yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 

|
 |
« Yanıtla #1 : 12 Mart 2011, 21:56:26 » |
|
gecikmeli olarak tsk ederim
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Mart 2011, 10:30:11 » |
|
Ricaderim cevabınız için ben teşekkür ederim girip okuyanlarda var ama kendi günleri olmasına rağmen bir harf yazmayanlarda var 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Mart 2011, 00:29:54 » |
|
dusunup kutlaman cok ince bir davranis, gec okudum okudugum zaman yazdim. tekrar tsk ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 18 Mart 2011, 10:43:07 » |
|
[ dünya kadınlarının geçmiş kadınlar günü kutlu olsun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap(AH kafama bitaş geldiii Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 18 Mart 2011, 21:27:59 » |
|
Bu kadınlar sizin gibi olan kadınlar değil ama. 18 yüzyıllar arasında maden ocağında çalışan emekçi kadınların günü. Günümüzde ise çalışan kadınlar bunu üzerlerine alarak kendilerini tebrik ettiriyorlar.  Maden ocaklarında çalışıp sonra kutlamayı yapın. Sizin hakkınız değil 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

|
 |
« Yanıtla #6 : 18 Mart 2011, 22:22:33 » |
|
Bu kadınlar sizin gibi olan kadınlar değil ama. 18 yüzyıllar arasında maden ocağında çalışan emekçi kadınların günü. Günümüzde ise çalışan kadınlar bunu üzerlerine alarak kendilerini tebrik ettiriyorlar. Maden ocaklarında çalışıp sonra kutlamayı yapın. Sizin hakkınız değil isciler bayrami ile karistirdin galiba.. ''isci (calisan) kadinlar gunu'' degil sadece ''kadinlar gunu''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 19 Mart 2011, 22:47:03 » |
|
Bu kadınlar sizin gibi olan kadınlar değil ama. 18 yüzyıllar arasında maden ocağında çalışan emekçi kadınların günü. Günümüzde ise çalışan kadınlar bunu üzerlerine alarak kendilerini tebrik ettiriyorlar. Maden ocaklarında çalışıp sonra kutlamayı yapın. Sizin hakkınız değil siyasete girsen senden iyi muhalefet bulunmaz...sen git maden ocaklarında çalış biz senin yerine kutlayacak bişeyler buluruz ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 20 Mart 2011, 19:50:47 » |
|
bende kafamda bi kocaman taş hissettim:) teşekkürler abi
|
|