|
|
 |
« Yanıtla #75 : 21 Temmuz 2008, 10:07:41 » |
|

1-10:54 2-iş yerim int cafe ve türkü cafe 3-.................... 4-tetikçi  -en çok sevindiren üyelerimizin hep beraber arkadaşlık kurmaları, üzen olay yok 6-çok kullandım hatta ben keser döner sap döner bir gün hesap döner derim hep ve dforumda kullandım... 7-.................. 8-yerine göre 9-evet 10-yerine göre
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
MiSs HiRa

Süper Uye

Üye No : 1646
Konu  : 21
11 Mesajına Toplam 13 Kere Teşekkür Edildi
4 Mesajına Toplam 4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2 
Karma Sayısı: 2

|
 |
« Yanıtla #76 : 22 Temmuz 2008, 23:24:43 » |
|
hayattaki en büyük keşkeniz? 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[img=http://img223.imageshack.us/img223/8212/raincy0.gif] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[img=http://img56.imageshack.us/img56/1868/olmazuyusummmzf9wg0op5mz6.gif]
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #77 : 23 Temmuz 2008, 12:31:22 » |
|
KONUĞUM OLMAYI KABUL EDİP BİR HAFTA DIRDIRIMI ÇEKTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKUR EDİYORUM (= VE KONUMUZU KAPATIP YENİ KONUGUMUZU ÇAGIRIYORUZ (=
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBu Şehrin Işıkları ßir Yanar ßir de Söner Gece Sisi Gündüz Dumanı Tüter Bir KaLbim Var Hiç 0na ßenzemez,Yanar >>>Sönmeyen Ateş<<<
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #78 : 24 Temmuz 2008, 17:35:42 » |
|
ben teşekkür ediyorum...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | |