gubbanolim_25

|
 |
« : 06 Şubat 2011, 23:05:46 » |
|

Selamün Aleyküm . Değerli kardeşlerim ben bildiğiniz üzere 2 yıla yakın burda sizlerle birlikteydim.Lafın uzunu zarar ben kısadan sizlere bazı söylemek istediğim bir kaç husus var. Evvela sizler gibi değerli güzel kardeşlerimi tanıdığım için çok memnunum ama elimde olan bazı sebebi vukulardan dolayı bir daha net ortamında bulunmayacağım. eğer burda kalbini kırdığım üzdüğüm yanlış birşey yaptığım kardeşlerim varsa hepsinden çok çok çok özür diliyorum.Hakkım geçmişse helal olsun Sizlerde helal ediniz. ikinci husus ise değerli kardeşlerim sizlerden bazı istirhamım olacak unutmayalım ki bu dünyada gelip geçecek bizlerde birgün ölüp o kabre gireceğiz . Nefislerimize uyup ALLAHın emirlerinden ayrılmayalım vaktimizi boşa geçirmeyelim . Dünya sadece bir kervansaray asıl yerimiz ahiret durağıdır dostlar unutmayalım ki dünya içi boş , hevai nefeslerimize uyduğumuz bir yerdir. Doğruluktan ve iyilikten hiçbirzaman ayrılmayalım. Ve nefsimiz yerine aklımızı kalbimiz ruhumuzu ALLAHı çokca zikretmekiçin kullanıp Allaha layık ona iyi bir kul olma için çalışalım diyerek sizlere selamlarımı sunuyorum . Rabbim cümlemizi iyiliği emredip kötülüğü sakınan kullarından eylesin. Yönetici kardeşlerim den son bir isteğim benim burdaki üyeliğimi silip adminliğimi ise daha çok forumda etkin olan kardeşerimizden birkardeşime versinler. Allaha emanet olun. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2011, 23:09:14 Gönderen: Đ ª Đ ª $ »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2011, 02:29:51 » |
|
kardaşım helal olsun , Allaha emanetsin.
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2011, 22:17:21 » |
|
helal olsun RABBİM yardımcın olsun her daim de ben tanıyamadım ki kimdi bu arkadaş ..
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2011, 17:40:59 » |
|
helal olsun RABBİM yardımcın olsun her daim de ben tanıyamadım ki kimdi bu arkadaş ..
helal olsun kal sağlıcakla.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapyeşilim tanıyamadım demişsin, arkadaşımızın dini bülümde çok sayıda paylaşımı var bi ara bakıver istersen..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 13 Şubat 2011, 18:45:37 » |
|
sağolasın esaslan abi şimdi tanıdım dadaş abimmiş. . isim başka olunca çıkaramadım bi an
|
|
|
|
|
|
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 13 Şubat 2011, 19:16:17 » |
|
sende sağol yeşilim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2011, 15:38:07 » |
|
helal olsun ALLAH'a emanet ol
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #7 : 15 Şubat 2011, 00:57:41 » |
|
uzuldum, ama hakkindan hayirlisi olsun, ALLAH yar ve yardimcin olsun, dusuncelerinde ALLAH muvvaffak eylesin ins. hakkimiz varsa helal olsun sende helal et insaAllah
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| |
Yükleniyor...
| | | | | | | |