|
|
 |
« : 23 Temmuz 2007, 14:28:55 » |
|

slm arkadaşlar ben izmir den serkan. Erzurum doğumluyum ve  yaşında izmr e geldim.Ama çoğu yakınlarımız orda olduğundan çok gidip geldim Erzurum a. Ama ne yalan söyliyim en son 1999 yılında gittim.Şimdi iş güç zor ama bu yaz ALLAH ın izniyle gidip gezicem memleketimi. Ama şu var biz her nekadar izmir de yaşayan bir Erzurum lu olsak da kültürümüzü burda devam ettirmeye çalışıyoruz. 1996 yılından beri faaliyette olan ve aynı zamanda izmir in ilk derneği olan ERZURUM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ - BALÇOVA/İZMİR de kültürel faaliyetlerde bulunuyoruz.Bunların başında da tabiki BAR geliyor. Şuanda hocalarımdan aldığım bayrağı ben taşıyorum ve Derneğin folklorden sorumlusuyum. Bayraklıdaki VAKIF la veya EGE ERZURUMLULAR FEDERASYONUYLA bir bağlantımız yok.Ama ne diyim EGE YÖRESİNDE BAR BİZDEN SORULUR. 12-14 yaş arası minik Bar eklibi , 19-22 yaş arası gençler Bar ekibimiz var ve bu ekiplerimiz Ege bölgesinda güzel memleketimizi en güzel şekilde ve layiğiyle temsil etmektedir. Ekiplerimiz halen DÜĞÜNLERE , GECELERE , FESTİVALLERE , KUTLAMALARA , ERZURUMLU OLSUN YADA OLMASIN HERKESİN,HER MEMLEKETİN KURTULUŞ EĞLENCELERİNE GİTMEKTEDİR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkandayauc Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
metedayauc
( 17 Ağustos 2008, 14:30:31) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2008, 14:42:29 » |
|
erzurumu erzzurumluca temsil etme şekillerinden biri...eyvallah
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2008, 15:03:16 » |
|
ne güzel sende bizdensin desene...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2008, 11:44:25 » |
|
bizdennn...ben dadaşi klavyeye parmağ vuruşundan bülürem... 
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2008, 12:00:47 » |
|
inşALLAH....sen hele düğüne davet biz ekipde getiririz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2008, 12:20:23 » |
|
Erzurumlular Derneği Olarak 19 Mayıs'a Çıkacaktık Ve Kıyafet Sorunumuz Vardı Bizde Bunu İzmir Erzurumlular Derneğinden Karşılayacaktık. Son Gün Gelip Çattığında Çıkmayacağımız Belli Olmuştu Üsten Çökmelerde Ayak Liflerimin Yırtılmasıda Çabasıyla Karldı
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap MÜSLÜME SELAM JİLETE DEVAMHAYAT BOŞ EFESLE ÇOŞ
|
|
|
|
elifff87

|
 |
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2008, 12:21:45 » |
|
yazık sana  başınıza neler gelmiş öyle
|
|