|
|
 |
« : 31 Temmuz 2007, 03:56:52 » |
|

merhabalar.. Yeniyim umarım aramızda bir sorun yaşanmaz.. not: Erzurumlu değilim.. sadece erzurumluların takıldıgı bir ortam ise çekip gidebilirim.. Foruma arkadşım sayesinde üye oldum (Gerçi kendisini bulamadım ama olsun.. )
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2007, 13:15:44 » |
|
KARDEŞ ALEYNA ALEYKÜM SELAM ARAMIZA HOŞ GELDİN KİMSEYLE SORUN ÇIKMAZ YAŞANMAZ MERAK ETME ERZURUMLULARIN FALANDA DEĞİL İSTEYEN HERKESİN KENDİNİ İNSAN OLARAK GÖREN HERKESİN YERİ BURASI ARAMIZA HOŞ GELDİN. ARKADAŞIN KİM YARDIMCI OLALIM. TEKRARDAN HOŞ GELDİN ARAMIZA
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 01 Ağustos 2007, 22:19:28 » |
|
arkdaşımın adı şefik.. tanır mısınız ?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2007, 00:16:05 » |
|
Burası herkese açık kardeş
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2007, 07:16:33 » |
|
VALLA ŞEFİK DİYE BİRNİ TANIMIYORUZ NİCK OLARAK KULLANDIĞI Bİ ŞEY VARSA BİLİRİZ.
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |