Bnde direk üye oLdum... Bu arada şimdiden memnun oLdum....
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
♥..šεv₫a..♥ Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
cuneyt
( 18 Ağustos 2008, 19:46:53) |
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2007, 11:53:09 » |
|
bizde senin aramıza katılmanla çok memnun olduk Aramıza tekrar hoşgeldin. Harika bir Forumcusun Seni aramızda hep görmek istiyoruz..
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
palandoken Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
cuneyt
( 18 Ağustos 2008, 19:47:13) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2007, 13:43:01 » |
|
çok memnun olduk örnek bi forumcu olduğunu ispatladın tekrardan aramıza hoş geldin...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Eylül 2007, 13:03:17 » |
|
slm arkadaslar bende erzurumdan burak..... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapforumdaki erzurumlu arkadaslarla tanismak istedim... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap forumu da sans eseri buldum .....ne mutlu bana Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapataturk uni 2. sinif isletme fakultesi ogrencisiyim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yeni arkadaslarla tanismak istiyorm......mesaj atin bana tmm Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphadi byyyyyyyyyyy Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Eylül 2007, 14:10:28 » |
|
Formumuza hoş geldin hemde adaşımsın ,seni hep görmek isteriz.
|
|
|
|
|
|
Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Eylül 2007, 14:52:58 » |
|
burak kardeş hoşgeldin forumumuzada memleketimizede sen ve senin gibilerle tanışmak her zaman mutlu etmiştir bizleri ben dadaşkentte oturuyorum tanışmak istersen beklerim...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2007, 00:14:39 » |
|
Forumuza hoşgeldin bende erzurumluyum şuan istanbulda yaşıyorum adım Serdar memnun oldum saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Eylül 2007, 12:28:10 » |
|
hoş geldin arkadaşım umarım forumumuzda etkin rol oynarsın başarılarının devamını dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 18 Ağustos 2008, 19:49:53 » |
|
slm bende manisa öğretmen lisesinde okuyorumm 17 yaşındayımm erzurumluyummm... hemşerilerimle konuşmak öss modundaki bana moral verir diye düşündümm neyse kib byyyy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 18 Ağustos 2008, 21:05:39 » |
|
memnun oldum...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİki şeker versem kandırabilirmiyim içimdeki Çocuğu Daha mutlu mavi yarınlara uyanmaya ikna edebilir miyim O'nu
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Kasım 2008, 11:54:20 » |
|
ahh ah iLk geLdiğim gün dün gibinn akLımdaa haa.....
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
kara

Aktif Üye

Üye No : 369
15 Mesajına Toplam 16 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam 3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 3 
Karma Sayısı: 3

|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2008, 13:28:30 » |
|
yeni ve eski üyelere selam ve saygılar ................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2008, 13:30:52 » |
|
selamlar metin bey
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 25 Mart 2009, 18:41:44 » |
|
hoŞgeLdin sevdaa Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Seni hep aramızda görmek isteriz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBu Şehrin Işıkları ßir Yanar ßir de Söner Gece Sisi Gündüz Dumanı Tüter Bir KaLbim Var Hiç 0na ßenzemez,Yanar >>>Sönmeyen Ateş<<<
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 25 Mart 2009, 19:36:07 » |
|
saoL bütücüm seni de görmek istiyoruz haberiN olsuN............. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : 26 Mart 2009, 14:17:29 » |
|
görünen başkaları çıktığı zaman, bende hep görünücem..  Lütfen konuyu dagıtmayalım :Pp
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBu Şehrin Işıkları ßir Yanar ßir de Söner Gece Sisi Gündüz Dumanı Tüter Bir KaLbim Var Hiç 0na ßenzemez,Yanar >>>Sönmeyen Ateş<<<
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 26 Mart 2009, 18:39:44 » |
|
o ne demek kız ne başkası........... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 26 Mart 2009, 20:51:51 » |
|
S.A merhabalar nasılsınız arkadaşlar ben dadaşım bursada yaşıyorum memleketimi çooooooooooooooooooooooooooook özledim inş gitmek nasip olur erzurumda bulunan herkese kocaman sevgiler o güzel havayı benim içinde soluyun hoççakalın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 27 Mart 2009, 09:22:10 » |
|
hoşgeldin iyi forumlar
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 07 Nisan 2009, 17:10:33 » |
|
slm arkadaşlar kusra bakmayın ben erzurumlu değilim ama aranıza benide kabul ederseniz sevinirim saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #20 : 07 Nisan 2009, 21:40:51 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphanife urhan frenzy_ank ikinizde hoş gelmişsiniz sefalar getirmişsiniz.İyi forumlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 07 Temmuz 2009, 18:58:53 » |
|
ya kafayııı yiyicemmmm ben ç.içiyken kimse olmuoooo offffffffffffffff yaaaaaaaaaaaa:( 
|
|
|
|
|
|
iki satırlık adamları müsallat ettik ömrümüze,,bundan dır böyle DİBE vuruşumuz!!!
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #22 : 08 Temmuz 2009, 11:27:07 » |
|
ben burdayim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |