|
|
 |
« Yanıtla #45 : 12 Kasım 2008, 19:58:20 » |
|

HosgeLdinn erzdadas hyrLı payLaşımlar diliorumm..))
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #46 : 13 Kasım 2008, 00:09:05 » |
|
as hojgeldın hayırlı forumlar
|
|
|
|
|
|
|lllllll|llllllll|lll||ll||llllll|lllll ¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °³°7
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #47 : 24 Kasım 2008, 10:43:29 » |
|
evet sanırım buradaki arkadaşlar yorum ve yazılarımızdan üçbeş tanımıştır bizi de diye düşünüyorum.erzurumun aşkale ilçesinin sapkıran köyünde doğdum ilk okulu köyümde ortaokul ve liseyi erzurumda okudum.daha sonrası malum hayatın içindeki rüzgar bir savurdu pir savrulduk gurbetele.hoş vatan toprağının her tarafı bizim...ancak insan doğduğu topraklarıda çok özlüyor. bir takım insanlar tarafından ters asabi sinir ve sitresli biririsi olarak tarif edilsekte yine o bir takım insanların samimiyetimiz ve açık sözlülüğümüzün ardında duruşumuzada imza koyacaklarınıda adımız gibi biliriz.burada dostlar tanıdık dostçuklarda sanal dünyanın arkasında racon kesip kendi abuk ve saçmalıklarını yine buradaki dostlara angaje edenlerde. doğrusu burada olmak ve sizleri tanımak benim hoşuma gidiyor.hep burada ve hep samimice kalalım.eyvallah.[ibrahim AKSAKAL]
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #48 : 10 Aralık 2008, 19:13:04 » |
|
bende alew 16 yasındayım mersınd eoturuyorum tekrar hq
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #49 : 10 Aralık 2008, 19:14:41 » |
|
harun kaya erzurum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #50 : 10 Aralık 2008, 19:16:22 » |
|
bende alew:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #51 : 12 Aralık 2008, 17:41:46 » |
|
h.g alew aramıza iyi forumlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elyafprenses

Kral Üye

Üye No : 5197
Konu  : 18
5 Mesajına Toplam 9 Kere Teşekkür Edildi
4 Mesajına Toplam 4 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 3 

|
 |
« Yanıtla #52 : 12 Aralık 2008, 17:49:41 » |
|
ben buraya yazmammıstımm şimdi efenim benim adım meryem olmakla beraber cok cici cok temiz cok............... cok...... (bu coklar saymayla bitmez) bir kızım fikrimce ehuheu:D 17 yasındayım ama inş martın 3 unde 18 olucem:D (dogum gunumude biliosnuz artık ben karısmam ) sonra ben duz liseye gitmekle berbaer 3 sınıfta olup derselrimde gösterdiğim muazzam basarıdan dolayı ... bağlayamadım bu cumleyi veri sori  sonra efendime söliimm ben 17 yasıdnayım okuyorum adım meryem sonra adım meryem okuyorum 17 yasıdndayım sonra ben okuyorum adım meryem 17 yasındayımö ve son olarak ben okuyorum 17 yaıdndayım adım meryem:D işte kısa ve öz olarak ben(ve sacma olarakD: )
|
|
|
|
|
|
yüreğim bir meryemdi cebrail attı seni bana..ben hırsız olayım kendi yüreğime ha ... yakalanayım eşkiyama....
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #53 : 12 Aralık 2008, 17:52:30 » |
|
bu acıklamadan sonra senı cok daha iyi tanıdım meryem tskler (böle acıklamasan nasıl annarıs ) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elyafprenses

Kral Üye

Üye No : 5197
Konu  : 18
5 Mesajına Toplam 9 Kere Teşekkür Edildi
4 Mesajına Toplam 4 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #54 : 12 Aralık 2008, 17:55:16 » |
|
işte daha ii tanıyın die yaptım bu acıklamayı:D
|
|
|
|
|
|
yüreğim bir meryemdi cebrail attı seni bana..ben hırsız olayım kendi yüreğime ha ... yakalanayım eşkiyama....
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #55 : 15 Aralık 2008, 17:54:40 » |
|
herkese tekrar tekrar selamlar horasalıyım ank/sincanda ikamet ediyorum süperrrr bi forum dadaşlarımı kucaklıyorum.. <serkan>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #56 : 05 Ocak 2009, 22:23:50 » |
|
BEN DE ERZURUMLUYUM AMA İSTANBULA TAŞUINDIK. HERKES BENİ BURDA TANIR AMA KÜFÜRLÜ BİR LAKAPIM VAR YAZMIYIM. ******* **** **** LUGUDAS DERLER. MERHABA ARKADAŞLAR
|
|
|
|
|
|
matis dolasirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #58 : 07 Ocak 2009, 16:09:39 » |
|
Nic de yazıldığı gibi ismim şafak "eser" orta okul ve lise erzurum Oltu da geçti...
dört yıldır öss ye hzırlanıyorum aldığım puanlar öss ye yeterli olsada yine kazanamıyorum tek suçum imam hatipli olmak herhal de
bu yılda girecem öss ye.. eğer kazanamazsam yurt dışına gitmeyi planlıyorum..gerçi yurt dışına gitmeyi denedik ama vize çıkmadı..
hayatımız bir karış düzelmiyor bir türlü..
|
|
|
|
|
|
"Biz ALLAH'ın boyasıyla boyanmışız,ALLAH 'tan daha güzel boyası olan kim? biz ona kulluk edenleriz ."
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #59 : 07 Ocak 2009, 16:12:22 » |
|
hoşgeldin umarım bütün istediklerin olur. ALLAH gönlüne göre versin, iyi forumlar
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |