|
|
 |
« : 04 Nisan 2008, 15:05:00 » |
|

ben istanbul sultanbeyliden başka istanbulda olan dadaş varmı forumda . herkesi canı gönğlden selamlıyorum
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[img=http://img120.imageshack.us/img120/2210/imzam9fk8dn3lf7ip7rrbg2nr9.gif]
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Nisan 2008, 10:56:44 » |
|
KARDEŞ İSTANBULLU VAR ARAMIZDA...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 30 Nisan 2008, 20:16:34 » |
|
KİM
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[img=http://img120.imageshack.us/img120/2210/imzam9fk8dn3lf7ip7rrbg2nr9.gif]
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 30 Nisan 2008, 20:48:56 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ...Kimm acaba... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Bndee başakşehir'denmm yani istanbuL Avrupa yakasında...!!!
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2008, 10:37:59 » |
|
ERCAN AZ EFENDİ OL ASLANIM...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
mavi_nesil

|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2009, 18:50:40 » |
|
bende istanbuldayım
lakin bi sorun var dadaş değilem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Mart 2009, 16:55:29 » |
|
bende erzurum narmanlıyım istanbulda taşdelende oturuyorumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Nisan 2009, 13:53:46 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ...Kimm acaba... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Bndee başakşehir'denmm yani istanbuL Avrupa yakasında...!!! bende başakşehir 4.etaptanım aynı zamanda çatlıyım
|
|
|
|
|
|
MUHSİNLER ÖLMEZ
|
|
|
|
kerem_mert

Aktif Üye

Üye No : 5453
Konu  : 40
11 Mesajına Toplam 17 Kere Teşekkür Edildi
2 Mesajına Toplam 2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 0 
Karma Sayısı: 0

|
 |
« Yanıtla #8 : 09 Haziran 2009, 12:02:45 » |
|
öncelikle erzurumlu olabiliriz ama turkiyenin neresinde olursak olalım kime sorulursa hemen erzurumluyor der demezki kısaca ilçeleri ve köyleriyle biz erzururumluyuz bu arada erzurum dışındaki bütün iler ve ilçeelrde yaşayan bütün hemşerilerimize selamlar.
|
|
|
|
|
|
dogdugumda neden agladıgımı yasadıkca anlıyorum .
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | |