|
|
 |
« : 23 Haziran 2007, 23:37:55 » |
|

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapNEREDE DUYARSAM ADI BİR TÜRK ÜLKESİ GÖZÜM BAYRAK ARAR, KULAĞIM EZAN SESİ
|
|
|
dream Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
yusuf taşkal
( 12 Şubat 2009, 17:54:44) |
|
razi

Suküt.

Aktif Üye

Üye No : 15282
Konu  : 11
1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi
2 Mesajına Toplam 2 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 2 

|
 |
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2009, 21:10:49 » |
|
bu resimler gözukmuyor
|
|
|
|
|
|
Lodos olup essende alevlenmez artık.
|
|
|
|
momentum

|
 |
« Yanıtla #2 : 30 Eylül 2009, 21:40:25 » |
|
linkler patlamıştır........xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razi

Suküt.

Aktif Üye

Üye No : 15282
Konu  : 11
1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi
2 Mesajına Toplam 2 Kere Karma Verildi

|
 |
« Yanıtla #3 : 30 Eylül 2009, 21:43:41 » |
|
Onasıl oluyor
|
|
|
|
|
|
Lodos olup essende alevlenmez artık.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2010, 15:22:36 » |
|
paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana.. Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | |