Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı ispirimizin sorunları
Cevaplar 26
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 5729
Önceki Önceki Konu

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ispirimizin sorunları  (Okunma Sayısı 5729 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muharrem

derbeder

Süper Uye

*

Üye No : 926

Konu  : 49

24 Mesajına Toplam
28 Kere Teşekkür Edildi

31 Mesajına Toplam
32 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 24

Karma Sayısı: 24
« Yanıtla #15 : 13 Ekim 2008, 20:36:18 »

vay bee doğduğum yerin ne kadr çok sorunu varmış Sad
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
aydin20057

Çalışkan Üye

*

Üye No : 144

Konu  : 4

Karma Sayısı: 0

« Yanıtla #16 : 13 Ekim 2008, 21:56:34 »

DÜNYA COGRAFYASINDA VAR OLMA KAVGASI. SEVGILI GENÇLER,YARINI VE YARININIZI DÜSÜNÜYORMUSUNUZ. VAR OLABILMENIN KAVGASINI VEREBILIYORMUSUNUZ. DÜSÜNMEYEN,DÜSÜNEMEYEN GENÇLIK BASARILARA IMZA ATAMAZ. BASARMAK ZORUNDASINIZ NEDEN? AILENIZ IÇIN ÜLKENIZ IÇIN INANÇLARINIZ IÇIN GELECEGINIZ IÇIN BUNA MECBURSUNUZ.BASARAMAMA DIYE BIR LÜKSÜNÜZ YOK BASINIZI ÖNE KOYUN DÜSÜNÜN BASARMAK IÇIN .21.YÜZYILDA EGITIMIN ÖNEMINI KAVRAYAN BATI GELECEGINI DÜNYA LIDERLIGINE TASIDI BIZLER GENÇLIGIMIZI KAHVELERE,SOKAK KAVGALARINA ITTIK, BIR NESLI IKIYE BÖLDÜK,KURTARILMIS BÖLGELERLE ÜLKEMIZI MAHVETTIK. ÖYLE SIKISTIRILDIKKI ÜLKENIN BÜTÜNLÜGÜ KONUSULUYOR 85 YILDIR ÜLKEYI YÖNETENLER BASINIZI ÖNE KOYUP BIZLER NERDE YANLIS YAPTIK DIYE VICDANI MUHASEBE YAPTINIZMI BUNDAN BÖYLE YAPIN . EY MÜSLÜMAN TÜRK GENÇLIGI BATI, ATOMU KULLANIYORSA NÜKLER SANTRALLERI ISLETIYORSA UZAYA FÜZE YERLESTIRIYORSA PETROLLERI DENETIMINE ALIYORSA ISTEDIGI YERI ISGAL EDIYORSA ARTIK DERIN UYKUDAN UYANMANIN ZAMANI GELMEDIMI EMPERYALIZMIN,MASONLARIN,MISYONERLERIN ÜLKEMIZ ÜZERINDEKI EMELLERINI GERÇEKLESTIRECEKLERINE INANIYORLAR SIZLERIN BIR HESABI VARSA ALLAHIN.(cc)da HESABI VAR. ÜLKEM ÖZGÜRLÜKLER VAADIYLE ÖZGÜRSÜZLESTIRILIYOR ÜLKEM INSAN HAKLARI ADI ALTINDA MILLET KAVRAMI YOK EDILMEK ISTENIYOR ÜLKEM MILLIYETÇILIGI TARTISMAYA AÇAN MILLIYETSIZLERLE AYNI KEFEYE KONULMAK ISTENIYOR ÜLKEMIN GENÇLERINE SESLENIYORUM OKUYUN,OKUTUN YÖNETENLERI SORGULAYIN HEDEFINIZ 21 YÜZYILIN LIDER ÜLKESI OLMASI DİLĞİYLE EN DERIN SAYGILARIMLA FAHRETTIN AYDIN
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
komiks_jojuks

уυѕυƒ ∂öηgєℓ Tiyatro Live (=

Süper Uye

*

Üye No : 1626

Konu  : 241

60 Mesajına Toplam
68 Kere Teşekkür Edildi

43 Mesajına Toplam
45 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 38

Karma Sayısı: 38
« Yanıtla #17 : 13 Ekim 2008, 22:13:41 »

cok özledim ispiri bu sene gidicem inş
Bu Sayfayı Paylaş

|lllllll|llllllll|lll||ll||llllll|lllll
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °³°7
aydin20057

Çalışkan Üye

*

« Yanıtla #18 : 19 Ekim 2008, 21:49:19 »

//TOKİ EVLERİ BAŞLAMADAN ÖNCEKİ YAZIM, ŞUAN TOKİ BAŞLADI///

TOKİ EVLERİ ÖNCELİKLİ MESELEMİZ
KİMSENİN MALI,MÜLKÜ,İŞİ BİZLERE RAHATSIZLIK VERMEZ BİZLER DEMOKRASİNİN VERMİŞ OLDUĞU SEÇME SEÇİLME VE SORGULAMA HAKKINI KULLANIYORUZ. ŞUANA KADAR TOKİ KONUSUNDA YAZILAR YAZILDIMI. BEN 1. YILDIR YÜZLERCE ,,BAŞBAKANA,SAĞLIK BAKANINA,TOPLU KONUT İDARESİNE,MİLLETVEKİLLERİNE,SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE,GEREKSE SİTELERDE KÖŞE YAZILARIMDA DİLE GETİRDİM. NEDEN? TOKİ\\\'YE YAZILAN ARKADAŞLAR,GEREKSE MÜRACAAT ETMEK İSTEYENLER LÜTFEN SESİMİZİ DUYUR,NE ZAMAN EV SAHİBİ OLACAĞIZ, ONLARIN SESİ OLMAK ŞEREFTİR, MAZLUMLARIN MUTLU OLMASI BENİM İÇİN ONUR KAYNAĞIDIR. AÇIKLAMALARI 4 YILIN İCRAATI OLARAK ANLATILMIŞ KATILDIKLARIM OLUR,KATILMADIKLARIM OLUR . ŞUANDA 2.6.2008 SALI GÜNÜ ANKARADAYKEN DAHİ,CENAZEM OLDUĞU HALDE TOKİ\\\'DEN EV BEKLEYEN MAZLUMLARIN ANKARADA SESİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM BELEDİYENİN İCRAATLARINI HALKIMIZ GÖRÜYOR,BİZİM ÖNCELİĞİMİZ KADINLARA SALON DEĞİL KADINLARIMIZIN BAŞLARINI SOKACAĞI YUVALARIN YAPTIRILMASINI İSTİYORUZ,ÇOCUKLARINI SICAK YUVA VE KİRA DERDİNDEN KURTULMASINI İSTİYORUZ. YAP-SAT CILARIN DAİRELERİ Nİ PEŞİN PARASI OLAN ALIYOR ALAMAYIPDA 10 YILDA ÖDEME PİLANINA GÖRE EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER,PEKİ BUNLARA KİM SAHİP ÇIKACAK BEN İSPİRİN SESİYİM,BİR KİŞİNİN SESİ OLAMAM VE HİÇDE OLMADIM VE İSPİRİN,DEMOKRASİNİN,ÜLKEMİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM. BARAJLAR,OVİT TUNELİ,İSPİRKALESİNİN ONARIMI,EĞİTİME DESTEĞİN ARTIRILMASI, KÖY YOLLARIMIZIN YAPIMI VE TAKİBİ,ERZURUM İSPİR YOLUNUN ACİL BİTİRİLMESİ,KADIN DOĞUM VE ÇOCUK DOKTORLARININ ACİL GÖNDERİLMESİ,İSPİR ÇAYININ ISLAHI,ŞEHİR İÇME SUYU DEPOLARININ ACİLEN YENİLENMESİ ,4 YILLIK ÜNİVERSİTE AÇILMASI,KREDİ YURTLAR KURUMUNUN 2.Cİ YURDUNUN YAPTIRILMASI, ÖRNEK TARIM ALANLARININ OLUŞTURULMASI VE ZİRAATCI KADROLARININ ARTIRILMASI,İSPİR GİRİŞ VE ÇIKIŞLARININ KAMERA SİSTEMİ KONULMASI ,YÜKSEK ÖĞRENİM OKUYAN ÖĞRENCİLERİMİZE BURS TEMİN EDİLMESİ. FAHRETTİN AYDINI BU SIRALADIĞIMIZ KONULAR İLGİLENDİRİYOR. İSPİR MEDENİYETİN BEŞİĞİ OLDUĞU GİBİ GELECEĞİMİZ OLAN GENÇLERİMİZE TEMİZ BİR GELECEK BIRAKALIM İSPİRİ SEVMEK,İSPİRLİ OLMAK AYRICAKLIDIR İSPİRİM İÇİN ELELE İSPİR İÇİN TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANI ALKIŞLARIZ AMA ŞARTIMIZ TAŞIN ALTINDA HİÇ BİR İSPİRLİ KALMASIN SAYGILARIMLA. FAHRETTİN AYDIN
Bu Sayfayı Paylaş
aydin20057

Çalışkan Üye

*

« Yanıtla #19 : 25 Kasım 2008, 19:51:03 »

ispirde yurt yapımı ve genel müdürlük ziyareti

6 AY ÖNCE ZİYARET ETTİĞİM KREDİ YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRÜ
SAYIN HASAN ALBAYRAK'LA , İSPİRDE YURT YAPIMININ ACİLEN YAPILMASININ
KAÇINILMAZ OLDUĞUNU
KASIM AYI İÇERİSİNDE YER TESBİTİNİN YAPILMASI ,AŞAĞIDAKİ YAZIMLA
NASIL ÖRTÜŞTÜĞÜNÜN KANITIDIR
YAZIMI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
İSPİR KAVGAMIZ SÜRECEKTİR
İSPİRİMİZE YAPILACAK HER YATIRIM İSPİRLİ İÇİN ŞEREFTİR.
YEREL SEÇİMLER YAKLAŞIRKEN İSPİRİ DÜŞÜNEN ÜNİVERSİTE BİTİREN
LİDERLİK VASFI,YÖNETİCİLİK KABİLİYETİ ADAYLARI İSPİRE SAHİP ÇIKMAYA
DAVET EDİYORUM.

KREDİ YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

30..2008 CUMA GÜNÜ RANDOVİ ALARAK SAAT 4 SURLARI GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN, HASAN ALBAYRAK BEYEFENDİYİ ZİYARET ETTİK.
ORGANİZATÖR (YEYENİM) BURCU AYDIN LA BERABER SAYIN GENEL MÜDÜRÜMÜZLE İSPİRİ KONUŞTUK.
İSPİRDE YENİ AÇILAN YURDU SORDU,SIKINTILARINIZ OLUYORMU.İSTEKLERİNİZ VARMI
KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDEREK KONUYA GİRİŞ YAPTIM
SAYIN GENEL MÜDÜRÜM
İSPİRDE AÇILMIŞ OLAN YURDUMUZUN MÜKEMMEL OLDUĞUNU, ERZURUM BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN YAHYA PASİNLERİN SIK SIK ZİYARET
EDEREK ÇOK ÖNEM VERDİĞİNİ
PERSONEL VE ÖĞRENCİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİĞİNİ BELİRTMEK İSTERİM.
SAYIN GENEL MÜDÜRÜM
SİZLERDEN İSTEĞİMİZ KREDİ YURTLAR KURUMU OLARAK İSPİRDE 250 KAPASİTELİ ERKEK YURDU YAPTIRILMASI BU
DİLEĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİRSENİZ İSPİRLİLER OLARAK MİNNATTAR KALIRIZ.
KONUYLA İLGİLİ OLARAK GENEL MÜDÜRÜMÜZ HASAN BEY,
EK YURT YAPIMI İLE İLGİLİ OLARAK SAYIN SAĞLIK BAKANI RECEP AKDAĞIN'DA KENDİSİ İLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ BU KONUDA ÇALIŞMA
YAPACAKLARINI BELİRTTİ.
SAYIN GENEL MÜDÜRÜMÜZ HASAN ALBAYRAK
TEMMUZ AYI İÇERİSİNDE İSPİRİ ZİYARET EDECEKLERİNİ BELİRTEREK,İSPİRİMİZE
VERMİŞ OLDUĞU ÖNEMİNİ GÖSTERMİŞ OLDUĞUNDAN İSPİRLİLER OLARAK KENDİLERİNE TEŞEKKÜRLERİMİ ARZ EDİYORUM.
SAYIN GENEL MÜDÜRÜMÜZ,İSPİRİN FASÜLYESİ MEŞHURDUR ÖYLEMİ,
EVET
OZAMAN İKRAM EDERSİNİZ
MEMNUNİYETLE
15 KİŞİLİK EKİPLE BASKIN YAPARIZ MİSAFİR EDERSEN
MİSAFİR BİZİM İÇİN ŞEREFTİR
SAYIN GENEL MÜDÜRÜMÜZ ŞAKA YAPARKEN,MİSAFİRİM OLMA SÖZÜNÜ ALDIM
İNŞALLAH İSPİR ZİYARETLERİNDE EK YURDUN YAPILMASINI MÜJDELEMİŞ OLUR
SAYIN GENEL MÜDÜRÜMÜZE,BİZLERE YAKIN VE SAMİMİ İLGİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR VE SAYGILARIMI SUNUYORUM
AYRILIK VAKTİ GELİRKEN,AYAK ÜSTÜ PAZARLIĞI ELDEN BIRAKMAYARAK ISRARLA
EK YURDUN GEREKLİ OLDUĞUNU BELİRTEREK,
KENDİLERİNİN KONUYU DEYERLENDİRDİKLERİNİ,YARDIMCI OLACAKLARININ SÖZÜNÜ
VEREREK, İSPİRDE GÖRÜŞÜRÜZ SÖZÜYLE ZİYARETİMİZİ SONLANDIRDIK.
BU GÖRÜŞMEYİ SAĞLAYAN
GELECEĞİN BÜYÜK ORGANİZATÖRÜ YEYENİM BURCU AYDIN'A TEŞEKKÜR EDİYOR
GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.
TÜM İSPİRLİLERİ HİZMET NOKTASINDA İSPİRDE BULUNAN EKSİKLİKLERİ YAKINLARINIZA BİLDİRİN,TANIDIĞINIZ
SİYASİLERE,BROKTLARA ULAŞTIRIN GÖRECEKSİNİZ İSPİRİMİZİN ÇEHRESİ NASIL DEĞİŞİYOR
DİNAMİK GENÇLİĞİMİZİN GELECEĞİNİ HAZIRLAYALIM ONLARI TEKNOLOJİ ÇAĞINDA YANLIZ BIRAKMAYALIM,ÖNDERLERİMİZİ SEÇERKEN
BAŞLARINI KUMA SOKAN DEĞİL,BAŞI DİK VE HALKIN,HAKKIN YANIDA OLAN GENÇLERİMİZE FIRSATLARI SUNALIM.
İSPİR VE İSPİRLİ AYAĞA KALKMALI HAKKINI ALMALI
HER ŞEY İSPİRİMİZ İÇİN
EN GÜZEL GÜNLER GENÇLİĞİMİZİN GELECEĞİ İÇİN
SAYGILARIMI SUNUYORUM

////// İSPİR BİZİM SEVDAMIZ //////
Bu Sayfayı Paylaş
Ekol

Süper Uye

*

Üye No : 4

Konu  : 779

109 Mesajına Toplam
154 Kere Teşekkür Edildi

53 Mesajına Toplam
68 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 67

Karma Sayısı: 67
« Yanıtla #20 : 26 Kasım 2008, 07:48:02 »

İspirin sizin gibi abilere ihtiyacı var yakın zamanda gittim ispire programa güzel yer ama işte ALLAH yardımcınız olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur
Bu Sayfayı Paylaş

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
  Resimleri Görebilmek İçin    Üye Ol   veya   Giriş Yap
aydin20057

Çalışkan Üye

*

« Yanıtla #21 : 26 Kasım 2008, 18:45:23 »

İSPİR VE PAZARYOLU SORUNLARI İÇİN ELELE

ŞİRİN İLÇEMDEN SESLENİYORUM İŞÇİMİZ,KÖYLÜMÜZ,ESNAFIMIZ SİGORTALARINI ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÖDEMEKTE AYRICA HER AYIN BİRİNDE BAĞKUR PİRİMİ ÖDEME MECBURİYETİ GETİRİLDİ YATIRILMADIĞI ZAMAN SAĞLIKDAN FAYDALANILAMIYOR,DAHA ÖNCE BİR AYIN İÇİNDE YATIRILIYORDU TEK GÜN MECBURİYETİ ZATEN OLUMSUZ OLAN GELİRLERİMİZLE SIKINTIYA GİRİYORUZ. SİZLERDEN KALKINMADA ÖNCELİKLİ BÖLGELERİMİZE,GÖÇ VEREN BÖLGEMİZE VERGİDE,SİGORTA PİRİMİNDE,BAĞKUR PİRİMİNDE YENİDEN YAPILANDIRILMASINI ARZ EDİYORUZ.DOĞUDA İSTİHDAMI ARTIRMAK İSTİYORSANIZ BÖLGEMİZ İNSANINA DEVLETİN DESTEYİNİ VERMESİ HEM GÖÇÜ ÖNLER ,PAYLAŞIMI ARTIRIR.AYRICA ÇORUH ÜZERİNDEKİ BARAJLARIMIZIN TEMELİ NEZAMAN ATILACAK SİZLERDEN İSPİRİMİZDEKİ BARAJLARIN YAPIMININ BİRAN ÖNCE YAPILMASINI ARZU VE TALEP EDİYORUZ... BU YAZIMI GEREKLİ YERLERE ULAŞTIRDIM.
YÖREMİZ İNSANINDAN
MESELELERİMİZİ TOPLUMSAL DÜZEYDE,VAKIFLAR DÜZEYİNDE,DERNEKLER DÜZEYİNDE YAPILMASI SIKINTILARIMIZIN AŞILMASINDA DAHA BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM ... BÜTÜN

İSPİR VE PAZARYOLULU KARDEŞLERİMİZDEN HİZMET ALACAĞIMIZ TÜM KURUMLARI ARAMALARINI ÖNCELİKLE

BAŞBAKANLIK

ENERJİ BAKANLIĞI

SAĞLIK BAKANLI

TARIM VE KÖY İŞL. BAKANLIĞI

ULAŞTIRMA BAKANLIĞINI

BÖLGEMİZİN SIKINTILARI ADINA, ARAMALARINI

NİÇİN ARAYACAKLAR....

ÖNCELİKLE BARAJLARIN BAŞLATILMASI

AYRICA

*.OVİT DAĞININ YOL TUNELLERİNİN ACİLEN YAPIMI İÇİN

*.İSPİRE VE PAZARYOLUNA DOĞAL GAZIN GELMESİ İÇİN

*.BÖLGEMİZİN ELEKTİRİK SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN

*.EĞİTİMİN DAHA KALİTELİ OLMASI İÇİN

*.CORUHA ATIK SULARIN,KANALİZASYON PİSLİĞİNİN ARINDIRILMASI İÇİN POSEBTİK ÇUKURLARININ ACİLEN YAPTIRILMASI İÇİN.

*.İLÇELERİMİZDEKİ ZİRAAT MÜHENDİSLERİNİN SAYISININ ARTIRILMASI BÜTÜN KÖYLERİMİZDE ÖRNEK TARIM ARAZİLERİNİN OLUŞTURULMASI İÇİN.

*.İLÇELERİMİZDE VETERİNER SAYILARININ ARTIRILMASI,HAYVANCILIĞIN DAHA MODERN ORTAMLARDA YAPILMASI İÇİN.

BÜTÜN YÖREMİZ İNSANLARINI GÖREVE DAVET EDİYORUM.

HEPİMİZ HİZMET İÇİN ELLERİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ BUNA MECBURUZ
YOKSA KİŞİLERİ KONUŞMAYA
DEVAM EDERKEN SIKINTILARIMIZ UNUTULUR BUDA YÖNETENLERİN İŞİNE GELİR .GÜNDEM BAŞARISIZLARIN İŞİNE YARAR KENDİLERİNİ KURTARICI GÖRÜRLER.
BUNLARI AŞMAK İÇİN TEK YÜREK OLMAMIZ GEREKLİ
YÜREKLERİMİZ BÖLGEMİZ İÇİN ATMASI TEMENNİSİYLE
SAYGILAR SUNUYORUM.  (23-05-2007)

fahrettin AYDIN
Bu Sayfayı Paylaş
aydin20057

Çalışkan Üye

*

« Yanıtla #22 : 22 Aralık 2008, 22:55:53 »

ispir merkezde yerel seçimlerde aday adayları   netleşmeye başladı
ak parti.....halil PEHLİVAN
MHP     ... necati AYDIN
BAĞIMSIZ.... osman ÇAKIR
//ŞUANKİ  osman çakır   ak partisinden aday olma ihtimali  olmassa bağımsız olabilir///
BAĞIMSIZ  ...  ESKİ BELEDİYE BAŞKANI    osman ÇELİK
DYP  .........    ESKİ BELEDİYE BAŞKANI    seyfettin yazıcı

İSPİRİMİZE HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE
Bu Sayfayı Paylaş
aydin20057

Çalışkan Üye

*

« Yanıtla #23 : 05 Ocak 2009, 23:15:12 »

GAZZE YANIYOR İÇİM YANIYOR

evet gazze yanıyor
ve biz yeni yıla  sınırsızca  zevkle girmeye hazırlanıyoruz.
filistinli çocukların kanlarını meze yapan yamyamların noel ağaçları, bebek cesetleri
evet gazze yanıyor.
dünya yeni yıla  havayi fişeklerle,çılgınca  girerken
gazzede    ölüm kol geziyor
gazzeli mazlum bebekler
vahşetin    pençesinde   yeni yıla  giriyor
ve, GAZZE  insanlığı bekliyor
ey  dünya insanlığı.
sadece göz yaşı dökseniz
gazzede çocuklar hayat bulur.
ey dünya insanlığı sizleri  gazzeli çocuklar için
saygı duruşuna değil
göz yaşına davet ediyorum.
göz yaşım ve dualarımla.

fahrettin aydın
Bu Sayfayı Paylaş
aydin20057

Çalışkan Üye

*

« Yanıtla #24 : 05 Ocak 2009, 23:16:39 »

GAZZENİN FERYADI

UZAKLARDAN BİR SES
SANKİ RUHUMDAKİ NEFES
HER TARAF ALEV ALEV
ÖLÜMDEN KAÇIŞ VAR
GAZZE SOKAKLARINDA
AÇLIK,SEFALET,YOKLUK
ÇOCUKLAR ANALARINA SARILMIŞ
TANKDAN,FÜZEDEN,BOMBALARDAN KAÇIŞ
TEK SİLAHLARI DUA
YARADANA GÖZYAŞLARIYLA HAYKIRIŞ
ÖLÜM,CADDEDE YAKALADI BABAYI
UZANMIŞ SOKAKTA
KELİMEYİ ŞAHADET GETİRİYOR.
ÖLÜME DEĞİL BAŞKALDIRI,
EMPERYALİZME,SİYONİZME KARŞI
BİR BABANIN ZULME KARŞI FERYADI
GAZZE SOKAKLARINDA,KAYIP İLANLARI YAZILI
ARANIYOR !
İNSANLIK NEREDE,İNSAN HAKLARI NEREDE?
GAZZELİ GÖZÜ YAŞLI ÇOCUK,
OKUDU İLANI CEVABINI BULDU.
BİZ İNSANLAR ÖLÜYORUZ,İNSANLIK HAYVANLAŞMIŞ
HAYVANLAR DUYMAZKİ,
SADECE SEYREDERLER,KEMİK VARSA YERLER,SUSARLAR
ÇOCUK İLAN KAĞIDINI ALDI,YIRTTI
İNSANLIK VÜCUD BULANA KADAR
FİLİSTİN YANAR
GAZZE YANAR.
DÜNYA İNSANLARI AYNAYA BAKIN
KENDİNİZİ İNSAN OLARAK GÖREBİLİYORMUSUNUZ
GÖREBİLİYORSANIZ
İŞTE GAZZE
İŞTE FİLİSTİN
BU KANI DURDURUN
BU GÖZYAŞINI DİNDİRİN.

FAHRETTİN AYDIN
İSPİR
Bu Sayfayı Paylaş
aydin20057

Çalışkan Üye

*

« Yanıtla #25 : 03 Kasım 2009, 19:27:31 »

aydin20057

Katılım Tarihi:
29 Mayıs 2007, Salı

Mesaj Tarihi:
22 Haziran 2007, Cuma
01:10

SAĞLIK BAKANIMIZIN İSPİR VE PAZARYOLUNA GÖSTERDİKLRİ İLGİ VE GAYRETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİZİ ARZ EDERİZ BAKANIMIZIN İSPİR\´E SAHİP ÇIKMA NOKTASINDAKİ ÖZVERİSİ İSPİRDEKİ BİRİLERİNE DERS OLUR BİR DAHA O HATAYA DÜŞMEZLER. O DÖNEMKİ GERİ ADIM ATMAMA HIRSI İSPİRİMİZ İÇİN EN BÜYÜK KAYIP OLMUŞTUR, ARTIK İSPİRİMİZDE KİŞİLER DEĞİL BÖLGEMİZİN GELECEĞİ MASAYA YATIRILMALIDIR. AKP. NİN İKTİDAR OLMASI HALİNDE İSPİR VE PAZARYOLUNUN 4 MİLLETVEKİLİ MECLİSDE OLACAK BÖLGEMİZ İÇİN BÜYÜK KAZANÇTIR. GELİN BU KAZANCI KİŞİSEL HESAPLARIMIZLA ALT ÜST ETMEYELİM.BÖLGEMİZE,İNSANIMIZA SAHİP ÇIKALIM. İSPİRDEKİ SİYASİ TEŞKİLATLAR YILLARCA KENDİ HESAPLARINI YAPTILAR BUNUN ÖNÜNE GEÇMENİN ZAMANI GELMEDİMİ. AKP. İSPİR İLÇE TEŞKİLATINI BURDAN UYARIYORUM. YA CANI GÖNÜLDEN İSPİRE SAHİP ÇIKIN,YADA ÇEKİLİN. İSPİRE YAPILAN YATIRIMLARDA HİÇ BİR EMEĞİNİZ VE GAYRETİNİZ OLMADI SAYIN BAKANIMIZIN AZMİ VE GAYRETLERİ İLE SAĞLIKDA,EĞİTİMDE,ULAŞIMDA CİDDİ YATIRIMLAR OLDU. BU DÖNEM YİNE BAKANIMIZ RECEP AKDAĞ\´IN YANINDAYIZ, BAKANIMIZIN MECLİSDE OLMASI İSPİRİMİZ İÇİN ŞEREFDİR. İSPİRİMİZ İÇİN,PAZARYOLUMUZ İÇİN EL ELE DİLEKLERİMLE. FAHRETTİN AYDıN

İSPİRİN SIKINTILARINI 6 YILDIR TÜM İSPİR SEVDALILARIYLA PAYLAŞDIM AMA 31.01.2009 TARİHİNDE İŞİMDEN ÇIKARILDIM BİRİLERİNİN ÇIKARLARI YÜRÜSÜN DİYE VE YÜRÜYOR.
İSPİR KAYBETTİ İSPİRLİ KAYBETTİ BUNCA YAZILARIMIZ SES GETİRDİ FAKAT OYUNU BOZAMADIK.
AMA İSPİRDE BİR GEDİK AÇDIK, DÜŞÜNEN GENÇLER ÇOĞALIYOR ARTIK EĞİTİMLİ GENÇLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ
İŞİMİZE MAL OLSADA BİR GİDERİM  BİNLERCE GENCİMİZİN VE GÜZELLİĞİN ÖNÜNÜ AÇMIŞ OLURUZ.
AK PARTİSİNE İSYAN EDENLER BAŞKAN OLDU,BAŞBAKANI SAADET PARTİSİNDEN AYRILDIĞI İÇİN  İHANETLE SUÇLAYANLAR  İSPİR AK PARTİ İLÇE BAŞKANI OLDU FAKAT İSPİRE SIKINTIDAN BAŞKA HİÇ BİR KATKISI OLMADI
6 YILDIR YÖNETİLEMEMENİN ACISINI ÇEKİYOR VE BUNLAR OLDUKÇA İSPİRİMİZ, SIKINTILARLA YOLUNA DEVAM EDECEKTİR AMA DİYETLER VERİLİRSE  İSPİRİMİZİNGELECEĞİ GÜZEL OLACAK
Bu Sayfayı Paylaş
aydin20057

Çalışkan Üye

*

« Yanıtla #26 : 17 Kasım 2010, 23:39:38 »

DEĞERLİ GÜNEY KÖYLÜLER ve OKURLARIMIZ

İspire bağlı köylerimizin Sitelerinden biride ( GÜNEY ) Köyü sitesi yöremize hizmet veren sitelerden biride ..... busite bakıyorumda güney köylüleri ve site okurları
Siteye giriyorlar yazdıklarıda çoğunluk la şu gümleler ( site çok güzel ) emeği.
Geçenlere teşekkür ederim sanki herkes tarafından ezberlenmiş beynel minel...kelimeler değerli okurlar siteye girmek önemli deyin önemli olan buraya faydalı birşeyler yazmak okuyanda örnek alsın gaye bu

Değerli okurlarımız konu siteye girmek girmemek deyil konu siteye giripte güzel. sözler güzel fikirler güzel fıkralar yöremizi aydınlatan sözler ve güzel yazılar yazmalı (köylerimizi anlatan..tarihlerimizi anlatan..kültürümüzü anlatan ..
tarihi bilgiler ..iç açıcı ..gönül açıcı..duygusal..kültürlü bilgili ..faydalı kelimelerle..
toplumu ve gençleri yönlendirelim geleceye umutla bakalım ..Bu site umuma açık.
herkes güzel fikirlerini güzel görüşlerini .yaşadığını başından geçen olayları ve .
anılarını anlatır bi şekilde buraya yazmalı....burada iş adamlarımız ticaret yapanlarımız
tahsil yüksek okul okuyanlarımız Avukatlarımız Öğretmenlerimiz Kamu hizmetinde
çalışanlarımız buraya girip üstün fikirlerinizi ve fıkralarınızı yazabilirsiniz

Yani bu site sadece bayramlarda..düğünlerde cenazelerde mi bir araya gelipte
Düğünse hayirlı olsun...Cenaze ise başiniz sağolsun...Bayramsa B.kutlu olsun..
sadece bir araya gelinmesi için ve siteye. Girilmesi için bu günlerimi bekliyorsunuz..
hayır öylece deyil..yapıcı olumlu tutumlu fikirlerinizi buraya yazınki bizlerde ve gelecek nesilde faydalansın ve örnek alsınlar (bakınız ) Fahrettin aydın ,Ispirin bütün. sitelerine fikirlerini düşüncelerini yaziyor.beğenirsin beğenmessin o ayrı şey ama yaziyor yüzde 90 nı yapıcı ve faydalı

Bundan sonra okurlarımızdan kültürlü bilginlerimizden hocalarımızdan faydalı fikirler bekliyoruz ve bu sitelerin halka açık olmasından da gurur duymalıyız Burada yanlış bir kelime varsa okurlardan üzür dilerim bağışlayın beni

Kalın sağlıcakla

Selami Dağci

Bu Sayfayı Paylaş
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır

Gitmek istediğiniz yer: