|
|
 |
« : 04 Haziran 2008, 16:58:29 » |
|

Sabahin köründe kalktim geldim is yerine. Disarida millet kosturmakta, Herkez kendi isine bakmakta. Nerdesin be Dadas ?
Gurbet elde nerde kapida oturup birer bardak cay yudumlamak. Burda cayi unuttuk Neskafeye tutulduk. Nerdesin be Dadas ?
Ah be güzel Memleketim, Senin icin ben öleyim. Orada olacakti simdi Dükkanim, Dadasla otururduk, yudumlardik caylari. Nerdesin be Dadas ?
Alamanyada millet olmus Robot. Ise git,eve gel, ye ic yat. Ne misafir nede tat. Nerdesin be Dadas ?
Buralarda ölmeyi dilemem. Cenazeyi burdan kaldir götür memlekte, Bunu ben istemem. Öyle zorki Dostlarim inanin bana, Ben buralarda ebediyen edemem.
Geliyorum yakinda Dadas !
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
antiparazit Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
nurgül_aşkale
( 05 Haziran 2008, 16:02:56) |
|
alperdemir25

Aktif Üye

Üye No : 543
Konu  : 17
12 Mesajına Toplam 12 Kere Teşekkür Edildi
1 Mesajına Toplam 1 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 1 

|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2008, 18:25:25 » |
|
Oooo Ortak Şairliğin Mi Tuttu Gene Ne __??
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.gokmavihost.com
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2008, 18:39:35 » |
|
OLA YOOOOĞ ...DEKİ EEEY. eyile gezirdim aklıma esti attım foruma arkadaşlarda okusun diye. 
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
alperdemir25

Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2008, 20:18:20 » |
|
Ey Etmişsen Senide Alak Romantizm Akımına ??
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.gokmavihost.com
|
|
|
alperdemir25 Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
antiparazit
( 04 Haziran 2008, 22:00:19) |
|
alperdemir25 Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı:
|
antiparazit
[+]( 04 Haziran 2008, 22:00:19) |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2008, 21:59:29 » |
|
baba romantizme zamanım yok duygusallıksa hayatımın bir parçası.....ne dersin yetmezmi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2008, 08:31:44 » |
|
AYYYY ALPER DEDEME LAF YOK ARKASINDA BEN VARIM HIHHHHHHHH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperdemir25

Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Haziran 2008, 10:47:58 » |
|
Yavv Adamın Yaşı Genç Dede Ettiz Biz Daha Onla Bacanak Olacaz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperdemir25 Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
antiparazit
( 06 Haziran 2008, 21:00:33) |
|
nurgül_aşkale

Aktif Üye

Üye No : 577
6 Mesajına Toplam 6 Kere Teşekkür Edildi

|
 |
« Yanıtla #7 : 05 Haziran 2008, 16:04:19 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nurgül_aşkale Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
antiparazit
( 06 Haziran 2008, 21:00:20) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 06 Haziran 2008, 08:45:12 » |
|
alper benim dedem olur ne o kıskandınmı yoksa  :D:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevdalı25 Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
antiparazit
( 06 Haziran 2008, 21:00:48) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 06 Haziran 2008, 11:00:31 » |
|
 kerem kardeşim konulara tam vakıf yorumlar mükemmel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Haziran 2008, 14:48:31 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 06 Haziran 2008, 14:52:48 » |
|
GÜLMEYİN KARDEŞİM YA...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #12 : 06 Haziran 2008, 14:54:03 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 06 Haziran 2008, 21:03:29 » |
|
 babam hani gülmemek elde değil.yorumu merak ediyor insan... bakıyosun konuya ...la havle vela kuvvet ...yorum kalk gidelim diyo konu akıllı ol otur yerinde diyo...geri sadece gülmek kalıyo:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | |