|
|
 |
« : 23 Mayıs 2007, 15:07:24 » |
|

Selam ben MURAT .Bende bu siteye en azından düşüncelerimle ilgili konularda katkıda bulunabilirsem faydalı bir iş yapmanın getireceği rahatlığı yaşayacağım.Şimdiden herkese kolay gelsin. Zaman zaman herkesi yararlanacağı güzel bir kaynak olacak burası tanışalım beraberce Bizim de birşeyler yazabilmemiz güzelliği ile, Buraya gelenleri adeta hayran kaldim diyecek ve de aninda da uye olacak, çünkü burası adeta ozgurlukler diyari gibi verilen emeğin hiçbir abartısı, safsatası yok cok cok daha guzel olacak. Ben böyle görüyorum burayı.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2007, 15:55:38 Gönderen: administrator »
|
|
ALIŞKANLIK ANAHTARI KAYBOLMUŞ BİR KELEPÇEDİR
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2007, 08:34:51 » |
|
Merhaba bende yeni üye oldum...Erzurum/Ilıca'dan sevgiler saygılar....
|
|
|
|
|
|
Akıl akıl olsa adı gönül olurdu, Gönül gönül olsa bozkırlar gül olurdu ..
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2007, 09:38:17 » |
|
Aramıza hoşgeldiniz
|
|
|
|
|
|
Ve sen yine denendiğinde Ve yine kalbin daraldığında Ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında Ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde Uzun uzun düşün Ve hatırla Yaradanını!
ALLAH kuluna kâfi değil mi? Zümer Süresi-36
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Haziran 2007, 14:53:54 » |
|
ılıcalı shadow arkadaşım aramıza hoşgeldin hep beraberce iyi çalışmalar dilerim...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2007, 17:11:50 » |
|
Hoş geldiniz..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |