|
|
 |
« : 18 Temmuz 2008, 16:20:23 » |
|

MEVLANANIN YEDİ ÖĞÜDÜ Cömertlikte,yardım etmede akar su gibi ol, Şefkat ve merhamette güneş gibi ol, Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol, Hiddet ve asabiyette ölü bibi ol, Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol, Hoşgörülülükte deniz gibi ol, Ya olduğun gibi görün; Ya da göründüğün gibi ol.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2008, 18:28:15 » |
|
biLiodumm bunu... ellerine sağLık muharremm.....!! çok gzl ve de çoK seviorum kndisini...!!
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2008, 18:59:18 » |
|
çok gzl sözleri var bayılıyorum
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2008, 19:03:08 » |
|
hatırlattıın için tşkler (=
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBu Şehrin Işıkları ßir Yanar ßir de Söner Gece Sisi Gündüz Dumanı Tüter Bir KaLbim Var Hiç 0na ßenzemez,Yanar >>>Sönmeyen Ateş<<<
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2008, 19:36:15 » |
|
unuttuğun bişi oldumu bana söle cadı;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #5 : 18 Temmuz 2008, 20:08:19 » |
|
saol kardeşim güzel paylaşım olmuş ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2008, 22:21:59 » |
|
eyvallah bi karı olduysa ne mutlu bana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 18 Temmuz 2008, 22:29:03 » |
|
oo olmas mı yhaa süperdi bn bunları ilk defa okuyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | |