|
|
 |
« : 23 Ağustos 2008, 14:01:39 » |
|

il dışında birlik ve beraberlik için kurulmuş erzurum federasyonları ve derneklerini tanıtalım isterim...
|
|
|
|
|
|
Soner MIZRAK Resmi Web Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.smizrak.com EPF Erzurum Palandöken Forum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.epf.palandoken.org ErzurumMüzisyenleriForumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.org Erzurumlu Müzisyenlerin Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.com Türkü Severlerin Forumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.turku.web.tr
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2008, 15:02:27 » |
|
kardeş bu bölüm için çalışmak istiyorsan buyur ama dediğim gibi yeni bi konu açmamız şu an için mümkün değil istersen kategorilerde olmayan diğer konular adlı bölümümüzden çalışmalarına devam edebilirsin...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Kasım 2008, 02:23:42 » |
|
sevgili aşkaleli hemşehrilerim ben izmir ili buca ilçesinde oturmaktayım hemen hemen heryerin kültür vedayanışma derneği var bizimde güzel ve şirin aşkalemizin neden olmasın hiçdeğilse izmirde aşkaleliler olarak bir dernek açalım en azından birbirimizle daha sıkça buluşma imkanımız olur tüm aşkalelilere selam ve saygılarımla MURAT KAYA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | |