DERNEK HAKKINDA DERNEK HAKKINDA DERNEK BAŞKANI DERNEK BAŞKANI DERNEK ÜYELERİ DERNEK ÜYELERİ DERNEK TÜZÜĞÜ DERNEK TÜZÜĞÜ DERNEK AYLIK PROGRAMLARI DERNEK AYLIK PROGRAMLARI DERNEK İLETİŞİM BİLGİLERİ DERNEK İLETİŞİM BİLGİLERİ
Kullanıcı
Şifre
Şifremi Unuttum Üye Ol
KURULLAR
Denetim Kurulu
İcra Kurulu
Yönetim Kurulu
İSPİR-PAZARYOLU
Siyasi Tarihi
İdareciler
Turistlik Rehber
Sosyo-Ekonomik Durum
Kanaat Önderleri
Foto Galeri
Kültürel Durum
DERNEK FAALİYETLERİ
2007 Kurtuluş Şöleni
Burslar
Piknik
Şölen
Futbol Turnuvası
KÜLTÜRÜMÜZ
Kültürel Yapımız
Edebiyat-Şiir
Ünlü Kişilerimiz
Halk Oyunlarımız
Geleneksel Giyim
Yöresel Mutfağımız
Halk Ozanlarıımız
Türkülerimiz
Manilerimiz
Fıkralarımız
El Sanatlarımız
ZİYARETÇİ DEFTERİ Yazınız
1 - Ahmet KAYA ispader bşk. yard.
Tüm İspir ve Pazaryolu'lu hemşehrilerimin yeni yılını kutlar yeni yılın hepimize sağlık sıhhat mutluluk getirmesini dilerim. (01-01-2008)
2 - Rasim ÖZÇELİK AVUKAT
Başta dernek kurucuları ve diğer emeği geçenler ile bütün ispirli hemşehrilerimin mübarek kurban bayramını kutlar sağlık ve afiyet dilerim. (24-12-2007)
3 - adem albayrak kalıp tasarımı ( cad/cam programlama)
öncelikle bayramınızın iyi geçmesi dileyi ile bayramınız kutlu olsun. her sene devam eden FUTBOL TURNUVASI bu sene ne zaman başlayacak. bilgilendirirseniz sevinirim. saygılar sevgilerle (21-12-2007)
4 - ahmet şahin textil
Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adatlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Tüm islam aleminin ve deyerli hemşehrilerimin Mubarek Kurban Bayramlarını tebrik eder. tüm insanlığa hayırlar getirmesini ve İslam coğrafyasında akan kanın, akan göz yaşının son bulmasını Alemlerin Rabbı olan Yücü Allahdan niyaz ederim. ispir meydanlı köyü derneği sekreteri
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap (19-12-2007)

- Aydın HİSAROĞLU Ticaret
Kurban Bayramınızı Kutlar, Sağlık ve Esenlikler dilerim.. Herkese Hayırlı Bayramlar. (19-12-2007)
6 - Hamza BEKTAŞ İspir Seçim Müdürü
İspader Yönetim Kurulu Başkanlığına yeni seçilen Sayın Temel ŞAHİN abimizi tebrik eder görevinde başarılar dilerim.
Ayrıca tüm İspir ve Pazaryolulu hemşehrilemizin kurban bayramını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim. (19-12-2007)
7 - ALİ PEHLİVAN İSKİkanal ruhsat teknikeri
YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMININ HAYIRLARA VESİLE OLMASI DİLEĞİYLE TÜM ERZURUM/ İSPİR/ PAZARYOLU /MADEN KÖPRÜ/ÇAMLIKAYA VE KÖYLERİNDE YAŞAYAN HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM DERNEĞİMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU ETKİNLİKLERİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLERİM MADEN KÖPRÜBAŞI MADEN KÖYÜ DERNEĞİNİN RESMİ VEB SİTESİ OLAN madenkoprubasi(semehrek)adlı sitenin linklerimize eklenmesini arzu ediyorum (16-12-2007)
8 - fahrettin aydın ESNAF
barajların son durumu
Sayın FAHRETTİN AYDIN,
" ispir üzerindeki barajların yapımı" konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 404141 numaralı başvurunuz, Enerji Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı adlı mercilere iletilmiştir. Ilgili birimlerden gelen cevaplar aşağıda yer almaktadır.
Enerji Bakanlığı Cevabı:
Sayın AKİM Yetkilisi
DSİ nin Çevre ve Orman Bakanlığına bağlanması nedeniyle, talebin DSİ'nin yeni bağlandığı bakanlığa yapılması uygun olacaktır.
Selam ve sevgilerimizle…
Çevre ve Orman Bakanlığı Cevabı:
Sayın Fahrettin AYDIN,
Başvurunuz değerlendirilmek üzere DSİ Genel Müdürlüğüne iletilmiş olup, gelişmelerden ayrıca haberdar edileceğiniz hususunda bilgilerinizi rica ederim.
Çevre ve Orman Bakanlığı Cevabı:
Sayın Fahrettin AYDIN,
Başvurunuzla ilgili olarak DSİ Genel Müdürlüğünden alınan 13.11.2007 tarihli ve 6756 sayılı yazıda;
"İspir sınırları içerisinde, Çoruh Nehri üzerinde EİEİ tarafından daha önceden çalışılmış olan daha sonra da özel sektör tarafından güncellenerek fizibilite raporları hazırlanan HES projeleri (Arkun Barajı, Aksu Barajı, Güllübağ Barajı, İspir Barajı ve Laleli Barajı) bulunmaktadır.
4628 sayılı Elektrik Piyasası kanunu ve bu kanuna istinaden çıkarılan Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde fizibilite çalışmaları tamamlanmış Arkun Barajı ve HES, Aksu Barajı ve HES, Güllübağ Barajı ve HES, İspir Barajı ve HES ve Laleli Barajı ve HES'in su kullanım anlaşmalarının imzalanmasına müteakip söz konusu projelerin gerçekleştirilebilmesi mümkün olabilecektir."
denilmektedir.
Bilgilerinizi rica ederim
İSPİR VE PAZARYOLU SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ BARAJLAR KONUSUNDA DUYARLI OLMAYA DAVET
EDİYORUM.
FAHRETTİN AYDIN
(04-12-2007)
9 - YAŞAR ALTAŞ-www.kirazli.org Bilgisayar ve teknoloji ürünleri Satış&Pazarlama
Tüm Hemşerilerimize Merhaba, yeni başkan Temel ŞAHİN abimize yeni görevlerinde başarılar diler, eski başkan Seyfullah ŞAHBAZ abimizede şimdiye kadar ki gösterdiği çalışma ve başarılarından dolayı teşekkür ederim. İnşALLAH herşey güzel olur kazanan memleketim olur İspir , Pazaryolu olur.... (03-12-2007)
10 - fikri akyüz esnaf
Selamun aleyküm Sayın (İSPADER)yönetimi ve sevgili hemşehrilerim.
Öncelikle olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ederim.
Yeni görevi devralan Sayın TEMEL ŞAHİN abimize yani başkanımıza ve değerli yönetimine yapacakları bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik eder,hayırlı hizmetler yapmalarını Rabbimden niyaz ederim.
Tabi bu arada İSPADER,i bu seviyeye getiren Sevgili SEYFULLAH ŞAHBAZ başkanıma ve ekibine yapmış oldukları bu özverili ve takdire şayan hizmetlerden dolayı kendilerine minnetlerimi ve şükranlarımı arz ederim.
(01-12-2007)
11 - Aydın HALAT leylek köyü dernek başkanı
sayın TEMEL ŞAHİN yeni başkanlık goreviniz hayırlı olsun yeni gorevinizde başarılar dilerim saygılar (01-12-2007)
12 - Orhan Feyizoğlu Eğitimci
Öncelikle tebrik ediyorum.Açılan site ispirliler için buluşma özlem giderme yeri olarak güzel bir hizmet edecektir.Ancak sadece belli bir görüşün doğrultasında kalırsa İspiri temsil etmede zaaflar ortaya çıkacaktır.Umarim bu zaaflık için gereken çalışmalarıda yapacaksınızdır.Selamlar (30-11-2007)
13 - Onur DOĞAN Öğrenci
Böyle bir site hazırladıkları için İSPADER'in kurucu ve yöneticilerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim ki sizinle birlikte coşkun İspir'imizin kanına kan geldi. Hem düzenlediğiniz sağlık taramaları hem de yaptığınız futbol turnuvası gibi aktivitelerle hemşerilerilerimiz arasındaki ilişkilerin artmasına vesile olduğunuz için ç teşekkür eder başarılarınızın ve beraberlik uğrunda yaptığınız çalışmaların devamını dilerim. Tüm İspirlilere candan selamlar. (18-11-2007)
14 - Bahar KÜÇÜKYILDIZ ÖĞRENCİ
Ben öncelikle yunusluları akabilinde tüm dadaşları saygıyla selamlıyorum.Herkes mesajını taktir ve tebrikle doldurmuş. Fakat ben sadece bir istekte bulunmak istiyorum. "Lütfen birbirimize sahip çıkalım". (16-11-2007)
15 - ahmet coruh fınansal
selamun aleykum deyerlı hemserılerım sıtenız cok ıyı olmus dernek calısmalarınız da basarıların devamını dılerım benım sovuk melmeketımın sıcak ınsanları bugun benım ıcım buruk 4 tane sehıt verdık turkıyemın bası sag olsun ama bızler duyarlı olmalıyız bızler erzurumlu olarak sesımızı cıkarmamız lazım erzurumun ınsanı duyarlıdır bas kaldırmamızı lazım hergun sehıt nereye kadar allaha emanet olun ALLAH gonlunuze gore versın (15-11-2007)
16 - fahrettin aydın esnaf
kültür bakanlığına, ispir kalesinin onarılması hakkındaki müracaatıma gelen cevabı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Sayın fahrettin aydın,
"ispir kalesinin çevre düzenlenmesi ve onarımı" konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 487650 numaralı başvurunuz, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Cevabı:
Sayın AYDIN, İnceleme sonucu anılan Müdürlükten alınan ilgi (c) cevabı yazıda; Avrupa Birliği eş finansmanı ile desteklenen bölgesel kalkınma planı kapsamında değerlendirilmek üzere söz konusu kalenin onarımına yönelik hazırlanan yaklaşık maliyet hesaplarının 20.06.2005 tarih ve 255 sayılı yazıları ile İspir Kaymakamlığına iletildiği, ancak İspir Belediye Başkanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda sözü edilen konuda herhangi bir çalışma yapılmadığı, kalenin onarımı için Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden 2007 yılı birim fiyatlarına göre güncellenerek İspir Belediye Başkanlığına teslim edildiği ifade edilmektedir.
Bilgilerinize.
Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...
(25-10-2007)
17 - Ahmet KAYA İSPA-DER Bşk.Yard.
Tüm İSPİR ve PAZARYOLU'lu hemşehrilerimin; mübarek ramazan bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. (13-10-2007)
18 - İsmail Karagülle Esnaf-Perde Mağazası
Tüm İspirlilerin Ramazan Bayramını en içten dileklerimlekutluyorum.Mutlu sağlıklı nice yarınlara (11-10-2007)
19 - fahrettin aydın esnaf
TÜRK-İSLAM ALEMİNİN KADİR GECESİNİ TEBRİK EDER.İNSANLIĞIN KURTULUŞUNA VESİLE OLMASINI YÜCE ALLAH DAN (cc)DİLERİM.
KADİR GECESİ KURTULUŞUMUZUN
ADRESİDİR DUALARINIZI İNSANLIĞIN KURTULUŞU İÇİN YAPIN GECENİN DERİNLİKLERİNİ DUALARINIZLA AYDINLATIN (07-10-2007)
20 - Sedanur akyüz Öğrenci
s.a Sayın ispader başkanı ve yönetimi yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ederim,çalışmalarınızın devamını rabbimden niyaz ederim.
TARİH GİZLİDİR BENİM MEMLEKETİM...
Erzurum,un dağlarına
Taşına, toprağına
Yaylasına, havasına
Tatlımı tatlıdır benim memleketim.
Tarih gizlidir oltu taşında,
Anamın ellerinden kadayıf dolmasına
Yaprak sarar ya o güzel eller
Yemkleriyle şanlıdır benim memleketim
Havasında serinlik var
Taşında narinlik var
Her toprağında güzellik var
Esermi eser benim memleketim
Çayın yanında kıtlama
Ataların anıları ise bir başka
Çoruh nehri doğar burada
Geze geze bitmez benim memleketim
Şairlerden bir kodaklama
Ozanlardan bir şarkı daha
Sarıkamış efsaneleri sınırlarda
Tarihiyle şanlıdır benim memleketim.
Sedanur AKYÜZ (05-10-2007)
21 - fahrettin aydın esnaf
bademli köyü halkından zulkar AYDIN ispir merkezde 1956 yılından 1980 yılına kadar berberlik,1980 den 2003 kadar
market işletti , fahrettin ve necmi AYDIN ın babaları 20.09.2007 perşenbe saat 17.45 iftara 40 dakika kala oruçlu olarak
HAKKA ruhunu teslim etti .mekanı cennet olsun.cenazemize yoğun katılımdan dolayı tüm dostlarımıza,akrabalarımıza,esnafımıza,tüm öğretmen camiasına,saygıdeğer ispir halkına,ayrıca bademli köyü halkına telefonla arayarak acımızı paylaşan dostlarımıza şükranlarımızı ve saygılarımızı arz ederiz..
oğulları
fahrettin AYDIN. necmi AYDIN (28-09-2007)
22 - gencali aydın öğrenci
herkese s.a siteği gezidim burslarla ilgili henüz bi acıklama yapılmamış işin tuhaf tarafı site futbol turnuvaıyla ilgili haberleri iceriyor sevgili büyüklerim site yöneticileri sosyallikse bu da (burs) bi sosyal icraattir zira bütün bu tür kuruluşlar calışmaya başalmış saygı değer büyüklerime
gencali aydın (26-09-2007)
23 - Kenan Yılmaz öğrenci
İSPİRLİ ÖĞRENCİLERE BURS VERİLSE BENCE BAYA MAKBULE GEÇER... (25-09-2007)
24 - İSMAİL GÜREŞÇİ ticaret
sayın ispayder öncelikle saygılarımı sunuyorum.evet bu siteye ilk defa bu akşam girdim gercekten hoş ve güzel heşke duygularımı içimden gecenleri ifade edebilsem ama ınanınki gercek olan bunlar bizi ve yörelerimizi anlatmaya yeterli degil.
ispir akpınar koyünden sadece meark istersenız deyın ama neden akpınar koyu hakkında hiç bir girdiye ulaşamadım bu siteyi duzenleyen çok degrli abılerime ablalarıma ve sizlerden ricam gercekten koyler hakkındada gırdılerın omasıdır.
bu ıletıye cevap donerse memnunolurum byrada bılgıler paylaşımlar nasıl oluyor bilgilendırırsenız memnunolurum
saygılarımı sunar kolay gelsın dılerklerimle ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN (24-09-2007)
25 - fahrettin aydın esnaf
İSPİR İMAMHATİP LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ÖĞRENCİLERİMİZE DAVET
ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ EV
ORTAMINDA YEME,İÇME, BARINMA İMKANLARI VARDIR HİÇ BİR ÜCRET TALEP EDİLMEMEKTEDİR,DUYARLI İSPİRLİ VATANDAŞLARIMIZIN OKULUMUZLA İRTİBATA GEÇMELERİ ÖNEMLE DUYURULUR. AYRICA ERKEK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİNDE DEVLET PARASIZ YATILI İMKANI MEVCUTTUR. OKUL İRTİBAT TLF..0.442.4513189 4513924 İSPİR İMAM HATİP LİSESİ OKUL AİL. BİRLİĞİ İSPİR. NOT. DİĞER SİTELERLE İRTİBATA GEÇERSENİZ BİZLERİ MEMNUN EDERSİNİZ. DIŞARDAN GELEN KIZ ÖĞRENCİLERİMİZİDE KABÜL EDİYORUZ.HARCAMALARI TAMAMEN TARAFIMIZDAN KARŞILANACAKTIR. (07-09-2007)
26 - ŞENOL ACAR SERBEST
Selamun Aleyküm
Mübarek Berat Kandilinin tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını ayrıca sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.
Ayrıca bu vesileyle Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.ismeder.org
internet sitemiz devreye girmiştir, İspir ve Pazaryolu hemşerilerimizi sitemize ziyaretini bekliyoruz.
ERZURUM İSPİR MESCİTLİ KÖYÜ
İSMEDER YÖNETİMİ (27-08-2007)
27 - fahrettin aydın esnaf
tüm islam aleminin berat kandilini kutlar.insanlık alemine hayırlara vesile olmasını rabbimden dilerim.
dünyaya egemen olan hırs ve katliamların.sömürgeciliğin sona ermesi. ALLAH ın en büyük değer verdiği insanın huzur bulması.insanlığında huzuru islamda olduğu şuuruna ermesi .bu gecede duanızı mazlumlara.yetimlere.işgal altında olanlara.esaret altında olanlara bolca yapınız çünkü dua en büyük silahdır.duanızı dünyanın huzuru için yapın çünkü çok ihtiyacımız var.saygılarımla.
fahrettin aydın (25-08-2007)
28 - fahrettin aydın esnaf
cumhurbaşkanlığı adayını alkışlıyorum,destekliyorum özüde bir sözüde bir, tartışmaları olumsuz buluyorum.yıllardı insanımızı kamplara bölerek siyasiler iktidarlarını sürdürdüler,ülkeyi düşünen hiç olmadı insanımızın işe aşa eğitime ihtiyacı varken yıllardır laiklik yedirdiler millete,tarifi bir türlü yapılamayan, başörtüsünden dolayı mağdur olan milyonlarca annemiz bacımız,şehitler o insanların kapısına gidiyor o insanların çocukları davul zurna ile askere gidiyor karşılıksız vatan müdafa ediyor ve bu çoğunluk abdullah gülü seçiyor bir olumsuzluk göremiyorum.kişisel düşüncesinden ve inancından dolayı hanımını yargılayamazsınız o insan bu coğrafyanın özüdür
o inancı tek silmeye çalışan misyonerlerdir. tavrınızı misyonerlere neden gösteremiyorsunuz onlara gelince laiklik tam tıkırında müslümana gelince sen dur diyeceksin böyle insan hakkı olmaz
ben inandığım gibi yaşayamassam,düşündüğümü anlatamassam,paylaşamassam benim hayvandan ne farkım olur. özgürlükler tüm insanlar için geçerlidir guruplaral sınırlı değildir,hiç bir kurumun tekeli altında değildir.tabiki bu ülkede abdullah gülü istemeyenler olacaktır özgürlüğün tadı burda ama onlar bu tadı hep biz yaşayalım dediler ve demeye devam ediyolar.
ülkemizi huzura götürenleri kim olursa olsun alkışlıyoruz,düşüncelere pranga vuranlarıda düşünmeye davet ediyorum.bütün güzellikler ülkemizin olsun.
fahrettin aydın..ispir (23-08-2007)
29 - HÜSEYİN CEYLAN ÖĞRENCİ
İSPİRLİ TÜM HEMŞEHRİLERİME SELAMLAR İSPİRLİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM (22-08-2007)
30 - HÜSEYİN CEYLAN öğrenci
GÜZEL YÖREMİZİ TANITMAK İÇİN YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALARI TAKDİR EDİYOR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM (22-08-2007)
31 - ömer faruk bingöl öğrenci
selam (12-08-2007)
32 - Abdülkadir bingöl ögrenci
öncelikle türkiyenin dört bir yanında ekmek parası için çalışan bütün hemşerilerime selam (12-08-2007)
33 - ABDULKADİR BİNGÖL öğrenci
TÜM HEMŞERİLERİME SELAM
(12-08-2007)
34 - FAHRETTİN AYDIN esnaf
TÜM TÜRK-İSLAM ALEMİNİN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLAR ÜLKEMİZE,İNSANLIK ALEMİNE HUZUR GETİRMESİNİ YÜCE YARADAN DAN DİLERİM.
İSLAMIN VE KURANIN GÜZELLIKLERİNİ ANLAYAN ANLATAN,KAVRAYAN GENÇLİĞİN ARTMASI DİLEĞİYLE,DUALARIMIZ İNSANLIĞIN KURTULUŞU OLMASI DİLEĞİYLE (11-08-2007)
35 - ömer faruk şahbaz talabe
ahmet amca hamza amca hayati amca yahya amca mehmet amca mevlüt amca ve tüm yöneticiler sizide unutmadım bu işe bir düzen vermesseniz sizin ispir kimliğinizi iptal etcem hepiniz ellerinden öpüom (31-07-2007)
36 - ömer faruk şahbaz talabe
bu siteyi kuranlar güncelleştirmeyi niçin yapmıyar anlayamadım bir işi yapacaksanız tam yapın yada yapmayın tüm görevlilere sesliniyorum bu siteyi kısa zmn içinde güncelleştirmessiniz kongrede sizi devirmek karşınıza aday olacağın tanıdık falan dinlemem işinizi tam yapın yada çekin gidin bende 11 yaşındayım bütün pragramlarınıza katılıyorum katılmaktan zevk duyuyorum bu sitede işinde başarısız olduğunuzdan dolayı acaba bundan sonraki pragramlarınızda başarısız mı diye olacaksınız diye düşünüyorum temel amca sana sesleniyorum bu ekibre bi düze ver baba sende (31-07-2007)
37 - fahrettin aydın esnaf
22 TEMMUZ MİLLET EGEMENLİĞİNİN BİR İFADESİDİR,TÜM İSPİRLİLER OLARAK KURULACAK İKTİDARDAN BEKLENTİMİZ TEKRAR SAYIN SAĞLIK BAKANIMIZI HİZMET YOLUNDA GÖRMEK İSTİYORUZ,SAĞLIK BAKANIMIZ İSPİRİMİZİN, PAZARYOLUMUZUN,ERZURUMUMUZUN,ÜLKEMİZİN GURURUDUR.
BÖLGEMİZ İÇİN HİZMET ADINA KOŞTURANLARA SELAM OLSUN,
BÖLGEMİZ İNSANI %85 OYU İLE DESTEĞİNİ VERMİŞTİR, 4 MİLLETVEKİLİ,RECEP AKDAĞ,FAZİLET DAĞCI ÇIĞLIK,MEMET EKSEN, İDRİS GÜLLÜCE, MECLİSTE SAYIN VEKİLLERİMİZDEN BİZLER GÖREVİMİZİ YAPTIK,SİZLERDE BÖLGEMİZE KARŞI GÖREVLERİNİZİ YAPMAK MECBURİYETİNDESİNİZ,GÖÇÜ DURDURMAK İÇİN,İSTİHDAM İÇİN,İŞŞİZLİĞİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN KOLLARINIZI SIVAMAYA BAŞLAYIN, BU DÖNEM ÇORUH ÜZERİNDEKİ BİTİRİLMESİ GEREKEN BARAJLAR HEMEN YAPIMI BAŞLATILMALI,BÖLGEMİZ İÇİN CESARETİNİZİ GÖSTERİN,BÖLGEMİZİ İHMAL ETMEYİN, ALLAH (cc) YARDIMCINIZ OLSUN,HER ŞEY İSPİR VE PAZARYOLU İÇİN (23-07-2007)
38 - Yaşar Altaş Bilgisayar Satış
İspir Çarşı merkezini canlı olarak internetten seyretmek isteyen arkadaşlar Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.kirazli.org
sitesinde İSPİR CANLI YAYIN ı tıklayarak İspir çarşıyı seyredebilirler...İspir sevdamız canlı yayınla Hizmet e dönüştü inşALLAH daha güzellerine layıksınız....İyi seyirler.....Yaşar ALTAŞ (22-07-2007)
39 - fahrettin aydın esnaf
//KIZGIN // İSMİYLE YAZAN ARKADAŞ,
MOTOR SOĞUTMAKLA MEŞGUL,İSPİRİN SIKINTILARI GALİBA
MOTOR SOĞUTMAYLA HALLEDECEĞİNİ SANIYOR,EVET İSPİRDE OLUP BİTEN AYKIRIKLAR KONUŞULACAK,SİYASİ VE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ HİÇ BİR FERDİN MALI DEĞİL,GEÇİM KAYNAĞIDA DEĞİL.
İSPİRDE AĞZI OLAN KONUŞUYOR,KONULARI BİLENDE BİLMEYENDE DUYARLI OLMAK AKSİNE SUÇ SAYILIYOR ASLINDA HERŞEYE KAFANI EMME BASMA TULUNBA GİBİ SALLAYACAKSIN,YÜZE GÜLECEKSİN,İKİ YÜZLÜ OLACAKSINKİ İTİBARIN ARTSIN,GÜNÜMÜZ İNSANININ HOŞLANDIĞI PROFİL BU,ARKADAŞIMIN RAHATSIZLIĞINI ANLAYAMADIM AMA İSPİR ARTIK İSTİSMARCILARIN ELİNDEN KURTULMASINI BİLİYOR VE EĞİTİM ÇITASI YÜKSELDİKÇE SORGULAMA VE YÖNETİME KATILMA ARTACAK,İNSANLARA İNSANCA MUAMELE YAPILACAK,VATANDAŞ SADECE OY KULLANMADA DEĞİL TÜM KATMANLARDA SÖZ SAHİBİ OLDUĞUNU BİLİYOR VE ONUN MÜCADELESİNİ VERİYOR VE İSPİRİ KONUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ MOTOR İFADELERİ İLE KENDİNİ İFADE EDERSİN,KİŞİLERE SAYGISIZIĞIMIZ OLAMAZ SİZEDE OLAMAZ İSPİR BİZLERİ İLGİLENDİRİYOR ÇÜNKÜ BURDA YAŞIYORUZ (20-07-2007)
40 - SÜLEYMAN ÖZDEMİR bilgisayar
VESILE OLALIM KARDESLIGE, BARISA. YORULALIM HEPIMIZ YARINKI UGRASA. TAT ALALIM, VARALIM YUCE ALLAH'A. ERISELIM BIRLIKTE NICE KANDILLERE...TÜMİSLAM ALEMİNİN REGAİP KANDİLİNİ KUTLUYORUM (19-07-2007)
41 - fahrettin aydın esnaf
rahmet,mağfiret ayları 3 aylar başlıyor
ülkemize,islam alemine ,insanlığa hayırlara vesile olmasını,yüce ALLAH dan(CC) niyaz ederken,insanlığında
yaradana sığınması dileğiyle (15-07-2007)
42 - fahrettin aydın esnaf
BARAJLARLA İLGİLİ GELEN BİLGİLERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM
Sayın Bakanımızın e-mail adresine gelen ve ilgisi nedeniyle Genel Müdürlüğümüze gönderilen e-mailiniz Genel Müdürlüğümüzce incelenmiştir.
Erzurum İli İspir ilçesinde yer alan ve Çoruh nehri üzerinde enerji maksatlı olarak tesis edilip işletilmesi planlanan Laleli Barajı ve HES, İspir Barajı ve HES, Güllübağ Barajı ve HES, Aksu Barajı ve HES ve Arkun Barajı ve HES, Genel Müdürlüğümüzün internet sayfasında 4628 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında ilana çıkarak başvuruya açılmış ve bu kanuna istinaden çıkarılan Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde fizibilite raporları hazırlanmıştır.
Genel Müdürlüğümüzce incelenmiş olan Laleli Barajı ve HES, İspir Barajı ve HES, Güllübağ Barajı ve HES, Aksu Barajı ve HES ve Arkun Barajı ve HES fizibilite raporlarında tespit edilen görüşler doğrultusunda su kullanım hakkı anlaşmasının imzalanması ve firmaların Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’ndan enerji üretimi için lisans almasına müteakip, söz konusu projelerin 4628 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında yapılabilirliği mümkün olabilecektir.
Bilgilerinizi rica ederim.
ŞU ANDA BARAJLARLA İLGİLİ ÇALIŞMALAR ÇORUH NEHRİ ÜZERİNDE SÜRMEKTEDİR İHALESİ YAPILMIŞ OLUP YAKINDA BAŞLANACAKTIR
SAYGILARIMLA. (06-07-2007)
43 - fahrettin aydın esnaf
OVİT DAĞININ ULAŞIMA AÇILMASI YÖNÜNDEKİ ÇALIŞMALARIMIZ VE GELEN CEVPLARI SİZLERLE
PAYLAŞMAK İSTİYORUM
SAYIN :FAHRETTİN AYDIN
28.02.2007 TARİHİNDE İNTERNETTEN AKİM E YAPMIŞ OLDUĞUNUZ 391163 NOLU BAŞVURUNUZ İLGİLİ BAKANLIĞA İLETİLMİŞTİR. AKTARILAN MEVCUT BİLGİ ŞU ŞEKİLDEDİR;
İlgi :28.02.2007 tarihli e-posta başvurunuz.
İlgi başvurunuz incelenmiştir. Rize-İspir Devlet Yolu, Karadeniz Sahil Yolu’nun Trabzon-Rize il hudutlarının ayrıldığı Hazar Köprüsü’nden başlayıp, Km:36+000’daki İkizdere İlçesi ve Km:70+000’daki 2640 m. rakımlı Ovit Dağı Geçidi’nden geçerek, Erzurum İli İspir İlçesi’ne kadar devam etmektedir. Bu yolun Km:49+000–70+000 arası oldukça dik yamaçlardan oluşan çığ yataklarının bulunduğu bir bölgeden geçmektedir. Özellikle Km:60+000–70+000 arası, kış aylarında münferit kesimlerdeki çığ düşmeleri ve bu çığ kütlelerinin çok büyük olması nedeniyle, kar mücadelesi ile açılamadığından dört-beş aya varabilen sürelerle kapalı kalmaktadır. Bu çığ yataklarının bulunduğu bölgelerde, Afet İşleri Genel Müdürlüğü’nün de görüşleri alınarak, 1.Kısım çığ tünelleri Km:49+000–60+000 (Çamlık Köyü ile Sivrikaya Köyü) arasında 7 (yedi) adet ve 2. Kısım çığ tünelleri Km:60+000-70+000 (Sivrikaya Köyü ile Ovit Dağı zirvesi) arasında 6 (altı) adet olmak üzere toplam 13 adet çığ tüneli yapılmasına karar verilmiştir.
Yapımına Nisan 1997’de başlanılan 1. Kısım Çığ Tüneli İnşaatı İşleri kapsamında Km:57+100 civarında, Sivrikaya Köyü içerisindeki 72 m.lik çığ tüneli 2001 yılında tamamlanarak trafiğe açılmıştır. Km:49+100 civarındaki 281 m. uzunluğundaki tünelin 70 m.lik kesimi tamamlanmış, kalan kısmın yapımına devam edilmektedir. 2. Kısım Çığ Tüneli İnşaatı İşleri kapsamında Km:60+000–70+000 arasındaki 6 adet çığ tünelinin projeleri yaptırılmıştır. Yapımı planlanan bu 13 adet tünelin toplam boyu 6,5 km. olup tünellerin tamamlanarak trafiğe açılabilmesi için yaklaşık 100 milyon YTL ödeneğe ihtiyaç vardır. 2007 yılı ödeneği 500 bin YTL olup bu ödenekle Km:49+100 civarındaki tünelin yapımına devam edilecektir.
Yeterli ödenek temin edilemediğinden söz konusu yoldaki çığ tünellerinin inşaatı tamamlanamamaktadır. Yeterli ödenek verildiği takdirde çığ tünelleri tamamlanarak yolun trafiğe sürekli açık tutulması sağlanabilecektir.
Bilgilerini rica ederim.
İSPİRLİ KARDEŞLERİMDEN, İSPİRİMİZİN,PAZARYOLUNUN SORUNLARINI İLGİLİ YERLERE BİLDİRİN
SIKINTILARI BİZLERE BİLDİRİN BİZLER SİYASİLERİ AYAĞA KALDIRALIM ONLAR ÇALIŞMAK MECBURİYETİNDE
YA HİZMET EDERLER YADA SANDIĞA GÖMÜLÜRLER.
SAYGILARIMLA (06-07-2007)
44 - ALİ BEKTAŞ DETAŞ YAPI
DETAŞ YAPI'DA YKS SERAMİK YAPIŞTIRICISI 9.50 YTL
ALİ BEKTAŞ
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapTÜM İSPİRLİ HEMŞERİLERİMİZİ
MİLLİYETCİLİYE DAVET EDİYORUM
YKS YETKİLİ BAYİ (08-06-2007)
45 - Bayram ÇİMEN İNŞAAT
tükiye genelindeki erzurumlu adaylara başarılar dilerim .birde kendini gerçekten biz vatandaşlarına adayanlara başarılar dilerim. (06-06-2007)
46 - Bayram ÇİMEN Seyyah
Dedimki erzürüm nendir dediki ilimdir dedimki gidermisen dediki oov her gece rüymda gel dadaş birde sennen gidah. (06-06-2007)
47 - SEZAYİ ÇİMEN YÖNETİCİ
**DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN UYNIK OLMA ZAMANI,DOLMUŞA GELMEMEK LAZIM**
Bir tarafta ne yapıp edip AK Parti'yi tek başına iktidar olmaktan uzaklaştırmak isteyen bir devlet var. Bu devlet, amacına ulaşmak için bir yandan hukuku, bir yandan darbe tehdidini kullanırken, bir yandan da, kontrolü altına aldığı kimi siyasi partilerle piyon gibi oynayarak, onları kah birleştirip kah ayrıştırarak, adamlarını içine dağıtarak, kendince gelecek meclisi dizayn etmeye çalışıyor. Artık öyle bir hale geldi ki, ne bu partilerin bağımsız çizgisinden, ne toplumsal temsil vasıflarından, ne de ideolojilerinden söz etmek mümkün. Özgün bir siyasi çizgi geliştiremeyen, toplumla organik bağlar kuramayan bu sözde partiler, sonuçta sivil ve asker bürokrasinin giriştiği "rejim" kavgasında onun oyuncağı olma durumuna itildiler. Daha doğrusu böylesine zavallı bir pozisyonu kabullenmekle, partilerini birer siyasi mefta haline getirdiler. (06-06-2007)
48 - SEZAYİ ÇİMEN yönetici
1.bölgede milletvekili adaylarımız sayın:MEHMET SEKMEN VE İDRİS GÜLLÜCE desteklerimiz sonsuz..1.bölgede ikamet eden,oy kullanan kardeşlerimiz bölünmeden bu deyerli erzurumlu vekillerimizi destekleyelim...saygılarımla (06-06-2007)
49 - MEHMET ÖZBEN İSPA-DER YÖN.KURULU ÜYESİ
3 Haziran pazar günü düzenlenen

. lobiya şenliğindeki güzel organizasyondan dolayı piknik komisyonuna teşekkür eder, katılıp bizi onurlandıran bütün hemşehrilerimize saygılar sunarım. (05-06-2007)
50 - Bayram ÇİMEN Öteleri seven
Ben buradan yazmıştım ama demekki becerememişim tekrar yazıyorum ben ispader yönetiminden spor komisyonunda busene görev yapan bir kardeşinizim dedikya hatalar çalışan insanlar için vardır bizim bilmeyerek bir hatamız olmuşsa hepinizden özür dileriz.genelde turnovalar uyum içinde gayet centilmence yapılmıştır buda hepimiz adına sevindirici bir durumdur diye düşü
nüyorum dedikya asıl maksat top oynamak deyil maksat biraraya gelmek bizimde arkamızda sizin gibi deyerli birbirini seven gençler olduğu sürece bu hep devam edecektir. (05-06-2007)
51 - Bayram ÇİMEN seyyah
Biz bu geçtiyimiz pazar yine bayramlaşmak için toplanmıştık tıpkı biray önce gençlerle elele tutuşup futbol turnovası yaptığımız gibi tabiki bizinm bu kucaklaşmamız artarak devam edecektir bizburadaidik geçen pazar bayramlaştık kızı kzanı genci ihtiyarı nasıl derler yedisinden yetmişine hep ordaidik dadaşı ispirliyi pazaryoluluyuhulasa kendini seven herkes hep beraber elele tutuşup bar oynadık hasret giderdik birbirimize hal hatır sorduk haspihal olduk vakti gelince cemaatla namzımızı kıldık tambir vakfe gibiydi belki bin belki daha fazla iki defa cemaat olduk biz biraraya gelmeye bir olup iri olmaya iri olup diri olmaya devam edceyiz 28 temmz pazaryolu güreş festivali 4 ağustos ispir bal festivali 5ağustos taşbaşı yayla şenliklerinde biraraya gelerek bayramlaşmaya devam edceğiz haydi kardeşim geç kaldın sayılmaz nerden başlarsan kardır bizim amacımız çeşitli sportif, kültürel etkinliklerle göç belası vurmuş olan kardeşleri bu metropol şehirde biraraya getirip kucaklştırmak birnebze başarlı olabilmişsek nemutlu bize . biz hep buradayız haydi kardeşler katılın bize. (05-06-2007)
52 - AHMET KAYA Müteahhit,İSPA-DER Bşk.Yard.
İSPA-DER Olarak düzenlemiş olduğumuz,5.lobiya şenliğimize katılıp bizleri şereflendiren tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkürler ederim.Organizasyonla ilgili eleştiri,övgü ve önerilerinize şimdiden teşekkür eder,daha nice şenliklerde buluşmayı dilerim. (05-06-2007)
53 - fahrettin aydın esnaf
TANDOĞAN
ÇAĞLAYAN
ÇANAKKALE
MANİSA
VE İZMİRDE NOKTALANAN SOLU BİRLEŞTİRME MİTİNGLERİ.
ATILAN SILOGANLAR,AÇILAN PANKARTLAR SADECE GİDENLERİ TATMİN ETMİŞ
OLABİLİR.
KONAK VE KORDONBOYU MİTİNG SONRASI
ATATÜRK POSTERLERİ,BAYRAKLAR ÇÖPLERE VE SOKAKLARA ATILMIŞ.
TERTİP KOMİTESİNİN BAYRAK İSTİSMARI SONA ERMİŞTİ,SÖZDE MURATLARINA ERMİŞTİ
SİZ MİTİNG TÜCCARLARI
SİZLERİ TANIYORUZ,SİZLER BİR ZAMANLAR O SAHALARDA,MEYDANLARDA
MAONUN,LENİNİN,MARKSIN POSTERLERİ ELDEN ELE DOLAŞIYORDUNUZ.
TÜRK-İSLAM ÜLKÜSÜNE KARŞI,CUMHURİYET MİTİNGLERİ İLE ÖFKENİZİ
KUSUYORSUNUZ.
MASKELERİNİZ DÜŞTÜKÇE NİYETLERİNİZİN CUMHURİYET DEĞİL, SOLU
BİRLEŞTİRMEK,ULUSALCILIK ADI ALTINDA
İNSANLARI KAMPLAŞTIRMAK.
EY MARKSİZMİN YERLİ UŞAKLARI
BU VATAN TOPRAĞI,
SİZLERİN ÇİZMİŞ OLDUĞU YOL HARİTASINA
VATAN EVLATLARI DÜŞMEYECEKTİR.
1980;SİZ MARKSİSTLER, BU ÜLKEDE

BİN VATAN EVLADINI KATLETMEDİNİZMİ.
ŞİMDİ ULUSALCILIK ADI ALTINDA İNANÇLI İNSANLARIMIZI KAMPLARA BÖLMEYE
ÇALIŞIYORSUNUZ.
AMA GENÇLİĞİMİZ OYUNUNUZA DÜŞMEYECEKTİR,BU BİLİNE
KANALTÜRK DEHASI TUNCAY ÖZKAN,TİP BAŞKANI DOĞU PERİNÇEK ÇABALARINIZ
KENDİNİZİ BOĞACAKTIR.
ANKARAYI KANA BOYAYAN,TİKKO ÜYESİ,1 MAYIS MİTİNGLERİNDE POLİSİ YARALAMAKTAN YATIP ÇIKAN BU HAİN NERELERDEN BESLENDİ.BUNLARI KİMLER YETİŞTİRDİ ONLAR KAFALARINI ÖNE KOYSUN
DÜŞÜNSÜNLER, HALKLARA ÖZGÜRLÜK DİYENLERİN ESERİDİR , BU EYLEMİ YAPAN HAİN.
SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN
BU VATAN BATMAYACAKTIR
HER ŞEY GÜZEL ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN
22 TEMMUZ 70 MİLYONUN KURTULUŞU OLACAKTIR.. (25-05-2007)
54 - fahrettin aydın esnaf
OVİT DAĞININ ULAŞIMA AÇILMASINDAKİ ÇALIŞMALARI BAKANLIKDAN GELEN BİLGİLERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İÇİN
İSPİRİM.ORG. SİTESİNDE
KÖŞE YAZILARIMDA OKUYABİLİRSİNİZ.
İSPİR BİZİM UMURUMUZDA
ÇÜNKÜ BURDA YAŞIYORUZ.
KAYITSIZ KALAMAYIZ.
BİZ PİLAKET DEĞİL
YATIRIM İSTİYORUYUZ
GENÇLERİMİZE İŞ İSTİYORUZ
İSPİRİMİZ İÇİN EL ELE
FAHRETTİN AYDIN (23-05-2007)
55 - fahrettin aydın esnaf
İSPİR VE PAZARYOLU SORUNLARI İÇİN ELELE
ŞİRİN İLÇEMDEN SESLENİYORUM İŞÇİMİZ,KÖYLÜMÜZ,ESNAFIMIZ SİGORTALARINI ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÖDEMEKTE AYRICA HER AYIN BİRİNDE BAĞKUR PİRİMİ ÖDEME MECBURİYETİ GETİRİLDİ YATIRILMADIĞI ZAMAN SAĞLIKDAN FAYDALANILAMIYOR,DAHA ÖNCE BİR AYIN İÇİNDE YATIRILIYORDU TEK GÜN MECBURİYETİ ZATEN OLUMSUZ OLAN GELİRLERİMİZLE SIKINTIYA GİRİYORUZ. SİZLERDEN KALKINMADA ÖNCELİKLİ BÖLGELERİMİZE,GÖÇ VEREN BÖLGEMİZE VERGİDE,SİGORTA PİRİMİNDE,BAĞKUR PİRİMİNDE YENİDEN YAPILANDIRILMASINI ARZ EDİYORUZ.DOĞUDA İSTİHDAMI ARTIRMAK İSTİYORSANIZ BÖLGEMİZ İNSANINA DEVLETİN DESTEYİNİ VERMESİ HEM GÖÇÜ ÖNLER ,PAYLAŞIMI ARTIRIR.AYRICA ÇORUH ÜZERİNDEKİ BARAJLARIMIZIN TEMELİ NEZAMAN ATILACAK SİZLERDEN İSPİRİMİZDEKİ BARAJLARIN YAPIMININ BİRAN ÖNCE YAPILMASINI ARZU VE TALEP EDİYORUZ... BU YAZIMI GEREKLİ YERLERE ULAŞTIRDIM.
YÖREMİZ İNSANINDAN
MESELELERİMİZİ TOPLUMSAL DÜZEYDE,VAKIFLAR DÜZEYİNDE,DERNEKLER DÜZEYİNDE YAPILMASI SIKINTILARIMIZIN AŞILMASINDA DAHA BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM ... BÜTÜN
İSPİR VE PAZARYOLULU KARDEŞLERİMİZDEN HİZMET ALACAĞIMIZ TÜM KURUMLARI ARAMALARINI ÖNCELİKLE
BAŞBAKANLIK
ENERJİ BAKANLIĞI
SAĞLIK BAKANLI
TARIM VE KÖY İŞL. BAKANLIĞI
ULAŞTIRMA BAKANLIĞINI
BÖLGEMİZİN SIKINTILARI ADINA, ARAMALARINI
NİÇİN ARAYACAKLAR....
ÖNCELİKLE BARAJLARIN BAŞLATILMASI
AYRICA
*.OVİT DAĞININ YOL TUNELLERİNİN ACİLEN YAPIMI İÇİN
*.İSPİRE VE PAZARYOLUNA DOĞAL GAZIN GELMESİ İÇİN
*.BÖLGEMİZİN ELEKTİRİK SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN
*.EĞİTİMİN DAHA KALİTELİ OLMASI İÇİN
*.CORUHA ATIK SULARIN,KANALİZASYON PİSLİĞİNİN ARINDIRILMASI İÇİN POSEBTİK ÇUKURLARININ ACİLEN YAPTIRILMASI İÇİN.
*.İLÇELERİMİZDEKİ ZİRAAT MÜHENDİSLERİNİN SAYISININ ARTIRILMASI BÜTÜN KÖYLERİMİZDE ÖRNEK TARIM ARAZİLERİNİN OLUŞTURULMASI İÇİN.
*.İLÇELERİMİZDE VETERİNER SAYILARININ ARTIRILMASI,HAYVANCILIĞIN DAHA MODERN ORTAMLARDA YAPILMASI İÇİN.
BÜTÜN YÖREMİZ İNSANLARINI GÖREVE DAVET EDİYORUM.
HEPİMİZ HİZMET İÇİN ELLERİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ BUNA MECBURUZ
YOKSA KİŞİLERİ KONUŞMAYA
DEVAM EDERKEN SIKINTILARIMIZ UNUTULUR BUDA YÖNETENLERİN İŞİNE GELİR .GÜNDEM BAŞARISIZLARIN İŞİNE YARAR KENDİLERİNİ KURTARICI GÖRÜRLER.
BUNLARI AŞMAK İÇİN TEK YÜREK OLMAMIZ GEREKLİ
YÜREKLERİMİZ BÖLGEMİZ İÇİN ATMASI TEMENNİSİYLE
SAYGILAR SUNUYORUM. (23-05-2007)
56 - özeleştiri... serbest meslek.
mescitli köyü olarak köylülerimin turnuva ile ilgili fikirlerine katılamıyacağım. evet bir iki ufak eksiklikle birlikte bölgemiz için faydalı bir turnuva olduğunu düşünüyorum. şuda bir gerçekki içimizden bazı köylülerimizin komisyona karşı tutumları ve sonrasında oradaki davranışları köyümüze yakışmayacak türdendi. bir mescitlili olarak gerekçesi her ne olursa olsun kendi köylümün oradaki tesislere zarar verme hakkını kendinde görmemesi gerekir. bu eleştirileri yaparken kendi köylülerimin bana kızacağını biliyorum. lakin şunu bilmeliyizki ispader düzenlediği organizasyonlarla bölge insanının kaynaşması amacıyla kurulmuş bir kurumdur. bu kurumlara karşı hal ve hareketlerimizde biraz daha seviyeli davranmamız gerekir (komisyon üyelerine küfretmemiz gibi.) köyümüz ve bölgemiz menfatine olacağımı düşünüyorum. (20-05-2007)
57 - Spor Komisyonu İspader Spor Komisyonu
"Hakan-Gökhan" arkadaşıma; gecen seneki uygulamaların bu sene değişmesi maçlar esnasında olmadı, maçlardan önce takım sorumlulularına sistemin böyle olacağı söylendi. Bunun bir çok sebebi var ama netice olarak takım sorumluları bunu kabul ettiler. Elenene kadar sorun yoktu,elendikten sonra mı bu sorun oldu? Ayrıca dedikki sistem olarak dünra kupası sistemi uygulanacak. Bu sebeple elemelere geçildi. Diğer bir konu Mescitli veya diğer köylerin elenmesi konusu .Hakemler Federasyondan geliyor. Her hakem değişerek haftalarda farklı maçları yönetti. Hakem hata yapabilir. Süper ligdede bu oluyor. Burdan birilerini suçlamaya giderseniz bu sefer şahsi tartışmalar yaşanmakta ve buda bize zarar vermektedir. Bizim için önemli olan maçlardaki samimi hava ve dostluktur. Bu sebeple Turnuva Yönetmeliği 18. Madde gereği küfür eden takım elenecektir. Bırakın takımın küfretmesini bazı takımlar maç sonrası tesisin duşlarını ve seramiklerine ağır hasar vermişlerdir. Biz komisyon olarak hakemlerin tarafsızlığına şahit ve alınan kararların doğruluğuna inanarak İspir ve Pazaryolunun halkının hayrına ve turnuvanın selameti için alınan kararların arkasındayız. Tüm hemşehrilerimizin yenilgiyi hazmetmsi ve diğer takımı tebrik etmesi gerekir. (20-05-2007)
58 - zafer topcu yunus spor
slm bu sene kimse heveslenmesin şampiyon yunus spor yarın cibaliyi de yenip finale kalacağız şimdiden şampiyonluğumuz hayırlı ols (19-05-2007)
59 - HAKAN-GÖKHAN İSMEDER BAŞKANLARI
SAYIN İSPA-DER YÖNETİCİLERİ DÜZENLEMİŞ OLDUĞUNUZ TURNUVADAKİ EKSİKLERİ DİLE GETİRMEK İSTİYORUM
1-GEÇEN SENE BİRİNCİ GRUP MAÇLARINDAN SONRA İKİNCİ GRUP MAÇLARINA GEÇİLDİ NEDEN BU SENE BİRİNCİ GRUPTAN SONRA ELEMELERE GEÇİLDİ
2-BU İŞİ PROFESYONEL DÜŞÜNEREK YAPTIĞINIZI SÖYLÜYORSUNUZ. AMA YAPTIKLARINIZIN PROFESYONELLİKLE HİÇ ALAKASI YOK.
3-HAKEM OLAYINA GELİNCE HAKEMLERMİ MAÇLARI YÖNETİYO YOKSA SİZMİ
4-BİRİNCİ GRUP MAÇLARINDAN SONRA NEDEN SİTEYİ GÜNCELLEMEDİNİZ
BEN MESCİTLİ KÖYÜ YÖNETİMİ ADINA SIKINTILARIMIZI DİLE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUM.BİZİM OYNADIĞIMIZ YUNUS MAÇINDA HAKEM FACİASI YAŞANMIŞTIR SİZ BUNLARI GÖRMEZDEN GELİYOSUNUZ.BU HAKSIZLIKLAR SÜREKLİ MESCİTLİ KÖYÜNEMİ YAPILACAK YAPILANLARDA BİZİM BİLMEDİĞİMİZ OYUNLARMI DÖNÜYOR. YOKSA BU KUPAYI ALACAK TAKIM ÖNCEDENMİ BELİRLENİYOR. (17-05-2007)
60 - Süleyman ŞAZ KAMU GÖREVLİSİ
Değerli İSPADER yöneticileri Kurmuş olduğunuz siteyi çok güzel buldum sizleri tebrik ve Takdir ediyorum. Yapmış olduğunuz Organizasyonlarıda Gönülden Destekliyorum. İspirlileri Gecede, Maçlarda ve Lobiya Şölenlerin de bir araya getiriyorsunuz, insanları hep birbirleriyle merhabalaşırken görüyorum herkes uzun zaman göremediği dostlarını oralarda görüyor. İspader Gecesin de çektiğim bir videoyu siz hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Sağlıcakla kalın
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap (17-05-2007)
61 - KARASEYDİLİ KAMU GÖREVLİSİ
Saygı değer İSPA-DER yöneticileri ,yapmış olduğunuz faaliyetler çok hoş ama bazı sorunları gözardı etmeyin.Ben karaseydiliyim,ancak köyümüzün bir takım karaktersiz insansanlarının yüzünden 2007 yılı tunruvasına katılmama kararı aldık.Maalesef haklı çıktık bu karaktersizler,her zaman toplumun huzurunu bozmaktadır.akseki köyü maçında çıkan olaylar gibi bu insanlarla bağdaşmak mümkün değil,ben şahsen utandım ,bu olaylar karşısında.Sizden ricam bu tip insanların bu organizasyonlarda bulundurulmaması için gerekli çalışmaların yapılmasını talep ediyorum.Çalışmalarınızda başarılar dilerim. (16-05-2007)
62 - Şenol Serbest
İSPADER Yönecilerinin dikkatine
Mescitli köyü ve Yunus arasında oynanan maçta hakem kural hatası yapmıştır. oyuncu değşikliği olduğu sırada hakem kırmızı kart gösterip yerine yeni oyuncuyu almamıştır.
İspader'in futbol turnuvası yönetmeliği 26. maddesi; anlaşılamayan konulurda Türkiye ligindeki sistemler uygulanacaktır şeklinde bir madde var.
burada çıkan oyuncuya kırmızı kart veripte yerine oyuncu alınmaması KURAL HATASI değilmidir?
Size bununla ilgili ligdeki sistemlere bakıp kural hatası var mı? diye soruyorum.
Bu haksızlıklar, hatalar ve acemilikler hep mescitli köyüne mi yapılacak, hep mazlum mu olacağız? (16-05-2007)
63 - DFGH diğer
Bu turnuvayı düzenliyosunuz iyi ama bu turnuvanın amacı bütün İSPİR li ve pazaryolu insanlarını bi arada toplamak ve insanların kaynaşmasını sağlamak yanı burda kimseyi birbirine düşürmemelisiniz gorev verdiiğiniz hakelarıde ona gore ayarlamanız gerekiyor yunus mescitli koyu maçındakı hakem şerefsizin biriydi nedense boyle şeyler her zamn mescitli koyune karsı oluyoo belkıde hakemlere bazı kişiler tarafından boyle yapılması için talımat veriliyodur ben yunus koyunu tebrik ediyorum çok ii oynayan bi takımları var ama bence kupayı yunus koyune verilmicek bize karı yapılan şey onlara karsıda yapılıcak ve onlarıda elıcekler yanı o deren olan koylerın hiç birine verilmicek kupa.Yönetimdekilere soyluyorum boyle bi turnuva yapıyosanız düzgün yapın HAK YEMEYİN!!! (15-05-2007)
64 - sezayi çimen şirket yöneticisi
Cennetpınarı köyü futbol takımına göstermiş olduğu centılmen mücadelelerden dolayı şükranlarımı sunarım...
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.cennetpinar.net
(14-05-2007)
65 - sezayi çimen Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap sayın hemşehrilerim SPADER futbol turnuvası ile ilgili resimler bu linkte,tıklayıp seyredebilirsiniz...
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapemeği geçenlere teşekkürler... (14-05-2007)
66 - murat şahin ögrenci
Selamlar
İspa-der'e çeşitli organizasyonlar düzenleyerek memleketten uzakta bulunan İspirli'leri buluşturdugu için teşekkür edeiyorum fakat aynı zamanda biraz eleştiri yapmak istiyorum kusura bakmazsanız.
Futbol turnuvası ikinci tur maçları yarın oynanacak fakat sitede hala grupların ikinci maçlarının somuçları var. En azından bu organizasyon bitene kadar siteyi güncel tutmanızı bir İspirli olarak rica ediyorum.Başarılar... (12-05-2007)
67 - hasan nair öğrenci
s.a ben ispirin baskoy koyunden hasan nair tum ispirlilere ve baskoylulere canı gonulden slm larımı iletiyorum dernek baskanımıza tesekkurler piknikde gorusmek üzere allaha emanet olun. (12-05-2007)
68 - yusuf kaya öğrenci
ben moryayla koyunden samunun ahmetin oğlu yusuf site cok gsl dernnek baskanımıza tesekkur ederiz (12-05-2007)
69 - Mehmet POLAT serbest
düzenlemiş olduğunuz halı saha turnuvası 3. maç sonuçlarının acilen güncellenmesini istiyorum.
Ayrıca hangi takım kimle oynyacak onuda görmek istiyorum sitede (08-05-2007)
70 - Bilal Yılmaz tersaneci
ben ALACABÜK- YANİ -KOŞMUŞATLI BİLAL YILMAZ siteni güzelolmuş emeyi geçenlere teşekkür ederim futbol turnovasında kalan 16 takımabaşarılar dilerim bundan sonrakimaçlarında dostluk ve kardeşlik içinde geçmesini temenli ederim farklı olduğumuzu herkese kanıtlamalıyız farkımız kalitemizdir ofaktefek olaylar olsada onları kamufile ederiz olmasa daha iyi fakatolmuşsada büyütmemeklazım bundan sunra dahada temkinli olmalıyız önemli olan dostluk tur bunudabaşaracağız mademki İSPİRLÜYÜK OZAMAN HEP BİRÜK eledeyilmi busılagonda eytuttu deyülmi. habuarada kupayabizde talibiz inşALLAH alırız.herkese selam havalarda ısındı aman kendinize mığatolun çünki yapılacak çok işvar, (07-05-2007)
71 - memet yaman grafiker
ispaya yakışacak bir organizasyon bu emeği bulunan herkese teşekkürlerimizi sunarım leylek spor kendi hatalarının kurbanı olmuştur hedef seneye adımıza ve kalitemize layıkolan şampiyonluk (06-05-2007)
72 - mehmet çakır serbest
ZOR DOSTUM ZOR (02-05-2007)
73 - Yaşar ALTAŞ-Erzurum İspir Kirazlı köyü Bilgisayar&Yazılım Satış
İstanbuldaki İspir ve Pazaryoluluları kucaklayan, etkinlikleriyle birleştirici olan güzel bir dernek İspader. Şimdide görüyoruzki eksiği olan internet alanında da yer aldı. Hayırlı olsun...ALLAH utandırmasın...Web sayfasında en yakın zamanda bir dost sayfalar bölümünü açıp buraya benim kendi sayfamda ( Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.kirazli.org
) yaptığım gibi İspir ve Pazaryolu ile ilgili sayfalarıda eklerseniz güzel bir hizmet vermiş olursunuz kanaatindeyim. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim...Futbol Turnuvasında İyi oynayan takım kazansın, Kirazlıspor şampiyonluk alsın....

(28-04-2007)
74 - İSMAİL KARTAL öğrencı
sayın ispader gelen baskanı geneleksel 4. futbol trunuvasını duzenledığiniz için teşekkür ederim.tüm takımlara başarılar dılerım.sizinde basarılarınız devamını dilerim. ispader herseye layık a.e.ol. İSMAİL KARTAL (28-04-2007)
75 - SEZAYİ ÇİMEN şirket yöneticisi
İSPADER'in düzenlemiş olduğu gurbette köyler arası futbol turnuvası,gerçekten her türlü övgüye layık emeği geçen ispader başkanı,yönetimi ve spor komisyonuna şükranlarımı sunarım.Özellikle açılış günü maçlara gösterilen ilgi muhteşemdi...Cennetpınarı köyü futbol takımı olarak,Selami Keskin'nin köyü Güneysu ile 3-3 berabere kaldık..centinmence mücadele eden köyümüz futbol takımını kutlarım... (26-04-2007)
76 - Fatih TOPCU işçi
Merhaba bu güzel organizasyonu düzenleyen İSPADER yetkilileri.Ben Yunus Köyü futbolcularından Fatih TOPCU bir ricam olacak size.Maçlar sabah erken saatlerde başlayıp akşam saatlerine kadar sürüyor.Maçlara acayip güzel ilgi var.Bilhassa büyükler.Ama oturarak maç izleyemiyolar.Sizden ricam bu sene geçti artık ama önümüzdeki sene daha güzel izlenebilir şekilde bi saha bulmanız.Yunus köyü olarak bütün takımlara başarılar diliyorum.herşeyden önce centilmenlik ve hakedenin kazanması dileğiyle hepinize kolay gelsin. (24-04-2007)
77 - muhammet öğrenci
ispir ve pazaryolu halkını boyle bi organizasyona bi araya topladığı için teşekkür ediyorum.tüm takımlara basarılar diliyorum ama bu turnuvanın şampiyonu bellı :Dikinci kim demek düşüyo bana:Dherkese başarılar diliyorum.. (23-04-2007)
78 - dadaş celik öğrenci
koy turnuvalarını duzenlediğiniz için tesekkur ederim bu tur sportif akativitelerle ceşitli koylerden kardeslerimizle tanışmış ve bu tatlı rekabetle bbirbirimizi birazda olsa tanımış oluyoruz inşALLAH bu turnuvalar her sene devam eder basarılarınız devamını diler başkana slm yasasın mulkspor (7-0 şampion mulkspor)
(22-04-2007)
79 - Hayati Korkmaz İnşaat Mühendisi
İspa-der olarak yapmiş olduğumuz failiyetlere göstermiş oldukları ilgi den dolayı İspir ve Pazaryolu ilçe ve köyleine teşekkür ederiz insanlarımız da bu coşku oldugu sürece bizler sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duymaktayız GENÇLER GELİN HEP BERABER OLAYSIZ BİR ŞEKİLDE TURNOVAMIZI COŞKUYLA YAPALIM BÜTÜN KÖY TAKIMLARINA BAŞARILAR DİLERİM (21-04-2007)
80 - talip pehlivan öğrenci
İspa-der futbol turnuvalarının kuralarını sitede yayınlarsanız seviniriz (16-04-2007)
81 - Engin TURHAN BİLİŞİMCİ
turnuva kurraları 14/04/2007 cumartesi saat 17.00 çekilmiştir tüm katılan köylere başarılar dilerim bizde akseki köyü olarak F grubunda yer aldık bide maçlar pazar günleri oynanacak bu konuda gösterdikleri anlayıştan dolayı dernek ve komisyon yöneticilerine teşekkür ederiz (16-04-2007)
82 - Fuat BİNGÖL EYÜP ÇIRÇIR MAH. MUHTARI
S.A.değerli hemşerilerim,
ben ; Erzurum İspir Alacabük köyü ( Koşmuşat ) yüm 1960 Doğumlu Evli ve

çocuk babasıyım, İstanbul/Eyüp/ Alibeyköy/ Çırçır Mahallesinde İkamet etmekteyim.
Halen Bulunduğum Eyüp Çırçır Mahallesinde 3. dönemdir Muhtarlığını yapmaktayım.
sizleri en derin sevgi ve saygıyla selamlarım.
bizler istanbul ve kocaeli de bulunan Erzurum, ispir ve pazar yolu ilçeleri halkı olarak gurbet elde Erzurum ve ispirlinin varlığı, birliği ve dirliğini sergileyebilmek ve varolan örf ve ananemizi kültür ve siyasi gücümüzü koruyabilmek için İSPA-DER İspir ve pazaryolu köyleri dernekler birliğini kurarak bu birlikteliğin güçlenerek devam etmesi için her birerlerimiz, şanımıza yakışır bir biçimde sosyal çalışmalarımıza yıllardır devam etmekteyiz.
bu nedenle 21. asırda teknelojinin vermiş olduğu nimetlerden yararlanarak bu siteyle tüm hemşerilerimize ulaşıp onlarla hasbihal etme fırsatı bulacağız.
bu nedenle tüm hemşerilerimizle tanışıp kaynaşabilmek İSPA-DER olarak yıllardır düzenlemiş olduğumuz sosyal aktivitelere tüm hemşerilerimizin daha fazla duyarlılık göstermesini ve sizlerden sık sık yazmanızı istiyorum.
sizleri enderin kalbi duygularımla selamlıyorum (15-04-2007)
83 - Engin TURHAN BİLİŞİMCİ
öncelikle bütün yöneticilere birlik ve beraberliğimize yaptıklar katkılarından dolayı teşekkür ederim çok güzel etkinlikler ve organizasyonlar düzenliyorlar bu sene dördüncüsü olacak olan turnuvada bunlardan biri yanlız turnuvada bizi olumsuz etkileyen bir yön var bu sanıyorum diğer köleride olumsuz etkiliyordur maçların cumartesi oynanması yöneticilerimizin bu konuda biraz daha katılacak insanları düşünerek hareket etmelerini istiyoruz çünkü cumartesi günü bi çok oyuncumuz çalışıyor ve buda bizim turnuvadaki eşitlik gücümüzü kırıyor benim gibi düşünen arkadaşlar lütfen sizde buraya yazınız (11-04-2007)
84 - Engin TURHAN BİLİŞİMCİ
Arkadaşlar konuyu burdan takip edenler için yazıyorum kura çekme işlemleri ertelendi 14 nisan cumartesi çekilecek (10-04-2007)
85 - ahmet tuna öğrenci
2007 ispa-der futbol turnuvası kuraları sitede belirtildiği gibi 6 nisan cuma günü çekileceği yazıyor,fakat sitede grup kuralarının çekildiği ile ilgili bir haber yok,EKLERSENİZ SEVİNİRİZ. (08-04-2007)
86 - ali uçan bilgi.programcısı
merhaba öncelikle böyle geniş çerçeveli ve evrensel bir çatı altında toplama gayreti içinde bullunnduğunuz için size tesekkürlerimi bir borç biliyorum.umarım bu güzel isim altında verdiğiniz mesaj istenilen hedef kitleye isnenildiği doğrultuda iletilir.bunun için yaptınız programlardan biridi. kurtuluş gecesi genel olarak güzeldi,ama programda böyle acelesi varmış gibi apar topar bir şekilder yapıldı.açıkçası bu beni üzdü ama yinede tesekkürler.lütfen bunu bir eleştri olarak kabuk,bir engel olarak değil saygılarımla....
(04-04-2007)
87 - Ahmet BEKTAS Öğrenci ( Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap SELAMUN ALEYKUM
İspa-Der i kutluyorum çünkü oldukça birleştirici ve yararlı faaliyetleri var.Memleket insanlarının dünya hayatı içinde kaybolmus zamanda bir araya getirme başarısı harikulade ,bu yüzden yöneticisinden en alt isimlerine kadar kutluyorumm ve daha nice büyük işlere imza atmaları yolunda sizleri destekliyor ve saygılarımı sunuyorum.Lütfen bu sevgi ve azminizi kaybetmeyin ayrıca İspir Kurtuluşu bizlere kutlu olsun.ALLAH C.C.bizlere o günleri bir daha yaşatmasın.ALLAH a emanet olun.
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap adlı web sitemede bekliyorum.. (03-04-2007)
88 - Hüseyin ÇORUH MUHASEBECI-MUHASEBE MUDURU
SELAMUN ALEYKÜM,
SITENIZ YENI KURULMASINA RAĞMEN OLDUKÇA BASARILI EMEĞİ GECEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
İSPA-DER OLARAK MEMLEKETİMİZE YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDER,BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.
Saygılarımla
Pazaryolu Yardımlaşma ve Tanıtma Dernegi Yönetimi
Gençlik Kolları Başkanlığı
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.gencpazaryolu.com
site sahibi Hüseyin ÇORUH (03-04-2007)
89 - Selami KESKİN İSPADER Gençlik Kolları Başkanı
Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun;
Degerli dostlar, 1 nisanda yaptığımız Kurtuluş Gecesine katkıda bulunan ve bizlere o koskoca salonda yer sıkıntısı var diyerek uyarı almamıza vesile olacak kadar yoğun katılım yapan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.
(02-04-2007)
90 - İspirim.Org Web Tasarım&Hosting
İspirim.Org ailesi olarak yaptıgınız çalışmayı kutluyorum. İspader için böyle bir site gerekliydi.Çokda hoş bir site olmus. Çalışamalarınızda başarılar diliyorum.
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.ispirim.org
yönetimi
(24-03-2007)
91 - mustafa kartal oto servis
site çok güzel olmuş yanlız katılım sayısı az hemşerilerimize seslenerim siteyi daha çok ziyaret etmeleri lazım ve üye sayısının artması lazımki bir numara olsun barazda resim ekleseniz daha iyi olur saygılar herkese selam (22-03-2007)
92 - levent öztürk İşletme
Merhabalar 2007 ispader futbol turnuvası nezaman başlayacak öztoprak köyü olarak haberdar olmak istiyoruz siteyi güncel tutarsanız çok seviniriz
webadresimiz:www.oztoprakkoyu.com.tr.tc (13-03-2007)
93 - Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap GIDA
LİNK E TIKLAYIN VE PAZARYOLU CENNETPINARI KÖYÜ İLE İLGİLİ VİDEO VE RESİMLERE BAKABİLİRSİNİZ..... (10-03-2007)
94 - BAYRAM ÇİMEN inşaat
cennet pınarı köyü kaçkrların eteğinde kuzeyinde karataş batısında kokut güneyinde sergenkaya güney doğusunda kozlu doğusunda sadaka köyleri bulunmaktadır köyümüzün kuruluş tarihi çok eski olduğu panis mırgas kokut köylerinin tek köy olduğu üçkardeş tarafından kurulup yakın zamanlara kadar üç mahalleden oluşup tek muhtarlık olarak devam ede gelmiş ne zaman ayrıldıklarıda tamolarak bilinmemektedir köyümüz göç vermeden önce 45 haneidi şimdi ise köyümüzde 18 hane vardır köyümüzün okulu çok şükür halen açıktır yine köyümüzün yaylası da şimdilik kalkıyor bizde cennctpınarı köyü derneği adına beş seneden beri yayla şenlikleri yparak gurbetteki kardeş çocuklarıile sıladaki kardeş çocuklarını biraraya getirip tanıştırıp bayramlaştırmanın kıvancını taşıyoruz. bizmde köylülerimizin bumetropollerde asimile olmaması için köyümüze bir dernek kurma ihtiyacı duyduk ve başardık dernek merkezimiz saraylar cad beşiktaş sok no 3 cevizli kartal /istanbul tel no: (0216) 399 48 76 mail aderesi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.cennetpinar.net
15/02/2002 tarihinde resmiyetini kazanmıştır. köyümüzün geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır köyümüzün suyu kıt olmakla beraber rakım yüksekliğinden dolayı yetişen sebze ve meyler çok lezztlidir bizi,m balımız hemen hemen anzer balı gibidir lobiyamız. yağımız lorumuz helede sadece köyümüze mahsus tamas eriğimiz çok mükemmeldir yie köyümüzde yetişen alıç ve kuşburnularında ayrıcalıklı olduğunu helehele kahmudunu koşkozunu yemeyen ben meyyve yedim demesin. dedik ama onlar hep hayal oldu benide kardeş senin gibi göç vurdu kardeş göç vurulduk kalbimizden ta derin sızlıyor yaram gardaş saranım yok soranım yok garibim gardaş garibim köyümüzde 18 hane var dedik okulumuz açıkdiye şükrettik ama gurbette tam tamına 197 hanemiz var oradaki köyümde saydığım leziz meyvelere hasret havasına suyuna dağına taşına hasret ben köyüne kazasına iline hasret bayram çimen
(08-03-2007)
95 - Selami Keskin İspader Genç Kol Bşk
Değerli dostlar;
İs-PaDer olarak bu senenin önemi faaliyetlerinden biri olan interet sitemizi hayata geçirmiş bulunuyoruz. Sitemizi ziyaret eden ve bizlere dilek temenni ve şikayetlerini iletecek hemehrilerimize şimdiden teşekkür ederim
İnternet sitesinin ilerleyen zamanlardaki doluluğu;sizlerin bizimle paylaşacağınız fotoğraf ,yazı ve video türü ortam dosyaları ile orantılı olarak artacaktır. Köyünüze mahallenize ilçenize ait bilgileri paylaşmaktan kaçınmayın.
Dernek olarak bir dergi çalışmamızın bulunduğunu bildirmek isterim.Bu konuda bizimle çalışmak isteyenlerin basın yayın komisyonuna veya şahsima mail atmalarını arzu ediyorum.
\"Uzaktaki bedenleri yakınlaştıran birlike atan yüreklerdir\" birlikte atan yüreklere sahip olmanız temennnisiyle... (05-03-2007)
96 - Recep göral muhasebe
Sitemiz hayırlı uğurlu olsun. Bu sene turnuwaya katılacak olan tüm takımlara şimdiden başarılar dilerim. (03-03-2007)
<