|
|
|
|
|
|
|
|
komik

Kral Üye

Üye No : 300
Konu  : 34
6 Mesajına Toplam 7 Kere Teşekkür Edildi
5 Mesajına Toplam 5 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 5 
Karma Sayısı: 5

|
 |
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2008, 12:14:32 » |
|
gerçektenmid:d:d  .D
|
|
|
|
|
|
MİLAN BORAS DELİSİ,LİNCALN MANYAĞI,KEWELL SALAĞI,ARDA TURANI SEVEN.... BİRİ BENİMİ ÇAĞIRDI??? 
|
|
|
|
nick yok

Süper Uye

Üye No : 115
Konu  : 33
17 Mesajına Toplam 17 Kere Teşekkür Edildi
8 Mesajına Toplam 9 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 10 
Karma Sayısı: 10

|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2008, 13:17:31 » |
|
 :D:D:D:D:  :D:D:D:D:d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 16 Şubat 2008, 21:15:21 » |
|
Gerçek Mi Bence Hatikadan Daha Öte Bişe
|
|
|
|
|
|
Bir Gün Herkez Büyük Olcak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.erzurumforum.net Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapTIKLA VE YENİ BİR HAYATA BAŞLA <!-- Add this
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Mart 2008, 14:44:04 » |
|
tmm ya hepiniz nie gerçektnmi die soruyosunuz
sölediğine pişman ettirmeyin adamı
sonuçta alay ediosunuz hiç hoş deil
hele Erzurumlulara yakıştıramıorum..
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
CiMeN_GoSLu77

Süper Uye

Üye No : 215
Konu  : 41
11 Mesajına Toplam 13 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam 3 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 7 
Karma Sayısı: 7

|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2008, 23:21:59 » |
|
sevda o reklam yapmıstı mesajını bend egıstırdım  bunu ben yazdım 
|
|
|
|
|
|
Erzurum Garında Banklar Üstünde Susuzluktan Ağlayan Bir Güvercin İçime Vuruyor Kanatlarını... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 22 Mart 2008, 14:19:33 » |
|
Ama sadece ben tepki vermedim ki...Bnm suçum ne__!!??!! 
|
|
|
|
|
|
ALLAH RASULÜ BUYURDU; şu 3 şeye bakmak sünnettir 1) kabeye 2) kuran-ı kerime 3) annenin yüzüne
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Mart 2008, 18:38:25 » |
|
NEYSE BOŞVERİN TAMAM...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2008, 15:38:27 » |
|
OLSUN YİNEDE BİRBİLRLERİNİ KIRMASINLAR...
|
|
|
|
|
|
Bir Erzurum diyarında sabahlıyorum ve bir ses duyuyorum gürcükapıdan. Ağlıyor pelit meydanı, bomboş kalmış havuz başı. Köşküm hicran dolu, yoncalık boynu bükük, gönlüm ahuzar, nerdesin ey yar sana ihtiyacım var!!!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Haziran 2008, 20:24:41 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yoka ya kardeşimizde işin şaka tarafının farkında sanırım.diğer dostlarda maksat muhabbet tarafında .erzurumlu misafir perverdir...gelecek olan buyursun gelsin.
|
|
|
|
|
|
MEDENİYET DEDİĞİN AÇMAK İSE BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR AÇILANDAN MEDENİ!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | |