|
|
 |
« : 17 Mayıs 2008, 21:12:40 » |
|

Arkadaşlar eger çok üye istiyorsak ve google'da hitimizin iyi olmasıiçin mp3 bölümünde Rap,Rock,Arabesk,Pop diye bölümlere ayırıp vedeillaki bir download yeri olmalı bide bu sitenin alanı ne ka
|
|
|
|
|
|
Bir Gün Herkez Büyük Olcak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurumforum.net Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTIKLA VE YENİ BİR HAYATA BAŞLA <!-- Add this
|
|
|
|
gubbanolim_25

|
 |
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2008, 22:16:21 » |
|
bence olabilir ama yinede adminler bilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vatansever

Kral Üye

Üye No : 49
63 Mesajına Toplam 200 Kere Teşekkür Edildi
7 Mesajına Toplam 7 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 8 
Karma Sayısı: 8

|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2008, 22:20:54 » |
|
Mp3 bülümüne download koyunca neler olur pek bilemiyorum ama. en başta Müyap siteyi mahkemeye verip önce siteyi kapatır sonra sahipleri hakkında suç duyurusunda bulunur.
|
|
|
|
|
|
Bir yerin adına denince Türk ÜlkesiGözüm Bayrak arar, kulağım ezan sesi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2008, 12:13:48 » |
|
evt böLümlere ayrıLır ama müzik payLaşımı yapmak yasak....!!!
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2008, 14:02:01 » |
|
Mp3 bülümüne download koyunca neler olur pek bilemiyorum ama. en başta Müyap siteyi mahkemeye verip önce siteyi kapatır sonra sahipleri hakkında suç duyurusunda bulunur. Haklisin ama illaki koymayana gerekyok sende indirdigin sitenin ismini ver mesala örnek: www.....mp3indir.com dan indirdim dersin
|
|
|
|
|
|
Bir Gün Herkez Büyük Olcak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurumforum.net Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTIKLA VE YENİ BİR HAYATA BAŞLA <!-- Add this
|
|
|
|
nick yok

Süper Uye

Üye No : 115
Konu  : 33
17 Mesajına Toplam 17 Kere Teşekkür Edildi
8 Mesajına Toplam 9 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 10 
Karma Sayısı: 10

|
 |
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2008, 18:13:01 » |
|
adminler bilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2008, 15:36:22 » |
|
ASLINDA O ŞEKİL Bİ ŞEY OLABİLİR AMA O ZAMANDA SİTE REKLAMI YAPILMIŞ OLUR... ADMINIMIZ NE DER PEKİ NE DERSİN AÇALIM MI ÖLE Bİ SAYFA ADMINIM...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | |