|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 16 Temmuz 2008, 14:34:24 » |
|
NOLDU DADAŞKIZI NİYE GÜLDÜN...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #17 : 16 Temmuz 2008, 14:36:32 » |
|
vallaha cimen gözlü dedin diye:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #19 : 16 Temmuz 2008, 15:04:05 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #20 : 16 Temmuz 2008, 16:45:47 » |
|
ne odlu:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 17 Temmuz 2008, 09:23:07 » |
|
HİÇÇÇ....
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
alperdemir25

Aktif Üye

Üye No : 543
Konu  : 17
12 Mesajına Toplam 12 Kere Teşekkür Edildi
1 Mesajına Toplam 1 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 1 
Karma Sayısı: 1

|
 |
« Yanıtla #22 : 19 Temmuz 2008, 15:53:52 » |
|
Geç Oluyo Cevaplar Ama Olsun Nesee Etik Davranalım Hemi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.gokmavihost.com
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 21 Temmuz 2008, 10:20:40 » |
|
iyi olur saol kardeş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 07 Kasım 2008, 00:29:18 » |
|
arkadaşlar lan kelimesini ben kullandım ilk önce özür ahmet seni seviyorum kanka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | |