|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #106 : 21 Eylül 2009, 20:36:06 » |
|
evet arkadaşlar esraengizle tanıştm sahilde gezdik çok güzel geçti mükemmel bir kişilik aslında birazda heyecan yaptım yani Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« Yanıtla #107 : 21 Eylül 2009, 21:18:53 » |
|
evet arkadaşlar esraengizle tanıştm sahilde gezdik çok güzel geçti mükemmel bir kişilik aslında birazda heyecan yaptım yani Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sevindim guzel gectigine.. niye heyecanlandin ki?
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #108 : 22 Eylül 2009, 01:02:39 » |
|
Forum oLarak herkesLe görüşsek..??
|
|
|
|
|
|
ALLAH'ım GönLümün istediğini hakkımda hayırLı eyLe, hakkımda hayırLı oLanı gönLüme razı eyLe...
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #109 : 22 Eylül 2009, 01:13:56 » |
|
evet arkadaşlar esraengizle tanıştm sahilde gezdik çok güzel geçti mükemmel bir kişilik aslında birazda heyecan yaptım yani Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap bacı bursadan bir arkadaşımdı aynı şehirdeydik ama kız camda bile görmemiştim sadece bir fotoğraftan tanıyodum neyse mudanyaya gidicektim sahile oda orda oturuyodu dedim buluşalım tanışlım nasipte varsa olur abla dedi neyse gittik biraz uzak bize ben biraz yollları karıştırmışım bi baktım kardeşim durakta bekliyo ama ben inmedim i an panik yaptım işte ilerki durakta işndim sonra geri yürüdüm tanıştık falan çok güzeldi yanii... netten tanıştığım 2. arkadaşım oldu rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılştırsın ama tanıdığıma çok menumum iki arkadaşımıda ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #110 : 22 Eylül 2009, 01:39:35 » |
|
benimde konustugum bir abla vardi boyle forumdan tanistigim. kendisi evli iki cocuk annesiydi. ben izmire gitmistim, hep davet ediyordum ama. onlarda tatil icin cesmeye gitmislerdi, cesmeden istanbula gitmeden izmire geldiler, konugumuz oldular, gorustuk tanistik.. cok sevinmistim cok mutlu olmustum. hala abla kardesligimiz suruyor hamd olsun 4 sene filan oldu. goruseli 3 sene filan oldu.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #111 : 22 Eylül 2009, 01:42:39 » |
|
maşşalah ALLAH bozmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #112 : 22 Eylül 2009, 01:45:28 » |
|
amin.. yolum duser ise istanbula gitmek gormek isterim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #113 : 22 Eylül 2009, 01:46:48 » |
|
bursayada beklerim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #114 : 22 Eylül 2009, 01:47:28 » |
|
insaAllah.. insaAllah.. yesil bursa yanilmiyorsam eger...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #115 : 22 Eylül 2009, 01:55:22 » |
|
evet ama çevremizde yeşilin tükeniği söyleniyo yavaş yavaş ama ben inanmıyorum yada inanmak istemiyorumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #116 : 22 Eylül 2009, 01:58:57 » |
|
insaAllah tukenmiyordur... ama buda hayatin gercekleri, insanlar oyle tuaf mahluklar ki, hic bireyin degerni bilmiyor ve sahip cikmiyoruz. Hani sevdiklerimizin kiymetini kaybettikten sonra anlariz ya, dogaya hic deger vermiyoruz kaybettikten sonra kiymetini biliyoruz maalesef ve ozaman ise is isten gecmis oluyor. keske dememek icin elimizdekilerin kiymetini bilmeliyiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |