|
|
 |
« : 22 Haziran 2008, 02:03:11 » |
|

SATMAM GEREKEN BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİĞİ PENTİUM 3 40 CP HD 256 REM 128 EKRAN KARTI DVD RW CD RW 17'İNC FLAT EKRAN MONİTOR HOPERLOR MİKROFON A4 KAMERA KART OKUYUCU KLAVYE MAUS BİLGİSAYAR MASASI NOT:BÜTÜN PARÇASI SİYAH VE AYRI FİYATA HP MARKA RENKLİ YAZICI TARAYICI FOTOKOPİ ÖZELLİĞİNE SAİP YAZICIM VAR FİYATI:550 YTL TLF:0535 969 63 62
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2008, 17:28:25 » |
|
O NE LA AT ARABASI MI OLUM BU KİM ALIR LA BUNU O FİYATA AMA MASASINI BEN ALIRIM 20 YTL YE EĞER SATARSAN TABİ...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2008, 23:00:07 » |
|
yok ben masayı sana bağış yapayım 20 çok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2008, 19:22:36 » |
|
olur memnun olurum benim atölyeye alıcam pc ortada kaldı...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2008, 22:31:45 » |
|
tamam lan sana sattım gitti masa senin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2008, 18:22:01 » |
|
EYVALLAH MASA İÇİN SAOL AMA Bİ DAHA LAN LI FALAN KONUŞMAZZSAN SEVİNİRİM...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2008, 15:25:24 » |
|
Ahmet cim kullanmaz:D:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperdemir25

Aktif Üye

Üye No : 543
Konu  : 17
12 Mesajına Toplam 12 Kere Teşekkür Edildi
1 Mesajına Toplam 1 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 1 
Karma Sayısı: 1

|
 |
« Yanıtla #7 : 07 Temmuz 2008, 16:51:53 » |
|
Kardeş Sende Yukarda Demişsin O Ne La Diye Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.gokmavihost.com
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Temmuz 2008, 13:03:42 » |
|
ALPER KARDEŞ LA FARKLI Bİ ANLAM İFAD EDER LAN FARKLI ONUN İÇİN LAN'I KULLANMAZSAK İYİ OLUR...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Temmuz 2008, 15:43:33 » |
|
alper yüzünü gören cennetlik dicemde yüzünü görmüyoruz:D....hangi deredesin sudasin ses yok sendne vallahi:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2008, 15:54:22 » |
|
DADASKIZI SEN ALPERİ NERDEN TANIYON HAYIRDIR...   ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Temmuz 2008, 11:35:36 » |
|
bizim forum dan taniyorum:D....baya oluyor:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Temmuz 2008, 12:55:14 » |
|
anladım tamam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CiMeN_GoSLu77

Süper Uye

Üye No : 215
Konu  : 41
11 Mesajına Toplam 13 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam 3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 7 
Karma Sayısı: 7

|
 |
« Yanıtla #13 : 15 Temmuz 2008, 11:23:03 » |
|
ahmet la veya lan gibi ibareleri hiçbirimiz kullanmayalım.Etik değil ayrıcada bi farkı yok
|
|
|
|
|
|
Erzurum Garında Banklar Üstünde Susuzluktan Ağlayan Bir Güvercin İçime Vuruyor Kanatlarını... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 15 Temmuz 2008, 19:12:55 » |
|
ÇİMEN GÖZLÜ KARDEŞ BIRAK FARKI OLUP OLMADIĞINA BEN KARAR VEREYİM AYRICA İLK DEFA KULLANDIM VEDE ÇOK SAMİMİ OLAN Bİ ARKADAŞIMA KULLANDIM ETİK OLMADIĞINI BENDE BİLİYORUM AMA BANA KARŞI KULLANILMAMASINI TAVSİYE EDERİM...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |