|
|
 |
« : 28 Aralık 2010, 23:14:37 » |
|

BU SENİN ANAN DEĞİL
Erzurumlu tüccarlardan biri İstanbul'da Kullebi Turan'a rastlar. Eskiden Turangilin komşusu olan tüccar mersedesini durdurup bağırmış:
"Turan, Turan." Turan demiş işte: "Ooo, ağabey neydirsen?" "Ola Turan neydirsen buralarda?" "Gezirem abe." Tüccar Erzurumlu demiş: "Ola anam hesde, Amerikan Hasdanesinde. Bende gidirem oni görmiye." "Yaa elemi? Ben de gelim." demiş. Kullebi Turan binmiş araba ya, getmiş hastaneye. İhtiyar karı yatıyor yatakta. Turan demiş: "Eze nasılsan, ey oldun mi? Beni tanıdın mi?" "Ana gurban tanıyamadım." "Eze nasi tanımazsan da, ben sizin bacayı küriyirdim, sen bene kavurma eyhmegin arasına şerirdin. Ben Turan da..." "Ana gurban tanıyamadım." "Eze da ben sizin evin yanında oturirdim. Su getirirdim size, sen bene yağ sürer eyhmegin arasına verirdin?" "Ana kurban tanıyamadım." Turan dönmüş o tüccar arkadaşına: "Kalk ulan gideh. Bu neyini ne yapdığım senin anan değil
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2010, 21:53:39 » |
|
 )))))) fıkra on numara olmuş . eline sağlık . fakat maniler bölümüne açmışsın .
|
|
|
|
|
|
BİZ OSMANLIYIZ . BİZ HARİTAYI KANCIK ERMENİLER GİBİ HAİN PKK GİBİ ADİ YUNAN GİBİ DÜZENBAZ RUM GİBİ KARANLIK ODALARDA FAHİŞE MASALARINDA ÇİZMEYİZ . BİZ HARİTAYI CENK MEYDANLARINDA MERTÇE DÖVÜŞEREK ÇİZERİZ . ALLAH ım BİZE HER GECE RÜYASINI GÖRDÜĞÜMÜZ DÜNYAYA HÜKMEDEN BİR DEVLETİ YENİDEN NASİP ET... AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
|
|
|
|
yesil

Süper Uye

Üye No : 13175
18 Mesajına Toplam 19 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Karma Verildi
Karma Sayısı: 9 
Karma Sayısı: 9

|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2010, 22:40:11 » |
|
benim pek bir komigime gitmedi... yada ben anlamadim
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Aralık 2010, 23:51:20 » |
|
 )))))) fıkra on numara olmuş . eline sağlık . fakat maniler bölümüne açmışsın . sağol abi . açacak yer bulamadım koca forumdaa:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 30 Aralık 2010, 01:00:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAkblog ?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Ocak 2011, 17:04:51 » |
|
şivemiz harika ya gurban olurum ben:))
|
|