|
|
 |
« : 26 Haziran 2007, 13:50:50 » |
|

ERZURUM EVLERİ TANITIM [youtube=425,350]dwc8W1qtb5Q&mode[/youtube]
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2007, 01:19:44 » |
|
Çok gzLLerdi eLLerine yüreğine sağLık...
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2007, 13:46:04 » |
|
önemli değil inşALLAH erzuruma gelirsen canlılarınıda görürsün...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2007, 21:07:32 » |
|
Ben bu sene tatilimde Erzurumdaydım...
gerçi oltuda olduğum için hep gelişmiş yerlerde oldum..
ama anneannemin evi de böle..ALLAH rahmet eylesin..
Hiç unutmam orayı..
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2007, 07:19:41 » |
|
ALLAH RAHMET EYLESİN. ANNEANNENİN ARAMIZDA OLMADIĞINA ÜZÜLDÜM BU SENEDE BEKLERİZ ERZURUMA BİR SENEYLE OLMAZ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Ağustos 2007, 15:04:50 » |
|
Gerçekten çok güzeL günler geçirdim...Deniz yoktu ama oLsun.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Ağustos 2007, 21:57:31 » |
|
OLSUN TATİL DEMEK SADECE DENİZ DEMEK DEĞİL Kİ MEMLEKET HASRETİNİ GİDERDİYSEN EN BÜYÜK TATİL O...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | |