ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #15 : 20 Mayıs 2009, 19:22:01 » |
|

hiç kapışmayız ben her insanı severim(Yaradandan Ötürü) Senin gibi bir delikanlının kalbini kıracağıma bu meseleyi kapatırız olur biter. En Kalbi Sevgilerimle Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 20 Mayıs 2009, 19:23:22 » |
|
abi öyle görünüyo ki senle biz çok kapışcaz ama ben duracağım yeri bilirim saygıda bi kusur etmeyeceğimin garantisini verebilrim şimdiden ........!!!!!!!! savunduğunuz kişilere bakılırsa ihtiyarla çok kapışacaksınız gerçekten .. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sanıyorum ki ihtiyar yine ihtiyarlığını gösterecektir Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
momentum

|
 |
« Yanıtla #17 : 20 Mayıs 2009, 19:27:17 » |
|
mesleyi kapatmaya gerek yok abi sonuçta herkesin fikri iyi de olsa kötü de olsa sonuçta insan fikri saygıyı haketmeli .......... ben kimseyi savunmuyorum elfida yanlış anlama lütfen .....Yani diyorum ki oda sonuçta Erzurum lu onunda bi yeri olmalı değil mi ? ayrıca elfidam şarkısına bayılrım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihtiyar

|
 |
« Yanıtla #18 : 20 Mayıs 2009, 19:29:29 » |
|
abi öyle görünüyo ki senle biz çok kapışcaz ama ben duracağım yeri bilirim saygıda bi kusur etmeyeceğimin garantisini verebilrim şimdiden ........!!!!!!!! savunduğunuz kişilere bakılırsa ihtiyarla çok kapışacaksınız gerçekten .. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sanıyorum ki ihtiyar yine ihtiyarlığını gösterecektir Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap konu ihtiyar tarafından kapatılmıştır.En Kalbi Sevgilerimle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 20 Mayıs 2009, 19:35:20 » |
|
mesleyi kapatmaya gerek yok abi sonuçta herkesin fikri iyi de olsa kötü de olsa sonuçta insan fikri saygıyı haketmeli .......... ben kimseyi savunmuyorum elfida yanlış anlama lütfen .....Yani diyorum ki oda sonuçta Erzurum lu onunda bi yeri olmalı değil mi ? ayrıca elfidam şarkısına bayılrım
ARKADAŞIM ZATEN SİZDE BELİRTMİŞSİNİZ İNSANIN FİKRİ SAYGI DUYMAK GEREKİR DİYE .. SİZE vwe fikrinize sonsuz saygım var .ERZURUMLU değilim ben şahsen fakat ERZURUM luları mert dürüst VATANINI BAYRAĞINI SEVEN VE SAVUNAN kişiler olarak tanımıştım ben öylede benimsedim ki istisnalar dışında öylede görmeye devam edeceğim .. sanırım burada söz konusu olan şahıs da benim istisnalarıma giriyor bu durumda.. [/COLOR][/B] SAYGILAR HEPİNİZE BENİM GÖRÜŞÜM VE FİKRİM BUDUR VE SONUNA KADAR arkasındayım ..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2009, 19:37:32 Gönderen: )(Elfid@)( »
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 20 Mayıs 2009, 19:54:28 » |
|
ukala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
momentum

|
 |
« Yanıtla #22 : 20 Mayıs 2009, 19:57:52 » |
|
no panik relax
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 20 Mayıs 2009, 19:59:06 » |
|
panik demeyelimde fikir özgürlüğü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
momentum

|
 |
« Yanıtla #24 : 20 Mayıs 2009, 20:00:20 » |
|
Özgürlük = Ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 28 Mayıs 2009, 20:31:35 » |
|
doğru ya da yanlışları bi tarafa dursun,bi dava adamının erzurumlu oluşu şeref verdi bize.bilmiyodum erzurumlu olduğunu.
|
|
|
|
|
|
güneş herkes için doğar!
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : 29 Mayıs 2009, 23:37:30 » |
|
:)DENIZ GEZMISIN HAYATINI OKUMANIZI BENDE TAVSIYE EDERIM...! BELKI KANDIRILMISLIGIN BELKIDE BIR INANCIN DALINDA KOSTU TUM YOLLARINA SADECE AZMINI VE GUCUNU ONAYLAYABILIRIZ YAPTIGI YANLISLARI ORNEK ALMAK YADA DILE GETIRMEK ADINA SAKLAYABILIRIZ ZATEN DADAS DEDIGIN BUNU YAPMALI:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |