Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Bütün ilçe OKS'de kopya çekti
Cevaplar 5
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 622
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bütün ilçe OKS'de kopya çekti  (Okunma Sayısı 622 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
palandoken

Süper Uye

*

Üye No : 3

Konu  : 1062

237 Mesajına Toplam
495 Kere Teşekkür Edildi

12 Mesajına Toplam
12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 33

Karma Sayısı: 33
« : 11 Temmuz 2008, 12:57:25 »

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, OKS'nin yüzde 99 sorunsuz geçtiğini, buna karşın bir ilçenin tamamında etkili olan bir kopya organizasyonunun yakaladığını bildirdi. Çelik, kopyaya izin veren idareci ve öğretmenler hakkında da yasal işlem başlatılacağını açıkladı.
   Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
OKS'DE 97 ÖĞRENCİ BİRİNCİ OLDU

-KOPYA ORGANİZASYONU

Milli Eğitim Bakanı Çelik, OKS'nin yüzde 99 sorunsuz tamamlandığını bildirirken, bir ilçe merkezinde toplu kopya organizasyonu gerçekleştiğini açıkladı. Çelik, söz konusu ilçede soruşturma başlatıldığını ve 36 öğrencinin kopya nedeniyle OKS sonuçlarının açıklanmayacağını anlattı. Çelik, soruşturma kapsamında kopyaya mahal veren idareci ve öğretmenlerle ilgili yasal işlemin yapılacağını söyledi. Çelik, söz konusu ilçeyi açıklamayacağını ifade ederek, "Bir sepette bir elma çürükken bu çürük tüm sepete yayılıyormuş gibi görüyoruz. Soruşturma sonuçlanana kadar açıklamayacağım. Burada açıklamak istemiyorum" dedi

-KOPYA ORGANİZASYONU MARDİN KIZILTEPE'DE-

Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinden edinilen bilgiye göre, OKS'de kopya organizasyonu kurulan ilçenin Mardin'in Kızıltepe olduğunu öğrenildi. İlçede, Atatürk İlköğretim dışında tüm okullarda kopya organizasyonu gerçekleştiği soruşturma kapsamında 36 öğrencinin yakalandığı bu sayının azalabileceği ya da artabileceği ifade edildi.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
  Linki Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
OKS'DE 97 ÖĞRENCİ BİRİNCİ OLDU

Söz konusu organizasyonun sınav başladıktan hemen sonra soruları çözerek sınıflara girdiği ve bazı öğrencilere cevapları verdiği kaydedilirken, bu kapsamda bazı idareci ve öğretmenlerin de organizasyona yardım ettiği iddia edildi. Soruşturmanın yakın bir zamanda tamamlanacağı belirtildi.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

İnsan sölediği sözün mahkumu söylemediği sözün hakimidir
gubbanolim_25

« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2008, 13:05:57 »

ya alın terinle yapsan ne çıkacak sanki
konu için saol
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
DADAS88

DADAS88

Süper Uye

*

Üye No : 27

Konu  : 267

112 Mesajına Toplam
207 Kere Teşekkür Edildi

11 Mesajına Toplam
11 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 36

Karma Sayısı: 36
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2008, 13:07:05 »

AL İŞTE ÇOK GÖRMEDİM Kİ...
Bu Sayfayı Paylaş

Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
CiMeN_GoSLu77

Süper Uye

*

Üye No : 215

Konu  : 41

11 Mesajına Toplam
13 Kere Teşekkür Edildi

3 Mesajına Toplam
3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 7

Karma Sayısı: 7
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2008, 09:54:42 »

burası Türkiye niye şaşırıyosunuz ki
Bu Sayfayı Paylaş

Erzurum Garında Banklar Üstünde Susuzluktan Ağlayan Bir Güvercin İçime Vuruyor Kanatlarını...
   Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap

H.SELÇUK

Aktif Üye

*

Üye No : 1249

Konu  : 74

2 Mesajına Toplam
2 Kere Teşekkür Edildi

1 Mesajına Toplam
1 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 1

Karma Sayısı: 1
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2008, 16:36:02 »

TAM YERİNDE OLMUŞ OLAY. DAHA NİCELERİ VAR
Bu Sayfayı Paylaş
_!!! C@di !!!_

.."Bana Bir Ben Lazım, Bir de AnLayan.."

Süper Uye

*

Üye No : 1383

Konu  : 55

12 Mesajına Toplam
15 Kere Teşekkür Edildi

10 Mesajına Toplam
12 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 8

Karma Sayısı: 8
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2008, 16:39:44 »

kopya neysede oks de nası cesaret ediolar ya Cheesy
Bu Sayfayı Paylaş

Bu Şehrin Işıkları ßir Yanar ßir de Söner Gece Sisi Gündüz Dumanı Tüter Bir KaLbim Var
Hiç 0na ßenzemez,Yanar >>>Sönmeyen Ateş<<<
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: