|
|
 |
« : 16 Temmuz 2008, 16:07:53 » |
|

1) erzurumforum.net Genel Kuralları bu bölüm içinde geçerlidir.(reklam ,Küfür, v.b.) 2)Her mesajda den fazla soru SoRmayınız! 3) Tartışmaya yoL açıcak sorular sormayınız! 4) Bu bölümde soruları yanlızca Bölüm yöneticisi sorar (moderator) başkasının açacağı konular silenecektir. SAYGILAR.. (=
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2008, 16:24:34 Gönderen: palandoken »
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBu Şehrin Işıkları ßir Yanar ßir de Söner Gece Sisi Gündüz Dumanı Tüter Bir KaLbim Var Hiç 0na ßenzemez,Yanar >>>Sönmeyen Ateş<<<
|
|
|
_!!! C@di !!!_ Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
manson
( 27 Aralık 2008, 21:33:47) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2008, 16:09:28 » |
|
TŞK EDERİM SENİ BURAYA MOD YAPALIM...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2008, 16:09:49 » |
|
gzl olur (= konu kilitlenmiştir ! 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBu Şehrin Işıkları ßir Yanar ßir de Söner Gece Sisi Gündüz Dumanı Tüter Bir KaLbim Var Hiç 0na ßenzemez,Yanar >>>Sönmeyen Ateş<<<
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2008, 16:12:35 » |
|
OK
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | |