hayat güzel

|
 |
« : 31 Ağustos 2008, 18:29:44 » |
|

Saatlerdirbilgisayarin basinda oturuyordu, hala bekledigi mail gelmemisti.Silkindi. Kac saat olmustu bilgisayar basina oturali? Oooo! Iki saattenfazla olmus, koskoca iki saat? Arkadaslari yemege davet etmisti, Sinansinemaya, oda arkadaslari ise fal partisine.. Hicbirini kabuletmemisti. Simdi bu ucra internet cafede gelecek o maili bekliyordu.Daha ne kadar surecekti? Kimbilir belki bugun hesabina bile girmemisti,girmeyecekti? Girse bile yazacagi daha onemli insanlar vardi belki...Belki de onun ona onem verdigi gibi o ona onem vermiyordu? Yok canim! Oda en az Sevgi kadar deger veriyordu Sevgi'ye, yazdigi her mesajinkarsiligi ertesi gune geliyor, hadi ertesi gun olmadi birkac gun icindegecikmenin ozurunu de iceren mail hesabinda bekliyordu Sevgi'yi.
Aylar olmustu yazismaya baslayali, bir kez bile aksamamisti mailler. Taki bu haftaya kadar. Hafta basindan beri tek bir satir gelmemistiondan. Tuhaf! Oysa kendisi yazacak bir sey bulamasa - ki bu da aydayilda bir olurdu ! - forward edilmis mesajlar gonderirdi, guzel sozler,fikralar ya da ufacik bir e-kart. Ucuncu gun dayanamamis, onu merakettigini soyledigi bir mail gondermisti: "Heeeey, oldun mu kaldin mi?Haber verseneeeee!" diye sakalasmisti ustelik.
Ses seda yoktu yine karsi tarafta, besinci gun iyiden iyiye meraklanirolmustu, hatta bir sapigin onun hesabina girip gelen mesajlari ondanonce okuyup sildigini bile dusunmustu. Iyisi mi oturup butun gunbekleyecekti bilgisayar basinda, hem icinde de bir suphe kalmayacaktiboylece.
Bugun sekizinci gun de bitmisti. Yine en ufak bir yazi bile gelmemisti.Unuttu beni diye gecirdi icinden. Tabii, ne bekliyordun ki! diye kizdikendi kenidine. Alay etti bir sure bu cocukluguyla. Hic gormedigi,sadece yazilariyla, siirleriyle tanidigi biriydi karsidaki ve hep oyleuzakta oyle bilinmez kalacakti. Ne bekliyordu ki? Kendisi debilmiyordu. Hayalinde bu yazilari yazan kisiyi bir turlucanblandiramiyordu. Ne zaman gozlerini kapasa sadece bir cift elgoruyor! du, klavyenin tuslarina dokunan guzel parmaklar... Bu elinkime ait oldugunu gormeye calisiyor didiniyor ama hayali bir andadagilan sis gibi yok oluyordu.
Ertesi gun solugu yine bilgisayar basinda aldi. Bekledi, bekledi.Birkac arkadasindan gelen mailleri yanitladi hemencecik. Aslinda boylebeklemek fena da olmuyordu hani. Zaten tatildeydi yapacak baska bir isiyoktu,arkadaslarindan cogu eve donmustu kalanlar ise onu cagirsa da opek istemiyordu. Bu dusuncelere dalmisken yeni bir mesaj geldi. Hayretadres pek yabanciydi ona. Biraz tereddut ettikten sonra yuregi korkuicinde acti. Mail "merhaba ben Akin'in cok yakin arkadasiyim. Kendisinitrafik kazasinda kaybettik, telefon defterinin arasinda sizin mailadresinizi bulduk ve haber vermeyi uygun gorduk. Basimiz saolsun" diyorve devam ediyordu ama mailin devami onu ilgilendirmiyordu artik.Okuyacagini okumustu zaten. Kacinci olum haberiydi bu, bu kacinci degerverdigi insandi yitip giden? Bazen butun ugursuzlugun kendinde oldugun!u dusunuyordu. Sonra sacma geliyordu dusundukleri, ama ne farkederdi kiiste cok sevdigi, her gun yazdiklariyla onun gunune renk katan o kisiartik yoktu. Kotu bir saka olamaz miydi? Ne yapacakti simdi? Bekledigimail gelmis miydi? Ne yani kalkip gidecek ve bir daha gelmeyecek miydi?Bir daha o guzel mesajlari hic goremeyecek bir daha o elleri hayaledememenin uzuntusuyle dogruldu.
" Cebinden size henuz yollamadigi, yollamak icin dogum gununuzubekledigi bir siir bulduk. Tipki sahibine ulasmamis bir mektup gibiduruyordu oracikta. Asagida onun sizin icin yazdigi son siiribulacaksiniz."
VAR MISIN? Biliyorum sasiracaksin Son sozler gibi gelecek kulagina Yoo yanilmiyorsunun Son sozler bunlar Bu uzakligi kaldirmak icin ortadan Sadece bir ufacik bir histik sen bana ben sana Iki satir laf Iki misralik siirdik Bir gulucuktuk Bir soru isareti Oysa daha fazlasini istemek bencillik mi? Anla artik! Sozler var ama satirlar yetersiz Dusunceler var ama sayfalar yetersiz Duygular var ama misralar yetersiz Anla artik Biliyorum Bir sen var bir de ben Uzak uzak yerlerde Ayri ayri sehirlerde Ama Desem ki sana Biz demeye var misin? Desem ki Ne sen olsun ne de ben, Bir biz olalim Var misin?
Akin Yildiz
Sasirmisti, istemezdi etraftakilerin gozu onunde aglasin. Hic adetidegildi ne de olsa. Oysa Akin hep nasil hissediyorsan oyle olbaskalarini bosver derdi. Iste her zamanki gibi yine dinlemisti onunsozunu. Demek o da ayni seyleri hissetmis, o da artik bu uzakligikaldirmak istemisti. Dogumgunu gecmisti, hem de yine bilgisayarbasinda.Yeni bir yasa daha girmisti iste, yepyeni bir yas, yepyeniumutlar, acilar, mutluluklar. Her yas olgunlastirirmis biraz dahainsani, belki de en cok bu yasa girdiginde olgunlastigini anlayacaktiyillar sonra arkasina donup baktiginda kimbilir. Akin! Kahretsin, senisimdiden ozledim diyerek hickiriklara gomuldu. Neden sonra eli yanitagitti. Akin'a gec kalmis bir yanitti bu. Sadece tek bir sozcuk yazdi:
VARIM!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2008, 19:06:59 » |
|
haRika olmu$.. eLLerine sağLık..çoooq etkileyici.. : (
|
|
|
|
|
|
déLÎyÎz doLuyuz $ôzûmûz géCér bÎz €RZuRuM ¢oCuğuyuz şékLÎmÎz yétér..
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2009, 12:12:00 » |
|
tuylerm urperdi resmen... diyecek soz bulamiyorum.
Benimde, internetten tanidigim bir arkadsimin olum haberini ortak tanidgimiz bir arkadsimdan almistim
cok kotu oluyor insan gercektende.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
hayat güzel

|
 |
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2009, 13:57:22 » |
|
teşekkür ederim arkadaşlar
|
|