Vatansever

Kral Üye

Üye No : 49
63 Mesajına Toplam 200 Kere Teşekkür Edildi
7 Mesajına Toplam 7 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 8 
Karma Sayısı: 8

|
 |
« : 23 Ağustos 2008, 17:05:31 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Gittin beni öylece bırakıp gittin. Hiç düşünmeden Bensiz ne yapar?diye Bensiz mutlu olabilir mi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yaşayabilir mi? demedin. Her şeyi bir anda üstelik bir hiç uğruna sildin...
Demek ki hiiç sevmedin sen. Öyle ya sevsen bir anda bırakabilir miydin? Beni yıkıp Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yalnızlığıma terk edip gidebilir miydin
Ne yapalım sevdiğim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap canın sağ olsun. Madem ki sevmiyorsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap istediğin gibi olsun. Zorla sevdirecek halim yok. Sana alıştığım gibi sensizliği de alışacağım başka çaresi yok
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kalbim durmak istese de atar bir müddet daha...Sanma ki ömrüm boyunca seni seveceğim. Dedim ya bir süre daha Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap belki bir ay belki üç yıl... Ama sonunda unutacağım. Göreceksin senin beni sildiğin gibi ben de sileceğim seni.
Senden tek isteğim artık karşıma çıkma sevdiğim. Sözünde dur ve sakın geri dönme. Çünkü ben dönmeyeceğim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Aşkından ölsem de Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sensiz bu dünyaya her gün lanet okusam da dönmeyeceğim. Sen de öyle yap gelme geri.
Madem ki gittin dönme... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Bir yerin adına denince Türk ÜlkesiGözüm Bayrak arar, kulağım ezan sesi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
h@rbi_d@d@ss

Süper Uye

Üye No : 2437
Konu  : 351
65 Mesajına Toplam 73 Kere Teşekkür Edildi
15 Mesajına Toplam 15 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 18 

|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2008, 15:47:10 » |
|
e.s kardeş çok güzeldi yaaa=(
|
|
|
|
|
|
[img src=http://www.hizliresim.com/2008/9/1/1246.gif]
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2008, 15:56:51 » |
|
harbi dadaşım senin için olsun bunlar sana armağanım olsun...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
h@rbi_d@d@ss

Süper Uye

Üye No : 2437
Konu  : 351
65 Mesajına Toplam 73 Kere Teşekkür Edildi
15 Mesajına Toplam 15 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2008, 15:57:33 » |
|
tşk ederim sağol ama çok süper ve anlamlı bişe yaa
|
|
|
|
|
|
[img src=http://www.hizliresim.com/2008/9/1/1246.gif]
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2008, 15:58:53 » |
|
evet öle anlayan senin gibi anlayışlı olursa muhteşem...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |