|
|
 |
« : 10 Ağustos 2008, 19:11:02 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
♥..šεv₫a..♥ Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
vera
( 09 Ocak 2009, 07:34:51) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2008, 21:52:19 » |
|
çok güzel paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİki şeker versem kandırabilirmiyim içimdeki Çocuğu Daha mutlu mavi yarınlara uyanmaya ikna edebilir miyim O'nu
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2008, 06:22:37 » |
|
paylaşımın için saol sewda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vera

Kral Üye

Üye No : 5738
Konu  : 0
5 Mesajına Toplam 5 Kere Teşekkür Edildi
4 Mesajına Toplam 4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2 
Karma Sayısı: 2

|
 |
« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2009, 07:35:10 » |
|
cok güzeller emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
''YÜZÜ DOST, ÖZÜ DÜŞMANDAN USANDIM. DİLİ MÜMİN KALBİ ŞEYTANDAN USANDIM. DOSTUM HERKESİN KAHRI ÇEKİLİRDE, BEN DAVASIZ MÜSLÜMANDAN USANDIM..
|
|
|
|
idris25tan

|
 |
« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2009, 15:24:37 » |
|
paylaşım için teşekkürler ellerine saglık
|
|