|
|
 |
« : 05 Eylül 2008, 14:53:57 » |
|

Erzurumlu olupta erzurumda olmayanlar... isteyen resim koysun isteyen kendını tanıtsın Burasıda bizim yerımız olsun.... adım KASIM Yaklasık 16 yıldır Bursada ikamet etmekteyim... bazen geldığimize pişmanım bazende iyiki gelmişiz... ya senn..  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2008, 15:11:42 » |
|
kardes konunun yeri bura deil tasiyorum
selametle
|
|
|
|
|
|
NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2008, 16:24:14 » |
|
bende bursada ikamet ediyorum 18 yıldır bursadayım memleketimi çok seviyorum ama bursada yaşadığm için çok mutluyum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Eylül 2008, 17:44:08 » |
|
ben de aslen erzurumluyum ama izmirde doğdum izmirde büyüdüm ve izmiri de çok seviyorum yani benim için sorun yok tabi herkes doğup büyüdüğü yeri sever
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
hayat güzel

|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2008, 17:47:05 » |
|
bende denizde betül aslen erzurumlyum izmirde doğup büyüdüm21 yıldır izmirdeyim ama bana kalsa ben erzurumda yaşamak isterdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2008, 17:47:57 » |
|
yok be kuzen orası soğuk yaaa
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
hayat güzel

|
 |
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2008, 17:52:00 » |
|
olsun erzurum olsun benim olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 05 Eylül 2008, 17:53:07 » |
|
kızım gıcıkmısın sen şimdi gelip saçını başını yolucam anaaaaaaaaaaaaaaa soğuk orası ALLAH ALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 06 Eylül 2008, 00:19:55 » |
|
insan alıştığı yerden waz gecemıyor kopamıyor ama erzurumuda unutmamak lazım.. aslınızı özünuzu unutmadığınız içn teskkurler.. isterdım ki.. gurbette dahada cok erzurumlu cıksın..  sizce destek oluyormuyuz birbirimize....??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #10 : 12 Eylül 2008, 12:56:57 » |
|
Ben aslen Erzurumluyum... Ben Dogma Yozgat...Büyüme Almanya...  Seneye Insallah tasincaz...okullar bitinci insallah erzuruma yerlesmeyi düsünüyorum... Insan vatanini cok özlüyor... erzurumlu bol var bizim kücük sehirde:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 15 Eylül 2008, 01:12:06 » |
|
eee bu kadarmıyız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MiSs HiRa

Süper Uye

Üye No : 1646
Konu  : 21
11 Mesajına Toplam 13 Kere Teşekkür Edildi
4 Mesajına Toplam 4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2 
Karma Sayısı: 2

|
 |
« Yanıtla #12 : 15 Eylül 2008, 15:35:25 » |
|
bende izmirde gurbet çekiyorum. yalnız 4 yıllığına gurbetim sona eriyo. ne yalan söyliyim her ne kadar erzuruma aşık biri olsam izmirdense erzurumda yaşamayı yeğlesem bile kim ne derse desin alıştığın yer gibi olmuyo. babam diyoda boşa demiyo DOĞDUĞUN DEĞİL DOYDUĞUN YER DİE. gidişime sevinmiyo değilim bilakis çok mutluyum ama gözüm arkada kalıcak. her zaman hepimiz için her şeyin hayırlısı inş....
saygılar...................
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[img=http://img223.imageshack.us/img223/8212/raincy0.gif] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[img=http://img56.imageshack.us/img56/1868/olmazuyusummmzf9wg0op5mz6.gif]
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 19 Ekim 2008, 13:45:44 » |
|
ben doğduğum gibi bursaya gelmişiz 21yıldır bursadayım tabiki bursadan vazgeçmek çok zor ama erzurum bi başka insanın yüreğini sevda gibi yakıyo özlemi ayrı hasreti ayrı öyle özledim ki ne zamandır gidemiyorum oralarda arkadaşımda çok hepsini çok özledim gençliğimi orda geçirmek istedrim en azından sıksık gitmek isterdim BİR SEVDADIR MEMLEKET BİR GÜN DÖNERİM ELBET
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 19 Ekim 2008, 13:55:54 » |
|
eee aslinda ben daha once yazsaydim aha iyi olurdu ama neyse gecikmisde sayilmayiz
bende erzurumda dogmus erzurumda buyumus biriyim ama 4 yilir azerbaycanda univ okuyorum erzurum bence anlatilacak bir yer deil sadece ve sadece YASANILACAK bir yer ugrunda OLUNECEK bir yer sogukta olsa icinde YANILACAK bir yer
|
|
|
|
|
|
NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
| |
Yükleniyor...