|
|
 |
« : 19 Temmuz 2007, 16:37:10 » |
|

Esaretten Sevgiliye Mektup Bugün aylardan çarşamba , günlerden haziran sevgilim. Bininci yıl savaşlarında düşmana esir düşen bedenimi Her gelen dakika seni düşünen yüreğimle Ayakta tutmaya çalışıyorum. Penceresi az rutubeti bol düşman zindanlarında Kubur farelerinden başka canlı yüzü göstermiyorlar bize. Yüzleri maskeli , Yürekleri demir , Elleri sopalı adamlar Gün dönümlerinde gelip Dayanıklı kemiklerimiz üzerinde Sabırla asırlarca süren deneyler yapıyorlar... Sonra üşüyorum hafiften... Ne zaman ki gözlerim kararıyor Ve her yanımı sıtmasal bir titreme sarıyor Hemen seni düşünüyorum. Nem bağlamış duvarların arasından Yeni bir gün gibi ısıtıyorsun gözlerimi; Olmadığın bu yerde sana dokunup Nefes almak heyecanı sarıyor her yanımı... Sonra .... Sonra harabeye dönmüş ellerimle dağıtıyorum hayallerimi. İnsanlığımdan utandığım bu yerde olabilme ihtimalinden ürküp Şimdi nerede olduğunu bilmediğim o yere gönderiyorum seni... Bir anlık aşkla parlayan gözlerim Asırlık bir telaşla kararıyor birden. Savaş meydanında açılmış alalade bir çukur gibi kapanıyorum üstüme...
Bugün aylardan esaret , günlerden zindan sevgilim... Ellerimi senin yerine paslı prangalar sarıyor; Sensizlik ölüm gibi tüketiyor benliğimi Ve dayanılmaz ağrılar türüyor yüreğimde. Hayatta olup sana dokunamamanın utancı Her geçen dakika artıyor sevgilim... Seni sevebilme gücünün verdiği arzuyla Islak dudaklarından özlemle öpüyorum; Sevgiler Karanlıktan gülen adam.... Mehmed Emin Avanaş
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2007, 12:31:40 » |
|
MEÇHULÜM NEDEN HER İSTEDİĞİM AN SANA ULAŞAMIYORUM NEDEN BU AYRILIK...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2007, 13:58:52 » |
|
eline koluna sağlık
|
|
|
|
|
|
Bir Gün Herkez Büyük Olcak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurumforum.net Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTIKLA VE YENİ BİR HAYATA BAŞLA <!-- Add this
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | |