|
|
 |
« : 25 Ağustos 2008, 17:44:29 » |
|

O dönem sanatçı olabilirdi ama elinden tutan olmadı.sonradan TRT gençlik korosunu kazandı ama maddi imkansızlıklar yüzünden köyden sehre gidip gelemedi ve bıraktı. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap(2) dost bağının meyveleri s.türetken.mp3 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapbağaltına s.türetken.mp3 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapdost bağının meyveleri s.türetken.mp3 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapeydim söyüt dalını s.türetken.mp3 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapköprünün başlarında s.türetken.mp3 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaptak tak takkırdama s.türetken.mp3
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Mart 2010, 01:03:35 Gönderen: Kaktüs »
|
|
Soner MIZRAK Resmi Web Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.smizrak.com EPF Erzurum Palandöken Forum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.epf.palandoken.org ErzurumMüzisyenleriForumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.org Erzurumlu Müzisyenlerin Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.com Türkü Severlerin Forumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.turku.web.tr
|
|
|
PMF Palandöken Müzik Forum Nickli Üyemize Teşekkür Eden 7 Kullanıcı:
|
Efsane58
( 17 Mart 2010, 09:19:51), DERMAN25
( 30 Haziran 2009, 04:32:51), enver25
( 04 Şubat 2009, 17:12:15), aydınerz
( 04 Ocak 2009, 13:26:46), bgzirh
( 21 Aralık 2008, 02:14:13), nusret205
( 15 Kasım 2008, 00:00:53), koksalgok
( 26 Ağustos 2008, 09:21:49) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2008, 09:27:59 » |
|
Adı ne bu çocuğun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2008, 09:48:03 » |
|
kardeş kaderin gözü kör olsun diyim ne diyim...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2008, 14:38:14 » |
|
adı sefa
|
|
|
|
|
|
Soner MIZRAK Resmi Web Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.smizrak.com EPF Erzurum Palandöken Forum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.epf.palandoken.org ErzurumMüzisyenleriForumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.org Erzurumlu Müzisyenlerin Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.com Türkü Severlerin Forumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.turku.web.tr
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2008, 22:42:46 » |
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Kasım 2008, 20:01:15 » |
|
SELAMIN ALEYKUM ARKADASLAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 12 Kasım 2008, 16:59:49 » |
|
VAY ALEYKÜM SELAM gardaş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 17 Aralık 2008, 15:21:54 » |
|
paylaşımın için saol
|
|
|
|
|
|
bEnİ bİlEn AnLaR aNLaYaN TaNıR tAnIyAn SuSaR SuSMaYaN uZaR NASIL MI SEVDIM NE SEN SOR NE BEN SOYLIYIM
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 11 Ocak 2009, 01:30:33 » |
|
Selamın Aleyküm Dadaş gardaşlar. ben Adana'dan Alper. vallahi şok oldum. çocuktaki gırtlak ibrahim tatlıses'te bile yok abartı olsun diye demiyom, tüm kalbimle söylüyom. Bu kadar temiz bir ses valla yazıklar olsun elinden tutmayana. Yeminler olsun çok üzüldüm. zamanında ilgilenen biri olsaymış adımın alper olduğundan emin olduğum gibi eminim 1 numara bir ses olurdu. Acaba bu kişi hayattamı hayatta ise bu ses hala yerinde duruyormu çok merak ediyom. Bari bundan sonra bahtı açık ola. Hadi selametle kalın. Tekrar Adana'dan Erzurum'a gönül dolusu selamlar ve sevgiler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 20 Ocak 2009, 13:54:09 » |
|
eyv sağolasın gardaş ellerin dert görmesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Şubat 2009, 00:35:17 » |
|
Arkadaşlar bu benim abim.Adı Samet TÜRETKEN.Kendisi şu an hayatta ve benle aynı şehirde yaşıyor.Biz onunla müziğe hala devam ediyoruz ama sesi eskisi gibi değil tabiki.ama yeni kayıtları ve çok güzel şiirleri var.dilerseniz sizlerle tanıştırır hatta şiirlerini forumumuzda paylaşım için yazmasını sağlarım.ayrıca bu forumdaki tren gelir dura dura parçasınıda abim söylüyor.onuda dinlerseniz sesin ne kadar değiştiğinin farkına varırsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 17 Mart 2010, 09:43:22 » |
|
slm erzurumlu gardaşlarım öncelike şunu belirteyim 30yıllık bir arşivi birikimi yaptım kassette 18bin plakta 4024 ve böle şeffaf böle güzel bir ses ilkraslıyorum yaradana kurban olum ALLAH vermiş ama malesef gereken yerlere gelememiş ..erzurumlu kardeşlerim .türkülerle dopdolu tam bir nostalji sitemizede sizide bekleriz bu bıraz reklama kacıyor ama admin arkadaşlarım gereken sıcaklıgı göstereceklerinden şüpem yok hepiniz allaha emanet olun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 17 Mart 2010, 16:39:07 » |
|
Erzurum adına her türlü hizmete hazırız kardeş
|
|
|
|
|
|
Ve sen yine denendiğinde Ve yine kalbin daraldığında Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde Uzun uzun düşün Ve hatırla Yaradanını!
ALLAH kuluna kâfi değil mi? Zümer Süresi-36
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | |