Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı necati ateş %99 konyalı
Cevaplar 0
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 422
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: necati ateş %99 konyalı  (Okunma Sayısı 422 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Furkan07

« : 01 Ağustos 2008, 17:40:50 »

konyaspor, golcü futbolcu Necati Ateş ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Necati Ateş transferinin büyükölçüde gerçekleşeceğini belirterek, "Ben bu yıl Konyaspor taraftarınıntribünde göğsünü gere gere biraz da takımı ateşleyici bir forvetizlemesini istiyorum. Bu mevki için de Necati Ateş'in takıma çok katkıyapacağına inanıyorum. Galatasaray yönetimiyle görüşme halindeyim.Necati Ateş'in menajeriyle de görüştüm. Necati Ateş Konya'da yaşamakistiyor mu bunu öğrendim. Menajeri de bana Necati'nin Konya'ya gelmeyehazır olduğunu söyledi.

Şu anda Necati Ateş transferinin olma ihtimali çok yüksek görünüyor.Bunu tam netleştireceğiz. Necati'nin Konyaspor'a büyük katkısağlayacağını düşünüyorum. Necati Ateş transferini de gerçekleştirerektransferimizi noktalayacağız" dedi.

kaynak: nalcaci.com
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
||| GoogleTagged |||
GoogleTagged: necati nesimi erzurum konyali

Gitmek istediğiniz yer: