|
|
 |
« Yanıtla #90 : 07 Eylül 2009, 21:21:37 » |
|

harbiden böle bi konu açta herkezin haberi olsun ama akşam  değilde öğlen olsun hem takılırız kafeye falan gideriz olur benim işyerimden izini kim alıcak peki  konuyu yatın açayım tamma söz şimdilik hayırlı geceler olsun herekeze sen gel bana izin al bende gleyim sana alayım .. gerçi bana izin zor çıkar hatta hiç çıkmaz ama şansımızı deneriz:)  benimde hiçç çıkmaz izin ya neydecez he 
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
Ύε₦i ♫ HᵰΎᵰT Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
)(Elfid@)(
( 07 Eylül 2009, 23:18:36) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #91 : 07 Eylül 2009, 23:18:59 » |
|
harbiden böle bi konu açta herkezin haberi olsun ama akşam  değilde öğlen olsun hem takılırız kafeye falan gideriz olur benim işyerimden izini kim alıcak peki  konuyu yatın açayım tamma söz şimdilik hayırlı geceler olsun herekeze sen gel bana izin al bende gleyim sana alayım .. gerçi bana izin zor çıkar hatta hiç çıkmaz ama şansımızı deneriz:)  benimde hiçç çıkmaz izin ya neydecez he Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #92 : 07 Eylül 2009, 23:21:26 » |
|
elfidacığım öncelikle adına hayranım haluk leventin şarkısı geliyor aklıma  banada izin vermezler pastanede çalışıyorum neydecez he çıkış yolu bul hele 
|
|
|
|
|
|
“Yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni...”
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #93 : 07 Eylül 2009, 23:29:12 » |
|
elfidacığım öncelikle adına hayranım haluk leventin şarkısı geliyor aklıma banada izin vermezler pastanede çalışıyorum neydecez he çıkış yolu bul hele sen pastaları geceden hazırla gündüz çık   kızz bize az tarif ver yaa madem pastacı kızsın  :D
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #94 : 07 Eylül 2009, 23:31:22 » |
|
kız ben yapmirem pastalari bn satirem hehhehhe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #95 : 07 Eylül 2009, 23:36:19 » |
|
kız ben yapmirem pastalari bn satirem hehhehhe pastacı kızz   :)hehehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #96 : 07 Eylül 2009, 23:37:30 » |
|
amma le güzellerki en çokta çikolatalı pastayı seviremmm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #97 : 07 Eylül 2009, 23:39:34 » |
|
amma le güzellerki en çokta çikolatalı pastayı seviremmm ay kızz bende tulumba tatlısını çok sevirem ele datlı kiiii Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #98 : 07 Eylül 2009, 23:44:01 » |
|
he bizde oda yaplılir abiler yapirler ramazana özle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #99 : 11 Eylül 2009, 10:23:15 » |
|
artık tanışmam hayırsız çıktı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #100 : 11 Eylül 2009, 22:07:17 » |
|
artık tanışmam hayırsız çıktı
kimkine bu hayırsız çok merak ettm doğrusu : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #101 : 21 Eylül 2009, 01:16:52 » |
|
unuttum gitti zaten daha fazla gelmiyor forma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #102 : 21 Eylül 2009, 01:46:17 » |
|
yeşil
daha yeni goruyorum bu konuyu  sagol tanismak istedigin icin ben kimi gormek isterdim tanimak isterdim??? bilmiyorum sanirim daha kimseyle o derecede samimi degilim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #103 : 21 Eylül 2009, 08:54:40 » |
|
yeşil elfida gülcan jondan mümkünse hepsiyle
|
|
|
|
|
|
ateşe aşkınla yandı nur imanım ali
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #104 : 21 Eylül 2009, 12:19:50 » |
|
evet arkadaşlar birazdan bu sitedki kullanıcı esrarengiz olan çok sevdiğim bir kardeşimle tanışıcaz akşam gelince anlatırım neler olduğunu...
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
| |
Yükleniyor...