|
|
 |
« Yanıtla #30 : 17 Nisan 2009, 14:36:32 » |
|

erzurumluların çoğu bursa ve izmirde sanırım: 
|
|
|
|
|
|
Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 : 17 Nisan 2009, 14:48:50 » |
|
erzurumluların çoğu bursa ve izmirde sanırım: Gavur Izmiri, Müslüman yapacagiz yakinda. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : 17 Nisan 2009, 14:53:41 » |
|
ben izmirde yaşayan bir erzurumluyum ve bursada tanıdığım çok erzurumluda var izmire gavur demesen olurmu Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Bizim Basbakanin eski bir lafi. Bursada kimleri taniyorsun? Bende Bursada kaliyorum. Ispirlimi onlar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 : 24 Nisan 2009, 10:45:53 » |
|
izmire neden gavur denildiğini biliyomsun arkadşalraki izmire gavur diyorsunuz
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #34 : 24 Nisan 2009, 11:04:11 » |
|
izmire neden gavur denildiğini biliyomsun arkadşalraki izmire gavur diyorsunuz
Espiriyi anlamakta neden güclük cekiyorsunuz, anlamadim dogrusu. Bilmiyorum, buyrun söyleyin bakalim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 : 24 Nisan 2009, 11:05:23 » |
|
çok ciddi olarak söyleyen arkadaşlarda kusura bakmayın buda benim hoşuma gitmiyor malesef
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #36 : 24 Nisan 2009, 11:09:14 » |
|
çok ciddi olarak söyleyen arkadaşlarda kusura bakmayın buda benim hoşuma gitmiyor malesef
Kusura bakma o zaman. Sözümü geri almis bulunmaktayim. Anlastikmi? Espiri Maksadiyla yazmistim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #37 : 24 Nisan 2009, 11:11:23 » |
|
tabiki anlaştık izmire neden böyle dendiğini bilmeyen arkadaşlar için de söylemiştim bende onu bilmeden böyle yazılamasa çok daha iyi olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 : 28 Mayıs 2009, 20:10:02 » |
|
ben de erzurumlu olup erzurumu hiç görmeyenlerdenim.doğma büyüme ankaralıyım.inşALLAH kısmet olur bi gün görmek.
|
|
|
|
|
|
güneş herkes için doğar!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : 29 Mayıs 2009, 23:17:52 » |
|
SELAM ARKADASLAR:)ADIM YUSUF YASIM 22 YAKLASIK 20 SENEDIR BURSADAYIM:( TABI ARADA GITMEYI IHMAL ETMIYORUZ:)AHHHH ERZURUM OZLEDIM SENI:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #41 : 17 Ağustos 2009, 17:02:33 » |
|
 bana, beni hatırlattın 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
jondan

|
 |
« Yanıtla #42 : 17 Ağustos 2009, 21:18:53 » |
|
bende istanbulda oturuyorum ama istanbulu hiç sevmiyorum valla imkanım olsa erzuruma yerleşirim erzurumun insanları farklı çok sıcaklar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
idris25tan

|
 |
« Yanıtla #44 : 19 Ağustos 2009, 13:44:14 » |
|
Erzurum lisesinde Erzurumlu Öğretmen ,Erzurumlu öğrenciyi sözlü sınavı yapıyor : -Arhadaçi -Buyur hocam neci? -Adın neçi? -Mehmet Zeçi -Numaran neçi? -içiyüz içi -Memleçetin nereçi? -Erzürümün içi -Soriyi bilirmisen peçi? -Hocam sori neçi ? -Erzürümün nüfüsi neçi? -Hocam bilmemçi -Eleyse otur içi -hocam neyettimçi?
Erzurumluluk: haysiyetliliktir, erdemliliktir. Cesarettir, mertliktir;samimiyettir, sadakattir, vefadır; mükemmel ahlaktır; tükenmez bir sevgi veçıkarsız bir saygıdır. Erzurumlu olayı ve fikirleri araştırır; insanlarınayıplarını asla araştırmaz. Erzurumlu söylenene bakar, satır aralarının peşindeolmaz. Merttir ama patavatsız değildir. Cömerttir ama müsrif değildir.Yüreklidir ama saldırgan değildir. Samimidir ama ahmak ve aptal değildir.İnançlıdır ama yobaz değildir. Hasılı Erzurumluluk, Hazreti Kur'an'ın eşrefimahlukat olarak tarif ettiği insan olmaya çalışmaktır."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |