Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Alparslan: ''Efsane olmak istiyorum!''
Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 482
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Alparslan: ''Efsane olmak istiyorum!''  (Okunma Sayısı 482 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Furkan07

« : 04 Ağustos 2008, 15:14:24 »

Galatasaray’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen AlparslanErdem, Türkiye’nin en büyük takımında forma giyeceği için çok heyecanlıolduğunu söyledi.Sol bek olarak görev yaptığını belirten Alparslan,“Özellikle hücumda çok etkiliyim.Ortalarımı daha da geliştirmem lazım.Hava hakimiyetinde boyum kısa olduğu için biraz problem yaşayabilirim.Hücuma desteği kendimde pozitif olarak görüyorum. Umarım Galatasaray’ave bana hayırlı olur bu transfer. İnşALLAH şampiyonluk yaşarız”dedi.Alparslan Erdem son olarak, “Gelecek yıllara damgasını vuran birsol bek olmak istiyorum. Galatasaray’da şampiyonluklar yaşayarak buradabir efsane olmaya çalışacağım” diyerek sözlerini noktaladı.

Devamı için    Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
TIKLA!

Galatasaray Spor Kulübü!
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer: