palandoken

Süper Uye

Üye No : 3
237 Mesajına Toplam 495 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33 
Karma Sayısı: 33

|
 |
« : 11 Temmuz 2008, 12:57:25 » |
|

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, OKS'nin yüzde 99 sorunsuz geçtiğini, buna karşın bir ilçenin tamamında etkili olan bir kopya organizasyonunun yakaladığını bildirdi. Çelik, kopyaya izin veren idareci ve öğretmenler hakkında da yasal işlem başlatılacağını açıkladı. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapOKS'DE 97 ÖĞRENCİ BİRİNCİ OLDU -KOPYA ORGANİZASYONU
Milli Eğitim Bakanı Çelik, OKS'nin yüzde 99 sorunsuz tamamlandığını bildirirken, bir ilçe merkezinde toplu kopya organizasyonu gerçekleştiğini açıkladı. Çelik, söz konusu ilçede soruşturma başlatıldığını ve 36 öğrencinin kopya nedeniyle OKS sonuçlarının açıklanmayacağını anlattı. Çelik, soruşturma kapsamında kopyaya mahal veren idareci ve öğretmenlerle ilgili yasal işlemin yapılacağını söyledi. Çelik, söz konusu ilçeyi açıklamayacağını ifade ederek, "Bir sepette bir elma çürükken bu çürük tüm sepete yayılıyormuş gibi görüyoruz. Soruşturma sonuçlanana kadar açıklamayacağım. Burada açıklamak istemiyorum" dedi -KOPYA ORGANİZASYONU MARDİN KIZILTEPE'DE-
Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinden edinilen bilgiye göre, OKS'de kopya organizasyonu kurulan ilçenin Mardin'in Kızıltepe olduğunu öğrenildi. İlçede, Atatürk İlköğretim dışında tüm okullarda kopya organizasyonu gerçekleştiği soruşturma kapsamında 36 öğrencinin yakalandığı bu sayının azalabileceği ya da artabileceği ifade edildi. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapOKS'DE 97 ÖĞRENCİ BİRİNCİ OLDU Söz konusu organizasyonun sınav başladıktan hemen sonra soruları çözerek sınıflara girdiği ve bazı öğrencilere cevapları verdiği kaydedilirken, bu kapsamda bazı idareci ve öğretmenlerin de organizasyona yardım ettiği iddia edildi. Soruşturmanın yakın bir zamanda tamamlanacağı belirtildi.
|
|
|
|
|
|
İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2008, 13:05:57 » |
|
ya alın terinle yapsan ne çıkacak sanki konu için saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2008, 13:07:05 » |
|
AL İŞTE ÇOK GÖRMEDİM Kİ...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
CiMeN_GoSLu77

Süper Uye

Üye No : 215
Konu  : 41
11 Mesajına Toplam 13 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam 3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 7 
Karma Sayısı: 7

|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2008, 09:54:42 » |
|
burası Türkiye niye şaşırıyosunuz ki
|
|
|
|
|
|
Erzurum Garında Banklar Üstünde Susuzluktan Ağlayan Bir Güvercin İçime Vuruyor Kanatlarını... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2008, 16:36:02 » |
|
TAM YERİNDE OLMUŞ OLAY. DAHA NİCELERİ VAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2008, 16:39:44 » |
|
kopya neysede oks de nası cesaret ediolar ya 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBu Şehrin Işıkları ßir Yanar ßir de Söner Gece Sisi Gündüz Dumanı Tüter Bir KaLbim Var Hiç 0na ßenzemez,Yanar >>>Sönmeyen Ateş<<<
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | |