|
|
 |
« : 14 Ağustos 2007, 23:32:38 » |
|

Selam gardaşlar ben ve arkadaşlarımın bi online dergisi çıktı Derin Dergi adında.Sizden ricam okuyun ve beğenirseniz başkalarına tavsiye edin. Şimdiden teşekkürler.Adres Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.derindergi.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Ağustos 2007, 01:06:10 » |
|
tamam gardaş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2007, 09:35:48 » |
|
BAKARIZ KARDEŞ NEDEN BAKMAYALIM...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2007, 09:38:35 » |
|
YAW İYİ AMA ÇOK YAVAŞ Bİ SİTE TRAJINIZI DÜŞEREBİLİR HABERİN OLSUN...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #4 : 24 Nisan 2008, 20:30:37 » |
|
eyvallah gardaş bakarız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #5 : 14 Nisan 2009, 15:23:34 » |
|
Selam gardaşlar ben ve arkadaşlarımın bi online dergisi çıktı Derin Dergi adında.Sizden ricam okuyun ve beğenirseniz başkalarına tavsiye edin. Şimdiden teşekkürler.Adres Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.derindergi.com Sarıbey kardeşim bu forum öncelikle bir basamak değil.Gelki sen bu yazıyı zaten okumayacaksın.Çünkü 14 Ağustos 2007 de bir üye olmuşsun duyurunu yapmışsın dahada buralara uğramamışsın.bizde senin o çalışmayan derginimi okuyacağız.Geç bunları geç.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | |