alperdemir25

Aktif Üye

Üye No : 543
Konu  : 17
12 Mesajına Toplam 12 Kere Teşekkür Edildi
1 Mesajına Toplam 1 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 1 

|
 |
« Yanıtla #30 : 04 Haziran 2008, 18:09:43 » |
|

Yok İstemez Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.gokmavihost.com
|
|
|
|
nurgül_aşkale

Aktif Üye

Üye No : 577
6 Mesajına Toplam 6 Kere Teşekkür Edildi

|
 |
« Yanıtla #31 : 04 Haziran 2008, 18:51:52 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : 04 Haziran 2008, 22:21:43 » |
|
alperenim güzel kardeşim ortim ben sana sormadımki: küboşa sormuştum:D???
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
alperdemir25

Aktif Üye

Üye No : 543
Konu  : 17
12 Mesajına Toplam 12 Kere Teşekkür Edildi

|
 |
« Yanıtla #33 : 05 Haziran 2008, 10:45:39 » |
|
Tamam İstemez Fırçayı Ben Yiyecem Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.gokmavihost.com
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #34 : 05 Haziran 2008, 19:23:33 » |
|
TARTIŞMAYI BİTİRELİM...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #35 : 06 Haziran 2008, 12:07:28 » |
|
yok abicim ne cekecen birsey demedi alper :)firca yemesin alper:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #36 : 28 Temmuz 2008, 12:30:14 » |
|
Satarım bu canı da bırakmam seni Çıkarım dağlara da kurt yesin beni söze bak ya offf  ( Harika bir türkü heleki güler duman ağzından daha bi harika emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #37 : 02 Ağustos 2008, 14:26:57 » |
|
ben söliyecem sen dinleyecen...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 : 23 Ağustos 2008, 13:29:38 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapErzurum dağları kar ile boran.mp3
|
|
|
|
|
|
Soner MIZRAK Resmi Web Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.smizrak.com EPF Erzurum Palandöken Forum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.epf.palandoken.org ErzurumMüzisyenleriForumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.org Erzurumlu Müzisyenlerin Sitesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurummuzisyenleri.com Türkü Severlerin Forumu Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.turku.web.tr
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : 02 Ocak 2009, 22:25:49 » |
|
selam ben sedat senden erzurumun ben dagmahallasi tanısalım msn davey_jones-20@hotmail.com ok agam bekliyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #40 : 03 Ocak 2009, 10:00:47 » |
|
:d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : 31 Ağustos 2009, 00:24:48 » |
|
en ritmini ve sözlerini beğendiğim i türkülerden biridir hele birde güler duman dan dinleyince süper oluyor
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |