|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 19 Ekim 2008, 19:33:48 » |
|
ben de erzurumluyum izmirde oturuyorum amam benim için gurbet değil
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 27 Ekim 2008, 14:04:32 » |
|
slm. ben de erzurumluyum . şimdi işim dolayısıyla mersine yerleştim. erzurumu çok özlüyorum. ama burası hala çok sıcak, o yüsden sewiyorum
|
|
|
|
|
|
her seçiş bir vazgeçiştir...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 28 Ekim 2008, 19:29:17 » |
|
Ben Yakınım Biraz Sanırsam  Elazığ 7 Sene Önce taşındık Ama Geziyoruz Türkiyeyi  üzerinize afiyet Tayinciyiz De... 
|
|
|
|
|
|
______@@@_________ @@@______ ____@______@______@______@___ ___@_________@__@_________@__ ___@___________@___________@__ ____@____________ @__ _____@____________@___ ______ @_____ERZURUM_______@_____ ________ @__ByLeJon__@_______ ___________@________@_________
|
|
|
|
dadas_arzu

|
 |
« Yanıtla #19 : 28 Ekim 2008, 19:49:15 » |
|
bnde dogma büyüme konyadan ama asla konyalı olmam kanımda DADAS kan var çünkü erzurumluum ver hep burnumda tüter memleketim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 27 Şubat 2009, 04:31:25 » |
|
elazığdan bir adet öğrenci ama fazla sürmez tekrar üşümeye varımmm
|
|
|
|
|
|
barnak bassam olur mu?
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 27 Şubat 2009, 10:17:37 » |
|
bende erzurumluyum deyipte erzurumu göremeyenlerdenim. Çok istiyorum ama bir türlü nasip olmuyor. Ama DADAŞ olduğumu hiç bir zaman inkar etmem...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
mavi_nesil

|
 |
« Yanıtla #22 : 27 Şubat 2009, 11:57:11 » |
|
bende istanbuldayım 15 16 senedir erzurumu hiç görmedim merak ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #23 : 28 Şubat 2009, 19:33:50 » |
|
ahan sene erzurum sen yeterki iste Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 01 Mart 2009, 01:29:51 » |
|
Toprağım Erzurum Ama Bursa Doğumluyum Ve Yaşıyorum. Gitmişliğim Çoktur Oralara Güzel Yerler. Kıymetini Bilin. .)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 01 Mart 2009, 10:35:06 » |
|
Bende Bursa'da Doğup Büyüyüp.Fakat Toprağını UnutmayanLardanım. Bu Arada BursaLıLarda Baya Varmış..
|
|
|
|
|
|
Ama MeLek Bir Yandan.Şeytan Bir Yandan. Başım Zindan.YokLuk Var. Bu Kaçıncı Şikayetim BiLmem.
|
|
|
|
mavi_nesil

|
 |
« Yanıtla #26 : 03 Mart 2009, 15:03:20 » |
|
ahan sene erzurum sen yeterki iste Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapsağolasın görmüş kadar oldum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : 05 Mart 2009, 17:32:31 » |
|
Ben Yakınım Biraz Sanırsam  Elazığ 7 Sene Önce taşındık Ama Geziyoruz Türkiyeyi  üzerinize afiyet Tayinciyiz De... sen mi beni çektin buraya yoksa lejon
|
|
|
|
|
|
barnak bassam olur mu?
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : 07 Mart 2009, 17:39:17 » |
|
selam hemşehrilerim ben gurbetteyim ailem erzurumda ama ben edirnedeyim işim gereği 11 yıldır gurbetteyim bayramlarda giderim kim ne derse desin erzurum gibisi pek az çünkü o şatafatlı memlektleride gördüm yanlış anlaşılmasın türkiyenin her karış toprağına canımız feda ama erzurum bir başka. Şuda bilinmelidirki erzurumun eksi 33 derece soğuğu şuan edirnenin eksi 3 ü kadar insanı etkilemiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #29 : 17 Nisan 2009, 14:30:16 » |
|
Erzurumlu olupta erzurumda olmayanlar... isteyen resim koysun isteyen kendını tanıtsın Burasıda bizim yerımız olsun.... adım KASIM Yaklasık 16 yıldır Bursada ikamet etmekteyim... bazen geldığimize pişmanım bazende iyiki gelmişiz... ya senn..  ? Selam ben Taha. Münih'de kaliyorum, ayrica Bursa/Kestel'de oturuyoruz. Bu yil izine gelecegim insAllah. Görüsmek üzere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |