|
|
 |
« Yanıtla #30 : 24 Kasım 2008, 20:04:54 » |
|

aksam aksam katıl etcen benı haa :@ madem sereflısın nıe engelldın nan korktun mu engelı kaldır konusalım gel sana numaramıda verim :@
|
|
|
|
|
|
|lllllll|llllllll|lll||ll||llllll|lllll ¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °³°7
|
|
|
|
dadas_arzu

|
 |
« Yanıtla #31 : 24 Kasım 2008, 20:05:04 » |
|
acizsin hemde çok acizsin
ya yusuf boşver aciz işte görüyoruz canınızı sıktıgına deymezzz:@
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : 24 Kasım 2008, 20:08:19 » |
|
zaten daha giremeyeceK banLadım onu azcıK.... 
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 : 24 Kasım 2008, 20:15:02 » |
|
arzu benım en hassas konumdur bu konudan laf acılsın dellenıom kendımı kaybedıom öldüresim gelio :@
|
|
|
|
|
|
|lllllll|llllllll|lll||ll||llllll|lllll ¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °³°7
|
|
|
|
dadas_arzu

|
 |
« Yanıtla #34 : 24 Kasım 2008, 20:16:56 » |
|
anlıyorum seni bende cok kızarım ama acizligini belli edio işte lafla peynir gemisi yürümez bilioruz biz bu işin sonunu şükrürler olsunki saglam bi imanmız be şerefimiz var her halikarda hadlerini bildiririz sıkma canını dicem elimden başa bişe gelemz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xorasani

|
 |
« Yanıtla #35 : 15 Aralık 2008, 14:09:04 » |
|
horasanın kürtleri vatan hainş değildir en azından ben öyleyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #36 : 15 Aralık 2008, 15:15:38 » |
|
tamam herkesin kültürü şivesi kendine! horasanlılar nerden kürt müş ne konuşuyorsun yaw horasan ın yerlisi kürt değildir..kişiler ığdırdan,doğubayazt tan,karstan,ağrıdan vs..gelmiş horasanlı yız demişler sahiplenmişler kürtçe konuşmuşlar olmuş horasan lılar kürt öylemi yok böyle bişe ya..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #37 : 28 Ekim 2009, 13:41:14 » |
|
arkadaşım kürt olarak nitelendirdiğin topluluk türk ulusun bir boyundan başka birşey değildir.Öncelikle türklüğünü unutma sonrasında kürtlüğünle de yaşa...........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 : 28 Ekim 2009, 14:16:53 » |
|
arkadaşım kürt olarak nitelendirdiğin topluluk türk ulusun bir boyundan başka birşey değildir.Öncelikle türklüğünü unutma sonrasında kürtlüğünle de yaşa...........
ben türklüğümü unutmuş falan değilim bu bir ;ikincisi de , ben kürt değilim ki kürtlüğümü yaşayayım !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : 28 Ekim 2009, 14:18:55 » |
|
yanlış zamanda yanlış kişiye geldi kusura bakma ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #40 : 28 Ekim 2009, 14:22:04 » |
|
yanlış zaman yanlış kişi derken ben anlamadım tam ne demek istediğinizi biraz açarsanız konuyu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : 09 Ocak 2010, 21:49:33 » |
|
insan hangi milletten olurla olsun ALLAH(C.C)ın yarattığı varlıklar içerisinde en şerefli varlıktır.Tabiki biz müslümanlar çok daha farklıyız.Onun için dini islam olan kişilerin bu ayrımı yapmaması lazım.Efendimiz bu dönemin insanları için onlar benim kardeşlerim buyurdu.Kürt - Türk veya arap diye bir ayırım yaptımı arkadaşlar.Am yine Horasan Kürt diyen arkadaşa El Cevap: BEn 40 yaşındayım.30 sene önce Horasan merkezde sadece 3 aile Kürt vardı.Onlarda Ağrı-Eleşkirtten geldi.Şimdi yarısından çoğu Kürt.Sizlerden sonra Horasanın yerlileri Erzurum merkeze taşındılar !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |