|
|
 |
« : 25 Ağustos 2008, 16:18:10 » |
|

Ya rab gurbet elde alma canımı Yıkma sarayımı kırma belimi Yavrularım küçük bükme boynunu Dönderim yönümü sılaya doğru
Karmı yağmış Erzurum'un dağına Cise vurmuş bostanına bağına Ölen ölmüş selam söyle sağına Dönderin yönümü sılaya doğru
Söz :Anonim Söyleyen :Fethi SİVEREKLİ
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
DADAS88 Nickli Üyemize Teşekkür Eden 3 Kullanıcı:
|
maviumut
( 25 Ocak 2011, 13:02:06), Dadas-boksr
( 16 Ekim 2009, 11:59:09), bgzirh
( 08 Şubat 2009, 16:09:56) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2008, 17:40:32 » |
|
yüreğine sağlık gardaş...
|
|
|
|
|
|
Soner MIZRAK Resmi Web Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.smizrak.com EPF Erzurum Palandöken Forum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.epf.palandoken.org ErzurumMüzisyenleriForumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.org Erzurumlu Müzisyenlerin Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.com Türkü Severlerin Forumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.turku.web.tr
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2008, 14:26:00 » |
|
emeyinize saglik kardes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Ekim 2008, 14:26:50 » |
|
ben yeniyim burda bulent sertacin albumlerini ariyorum yardimci olursaniz sevinirim tskler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | |