Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı aşk size yakışır
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 520
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: aşk size yakışır  (Okunma Sayısı 520 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayat güzel

« : 26 Ağustos 2008, 12:46:10 »

Yalnızlığımı yazmak istedim bugün.Dışarda güneş tüm ihtişamıylaaydınlık,serçeler cıvıl, cıvıl bir ağaç dalında orkestra eşliğinderepeartuvarındaki tüm şarkıları tüketmeye çalışıyorlar.Ben tüm buolanlara seyirci kalıyorum,yürüyemiyorum onlara doğru,adımlarım benikaldırmayacak kadar  yorgun sanırım.Ben yalnızlığa alışmış,karanlıklarıyaren tutmuşum,uçurumlardan korkmuyorum artık,öylesine yüz, göz oldumkikendimden bir parça görmeye başladım bu korkunç dediğimiz uçurumları.

Hayalkurdum olmadı,gökyüzün maviliğine düş köprülerini kurdum olmadı tenimdebir zerecik olsun bir kıpırdama,bir dalgalama olmadı.Herkestengizlerimi, sırlarımı ne zamana kadar saklayabilirimki?

Hangimevsime 'seviyorum' adına yallan söyleyebilirim? Aylardan gizli kaç günçalabilirim avuntuları? Veya kaç insanın umutlarını çalarak geçici aşkadına sevgilinin öz benliğini kiralık alıp kulanabiliriz? geçici olaraksevdiğin o insan ya ölümüne seni sevmişse,ayrılığına dayanamayıpintihar tepesine çıkıp ismini haykırıyorsa...

Bugün kendimizisorguya çekme zamanı.Ama geleceği sorgulama imkanımız olmaz,tabikiolmaz kim önceden ne olacağı kestirebilmiş? bileniz varmısanmam,bildiklerim sevda kanunlarında ölümüne sevdallılar hiçte mutlusonla bitmemiş,yalnız flimlerden,hikayelerden,şiirlerden vehayalerimizde  sevdalar mutlu sonlarla biter ve keşkelerimizesığdırmaya çalışırız...

Leyla ile Mecnun,Kerem ile Aslı, ferhatile şirin ölümüne sevdalılardı,en güzel aşklarıhikayelerimize,şiirlerimize ,şarkılarımıza ilham oldular bizim mutluson dediklerimiz onların acı sonları oldu.Onlar acaba birerkahramanmıydı sevdalara? tabiki asırlardır aşkları,sevdaları dilimizdendolaşmıyormu? biz ne kadar onlar gibi dürüst,ölümüne sevdayaşatabilirizki? biz ki daha tercih kavramlarını bile sökemedik!sevgilimizin bize benzemesine o kadar istekliyizki limon gibisıkarız,suyunu çıkarır gibi su kuyularından.

Yok böyleolmaz,sade,içten önemseme ve fedakarlıklı aşklar güzeldir.parada olmalıelbet en çok manevi duygular olmalı,hoşgörü,nazik ve masrafı olmayangülümsemeler her daim olmalı.Evet dostlar AŞK SİZE YAKIŞIR,ama bendenuzak dursun yeter çünkü... çünkülerde bana kalsın şimdilik.

Aşk Benden Uzak Dursun
alıntı
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
h@rbi_d@d@ss

Süper Uye

*

Üye No : 2437

Konu  : 351

65 Mesajına Toplam
73 Kere Teşekkür Edildi

15 Mesajına Toplam
15 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 18

Karma Sayısı: 18
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2008, 12:46:59 »

e.s bidenem senn gibi çoq güzel olmuş
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

[img src=http://www.hizliresim.com/2008/9/1/1246.gif]
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
||| GoogleTagged |||
GoogleTagged: resimleri ile mecnun size

Gitmek istediğiniz yer: