|
|
 |
« : 16 Şubat 2008, 11:49:24 » |
|

Slm Arkadaşlar Site Güzel de Kimse Online Olmuyor Sadece  dk online olsanızda yeter gerçektende çoook güzel site ama kimse online olmasa güzeligi kalmazzzz Şimdiden Konuya Bakan Herkeze Teşşekürler
|
|
|
|
|
|
Bir Gün Herkez Büyük Olcak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurumforum.net Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTIKLA VE YENİ BİR HAYATA BAŞLA <!-- Add this
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2008, 22:41:07 » |
|
zamanla o da olur inş 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Vatansever

Kral Üye

Üye No : 49
63 Mesajına Toplam 200 Kere Teşekkür Edildi
7 Mesajına Toplam 7 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 8 
Karma Sayısı: 8

|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2008, 08:26:42 » |
|
haklısın ert61 bunun için birşeyler yapmak lazım ama nasıl ?
|
|
|
|
|
|
Bir yerin adına denince Türk ÜlkesiGözüm Bayrak arar, kulağım ezan sesi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2008, 12:23:44 » |
|
Admin Herkezin msn nine msj atsın
|
|
|
|
|
|
Bir Gün Herkez Büyük Olcak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurumforum.net Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTIKLA VE YENİ BİR HAYATA BAŞLA <!-- Add this
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2008, 10:02:01 » |
|
NE DİYE MSJ ATALIM SÖYLEYİN ATALIM BİDE HERKESİN MSN ADRESİNİ NEREDEN BULALIM ÇOĞUNUN Kİ GÖRÜNMÜYOR...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2008, 21:14:38 » |
|
BÜgün Siteyi Ziyaret Edinmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2008, 04:22:29 » |
|
artık eskisi gibi giremiyorum 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Şubat 2008, 10:23:18 » |
|
BELLİ OLUYO...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | |