gubbanolim_25

|
 |
« : 29 Nisan 2008, 17:40:41 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gubbanolim_25 Nickli Üyemize Teşekkür Eden 4 Kullanıcı:
|
alper
( 30 Eylül 2008, 23:20:34), antiparazit
( 11 Ağustos 2008, 18:36:24), ezgi
( 28 Temmuz 2008, 10:47:48), lovepoition
( 26 Temmuz 2008, 23:10:02) |
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2008, 21:32:30 » |
|
ula burnumun gemikleri sızlir vallah.ahhh ahh doğduğum toprağlar.
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
nurgül_aşkale

Aktif Üye

Üye No : 577
6 Mesajına Toplam 6 Kere Teşekkür Edildi
1 Mesajına Toplam 1 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 1 

|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2008, 18:30:02 » |
|
ahh abicim bende çok görmek istiyorum ama bi nasip bakalım nezaman gitcez ben izmitte doğdum ne erzurumu nede aşkaleyi gördüm görmeyi çok istiyorum Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nurgül_aşkale Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı:
|
antiparazit
[+]( 03 Haziran 2008, 21:05:17) |
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2008, 21:04:27 » |
|
inşALLAH nurgülüm inşALLAH kısmet olurda gideriz.doğduğum toprak oralar özledik... ama hayat şartları !!!
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
alperdemir25

Aktif Üye

Üye No : 543
Konu  : 17
12 Mesajına Toplam 12 Kere Teşekkür Edildi

|
 |
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2008, 21:14:54 » |
|
Aşkaleeeee, Buda Bizim Köyün İstasyonu Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2009, 23:57:23 Gönderen: alperdemir25 »
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.gokmavihost.com
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Haziran 2008, 17:26:53 » |
|
canını sevdiğimin alpereni...olum az şekerpancarı indirmedik buraya. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gecelerinyargici

|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Haziran 2008, 17:29:49 » |
|
YAV BOS VERİN KARDEŞLERİM NE İŞİZ VAR ERZURUMDA VALLA BEN İKİ SENE ÖNCE KENDİMİ İYİ KURTARDIM ORADA KALANLARA DA SÖLEDİĞİM TEK LAF ALLAH KURTARSIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Haziran 2008, 17:50:18 » |
|
enteresan bi adamsın be gardaş... neden ALLAH kurtarsın ki. orada seni zorla tutanmı var be güzel dostum.belki istemeyerek.erzurumluya hakaret ediyosun...lütfen daha dikkatli ol.burada gaye erzurum her şey erzurum adına.sen neler sölüyosun.hoş değil bunlar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gecelerinyargici

|
 |
« Yanıtla #8 : 04 Haziran 2008, 17:53:54 » |
|
BEN BURADA KENDİ DÜŞÜNCELERİMİ AKSEDİYORUM 301. MADDE DE DEĞİŞTİ ARTIK ÖZGÜRLÜK TE VAR DEVLET BABA BİLE BİRŞEY DİYEMEZ HERKESİN DÜŞÜNCESİNE SAYGI DUYMAK GEREK DİMİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Haziran 2008, 17:57:59 » |
|
düşünce sana ait bi olay.ama sen düşünceni genele ithaf edersen seni 301 de kurtarmaz.ayrıca söz konusu erzurum.... ankara kapalı cezaevinden bahsetmiyruz...yada oradaki mahkumlardan. ne demek ALLAH kurtarsın...? bu bir fikirmi ben bi erzurumlu olarak kınıyorum bu şekilde bir üslubu ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
antiparazit Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
nurgül_aşkale
( 05 Haziran 2008, 17:04:31) |
|
gecelerinyargici

|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Haziran 2008, 17:59:06 » |
|
sen kaç kere gettin hayatında erzuruma benemi öğretirsen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperdemir25

Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #11 : 04 Haziran 2008, 18:08:29 » |
|
Adam Orda Doğdu Büyüdü Kaç Kere Gittin Diyirsen Eminim Senin Orda Çektiğin Zorlukları İbrahim Abi Katıyla Çekmiştir .....
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.gokmavihost.com
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 04 Haziran 2008, 18:11:41 » |
|
1-ben senin yaşın kadar erzurumda kaldım. 2-erzurumlu saygılıdır konuşurken büyüğünü küçüğünü bilir ona göre konuşur 3-aklı başında hiç bir erzurumlu erzuruma hakaret etmez.hapishane,cezaevi muamelesi yapmaz...ve oradaki insanlara potansiyel suçluymuş gibi mahkummuş gibi bir üslup kullanmaz. 4-hiç bir yasa hiç bir kanun katiyyetle şahıslara memleketlerine hakaret edecek hak vermez.hele bir erzurumlu aklı başında bir erzurumlu zinhar bu tür bir diyaloga girmez.  -eğer birisi cami duvarına işeyipte erzurum ve erzurumluya hakaret ederse....o vakit 301 değil anayasa bile o adamı kurtaramaz akıllı ol kardeşim.sen ya erzurumu tanımamışsın yada erzurumluyu.akıllı ol.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2008, 18:15:04 Gönderen: antiparazit »
|
|
|
|
|
antiparazit Nickli Üyemize Teşekkür Eden 2 Kullanıcı:
|
emirhan.k
( 18 Eylül 2008, 13:29:22), nurgül_aşkale
( 05 Haziran 2008, 17:05:40) |
|
alperdemir25

Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #13 : 04 Haziran 2008, 18:13:46 » |
|
Neyse Bir Derdi Vardır Gardaşımızın Ondan Demiştir ( Kötü Bir Anı ) !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gecelerinyargici

|
 |
« Yanıtla #14 : 04 Haziran 2008, 18:35:12 » |
|
BU KONU BİRAZ FAZLA UZADI HER NE KONUSTUGUNU BİLİYOR KIMSE KUSURA BAKMASIN LUTFENN KAPATIN BU KONUYU
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | |