Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Ateş Lazım Oldu
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 580
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ateş Lazım Oldu  (Okunma Sayısı 580 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kara.GüL

Çalışkan Üye

*

Üye No : 1911

Konu  : 34

5 Mesajına Toplam
8 Kere Teşekkür Edildi

2 Mesajına Toplam
2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2

« : 31 Temmuz 2008, 17:52:26 »

Abbasi'lerin ünlü halifesi Harun Reşid zamanında yaşamış olan   Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
Behlül Dana
(VIII. yüzyıl) dönemin evliyasındandı. Zaman zaman aklından zoru olan kimselere has tavırlar takınır, herkes de bundan dolayı kendisini deli sanırdı. Ama bunu maksatlı yapardı. Behlül Dana hazretleri daima Harun Rediş'in yakınında bulunur, çeşitli sebepler hasıl ederek onu uyarırdı. Bir gün Behlül Dana hazretleri, üstü başı toz toprak içinde uzun bir yolculukan gelmiş olmanın belirtileri ile Harun Reşid'in huzuruna çıktı. Harun Reşid sordu:

[JUSTIFY]- Be ne hal Behlül, nereden geliyorsun?

[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]- Cehennemden geliyorum ey hükümdar.

[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]- Ne işin vardı cehennemde?

[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]- Ateş lazım oldu da ateş almaya gittim.

[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]- Peki, getirdin mi bari? [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]- Hayır efendim getiremedim. Cehennemin bekçileriyle görüştüm, onlar "Sanıldığı gibi burada ateş bulunmaz, ateşi herkes dünyadan kendisi [/JUSTIFY]
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Kara.GüL Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: vera ( 06 Aralık 2008, 23:11:50)
vera

Kral Üye

*

Üye No : 5738

Konu  : 0

5 Mesajına Toplam
5 Kere Teşekkür Edildi

4 Mesajına Toplam
4 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2008, 23:13:17 »

ALLAH razı olsun emeğine sağlık
kendi elimizle kendi ateşimizi  götürenlerden olmayız inşALLAH amin
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

''YÜZÜ DOST, ÖZÜ DÜŞMANDAN USANDIM. DİLİ MÜMİN KALBİ ŞEYTANDAN USANDIM. DOSTUM HERKESİN KAHRI ÇEKİLİRDE, BEN DAVASIZ MÜSLÜMANDAN USANDIM..
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
||| GoogleTagged |||
GoogleTagged: konulu hikayeler dini

Gitmek istediğiniz yer: