|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #16 : 03 Haziran 2008, 13:35:36 » |
|
Dersini almis da ediyor ezber Sürmeli gözlerin sürmeyi neyler aman Aman ben yarelendim aman Bu dert beni iflah etmez del'eyler Benim dert cekmeye dermanim mi var aman Aman ben yarelendim aman
Kasin ceymellenmis kirpik üstüne Havada bulutun yagdigi gibi aman Aman ben yarelendim aman cig düsmüs de gül sineler islanmis Yagmurun dallara yagdigi gibi aman Aman ben yarelendim aman
buyur abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperdemir25

Aktif Üye

Üye No : 543
Konu  : 17
12 Mesajına Toplam 12 Kere Teşekkür Edildi
1 Mesajına Toplam 1 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 1 

|
 |
« Yanıtla #17 : 03 Haziran 2008, 13:37:04 » |
|
Alamancı Bilmir Mısrayı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.gokmavihost.com
|
|
|
|
CoCuq

|
 |
« Yanıtla #18 : 03 Haziran 2008, 13:37:48 » |
|
çok güsel miş yaw gönlüne sağlık teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #20 : 03 Haziran 2008, 13:39:56 » |
|
rica edeirm... alper varya bana bidaha alamanci malamanci de oyarim snei hic sevmem öyle seyi;)kafana su iki seyi koy 1.kizim demelerinden nefret ederim 2.alamanci demelerinden dikkatli ol;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperdemir25

Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #21 : 03 Haziran 2008, 13:41:11 » |
|
Hehheeh Tamam Demem Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapGurbetçi Nasıl ??
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.gokmavihost.com
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #22 : 03 Haziran 2008, 13:42:20 » |
|
dalga gecme:)bende sana kürt desem ne olur yani ama ben kürdümdür bana diyebilirsin:Pama gurbetci de olsun o batmiyor bana;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CoCuq

|
 |
« Yanıtla #23 : 03 Haziran 2008, 13:42:42 » |
|
alper kardeş deme öyle. kübra sende sakin ol muhabbet maksadıyla söylemiştir tartışmaya gerek yok demi ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperdemir25

Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #24 : 03 Haziran 2008, 13:44:14 » |
|
Kürt Müü ?? Ne ALaka Yavv Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperdemir25

Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #26 : 03 Haziran 2008, 13:47:04 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadaskizi66

|
 |
« Yanıtla #27 : 03 Haziran 2008, 13:51:13 » |
|
degilllllmiiiiii alperrr:)gülücük yazma:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperdemir25

Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #28 : 03 Haziran 2008, 13:53:19 » |
|
Evet Evet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #29 : 04 Haziran 2008, 17:35:24 » |
|
mısra :dize,beyit yada şiöle söleyim dörtlük. tamammı mi küboş? ilşrsin o kızdırmayı sever. küboş alperi bilirsin sevdiği insanları kızdırmayı sever.ama istersen kulağını çekeyim ha...ne dersin??? 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2008, 17:38:19 Gönderen: antiparazit »
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |