|
|
 |
« : 26 Ağustos 2008, 14:03:21 » |
|

acaba kim?
|
|
|
|
|
|
Soner MIZRAK Resmi Web Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.smizrak.com EPF Erzurum Palandöken Forum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.epf.palandoken.org ErzurumMüzisyenleriForumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.org Erzurumlu Müzisyenlerin Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.com Türkü Severlerin Forumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.turku.web.tr
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2008, 14:12:03 » |
|
TabiKii beveteyLee hatta bu sne görüşcekTikk akSİlikk çıktıı sneye inş....))
harbi dadaşLa tabykii....
Hayat güzeLLe
NurgüLLe
DADAS88 iLe
Muharrem de var yanee....
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
h@rbi_d@d@ss

Süper Uye

Üye No : 2437
Konu  : 351
65 Mesajına Toplam 73 Kere Teşekkür Edildi
15 Mesajına Toplam 15 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 18 
Karma Sayısı: 18

|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2008, 14:16:37 » |
|
başta burakjımla ama inş az kaldı grş bidenecik kardeşim o benmsonra sewdamla,hayat güzelimle,crazy25imle,dadas88,komiks_jojuksla,by_m@mykQ ile yetr daa Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
[img src=http://www.hizliresim.com/2008/9/1/1246.gif]
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2008, 14:31:35 » |
|
yüzyüze tanışacağım kadar samimi olduğum kimse yok.ama dadaş88 olabilir.
|
|
|
|
|
|
Soner MIZRAK Resmi Web Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.smizrak.com EPF Erzurum Palandöken Forum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.epf.palandoken.org ErzurumMüzisyenleriForumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.org Erzurumlu Müzisyenlerin Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.com Türkü Severlerin Forumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.turku.web.tr
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2008, 14:40:12 » |
|
valla ben bütün foırum için inşALLAH bi türkiye turnesine çıkmayı düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
MiSs HiRa

Süper Uye

Üye No : 1646
Konu  : 21
11 Mesajına Toplam 13 Kere Teşekkür Edildi
4 Mesajına Toplam 4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2 
Karma Sayısı: 2

|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Ağustos 2008, 22:38:05 » |
|
bende herkesi merak ediyom
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[img=http://img223.imageshack.us/img223/8212/raincy0.gif] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[img=http://img56.imageshack.us/img56/1868/olmazuyusummmzf9wg0op5mz6.gif]
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2008, 06:49:03 » |
|
o zaman hepimiz tanışalım demi...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
hayat güzel

|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Ağustos 2008, 10:25:09 » |
|
herkesle tanışmak isterim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 07 Eylül 2008, 01:07:32 » |
|
herkesle tanısmak isterimm
|
|
|
|
|
|
|lllllll|llllllll|lll||ll||llllll|lllll ¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °³°7
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Eylül 2008, 16:17:58 » |
|
he yha bigün tüm forum toplansak ne güsle olarr walla  ama yusuf gelmesin kızdım ben ona hıh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 10 Eylül 2008, 14:36:57 » |
|
bende herkesle tanışmak isterdim
herkes birbirini tanısın yane...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİki şeker versem kandırabilirmiyim içimdeki Çocuğu Daha mutlu mavi yarınlara uyanmaya ikna edebilir miyim O'nu
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Eylül 2008, 18:25:51 » |
|
İnş palandökenLe tanışcam yüz yüze....)) ALLAH izin werirse taBii... bide BurakjımLa ..??_ 
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 13 Eylül 2008, 10:51:47 » |
|
crazy25 ile tanışmak isterdim
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİki şeker versem kandırabilirmiyim içimdeki Çocuğu Daha mutlu mavi yarınlara uyanmaya ikna edebilir miyim O'nu
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 24 Eylül 2008, 20:27:48 » |
|
ilk önce sevda(baldızım) burak dadaş dadaş88 ve en çok merak ettiğim kişi uggulidir  
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |